לפני 40 דקות

לפני 40 דקות

ראיתי במרכז פרדס חנה מול הדאר פרייבט ומכונית משטרה חונים בתחנת אוטובוס,שאלתי הנהגת מה קרה,והיא הסבירה לי כי עצרו אותה על חגורה, שאלתי השוטרים מה הטעם להילחם בגברת ללא החגורה תוך ביצוע עבירה אחרת....אמר לי השוטר:'איפה אתה רוצה שנחנה?'....אז מה שאני רוצה כי השוטרים יעבדו עניינית לטובתנו, ואם רוצים להילחם כנגד הלא חגורים, שיעשו זאת בצירים מהירים יותר ולא במרכז שם המהירות איטית, והנהגים מורידים החגורות תכופות לצורך חניה...ואני כותב זאת מתוך ידיעה כי השרות שאנחנו מקבלים מהרשות, נקבע רבות ע"פ מה שהציבור מוכן לספוג.

גבע אבי

New member
בוודאי ערכת את חישובים המתאימים

והגעת למסקנה שעד 50 קמ"ש אין סכנה ללא חגורים.
מעניין....האם תוכל לשתף אותנו בתוצאות המחקר?
ובאשר לאופן האכיפה, כמאמר השיר: "אם נסביר לך מה זה יועיל..."

תגובתך עלובה

במקום לשאול אלו מחקרים ערכתי, אולי תאיר את עיננו על הסכנה הקיימת באי חגירה במהירות של 10 קמ"ש ? זה הרי הנושא,אז אם אין לך מה להוסיף בעניין, כתיבתך היא קשקוש מיותר....אותו דבר לגבי אופן האכיפה,אתה מסוגל להסביר משהו- תסביר, ולא- מצא לך עיסוק מועיל יותר.

גבע אבי

New member
רוץ מול קיר ב 10 קמ"ש ותתנגש בו. תחזור אם תוכל לנשום אחרי זה

ותדמיין תינוק שזה קורה לו
תבקש ממשהו לזרוק לראשך גוש פלסטיק (תינוק לא חגור או נגיחה ממבוגר לא חגור או ראש שמתנגש בשמשה הקדמית) במשקל 5 ק"ג במהירות 10 קמ"ש ותחזור לספר מה קרה לך.
מקווה שהארתי לך מעט מהסכנות.
לא התיחסתי לאופן האכיפה כי חכמים וטובים ממני עשו זאת.
ולגבי השאר, נאמר אל תענה שוטה כאיוולתו.....

היי חבר...לפחות קלל עם סטייל

'אל תען כסיל כאוולתו'...זה לשון הפסוק... אולי גוש פלסטיק במשקל 5ק"ג במהירות של 10 קמ"ש יוכל לאפס את ראשך....זה שווה ערך מזורז למה שלא למדת כל חייך.................בהזדמנות אבוא לבקר פה שוב לקרוא הדיקלומים המלומדים של המומחים להישרדות במציאות האבסורדית שאתם מטפחים

shlang

New member
שוטר יכול לבצע עבירות תנוענ לצורך מילוי

הוראות הדין (יש סעיף בחוק על כך)

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
שוטר תנועה אמור לאכוף את תקנות התעבורה

וכשהוא נשלח לאכוף בקטע מסוים הוא אוכף את כל העבירות שרואה - חגורות, טלפונים, עמידה בחניית נכה, נהיגה בלי רשיון, עקיפות מסוכנות, אי ציות לרמזור, הפרעה לתנועה, אי ציות לתמרור ועוד.
אם לדעתך חלק מהעבירות המצויינות בתקנות התעבורה (למשל נהיגה ללא חגורת בטיחות בתוך העיר, תקנה שנכנסה בשלב מאוחר לאחר שבתחילה חובת החגורה היתה רק מחוץ לערים אבל נוכח הסטטיסטיקה שהראתה על פגיעות בנהגים ונוסעים ללא חגורה גם בתוך העיר הוחלט להרחיבה) - כדאי שתפנה לשרים הקשורים (שר התחבורה והשר לבטחון פנים) או לאחד מחברי הכנסת כדי שיעלה הצעת חוק בעניין - ולבקש שישנו את התקנות
ועד שלא ישנו חובת שוטר התנועה לאכוף את התקנות על העבריינים.
ואשר לעצירה בתחנת האוטובוס, אני בטוח שהיית מתקומם הרבה יותר לו היו מעכבים את הנהגת על רכבה לתחנת המשטרה או למגרש חניה , דבר שעלול לעכבה ליותר משעה במקום ה 10 דקות עיכוב שנגרם לה.

למעלה