נראה לי שבאבי מג'יק אחראי לזה.
ב באבי מגיק New member 18/3/15 #17 לא מודה ולא נעלי קט רגל אבל אכן בתחילת דרכי היו לי מספר קסמים שהיו מעל לטבע.
B bartzvi New member 18/3/15 #13 תנו רגע לבדוק שוב את שם הפורום !!!! אופפפפ...רווח לי ... הייתי בטוח ששוב נפלתי על הפורום המצליח "ביבי המלך - מדע בידיוני" מאיפה אגרד לכם סיפור? לא ידעתי אשה כבר שניםםםםםםםם....
תנו רגע לבדוק שוב את שם הפורום !!!! אופפפפ...רווח לי ... הייתי בטוח ששוב נפלתי על הפורום המצליח "ביבי המלך - מדע בידיוני" מאיפה אגרד לכם סיפור? לא ידעתי אשה כבר שניםםםםםםםם....
ב בעל להשכרה1 New member 19/3/15 #55 הפתעת לגמרי   הייתי משוכנע שאת מענגת את עצמך. את דודה... מפתיע...
N newcharm New member 18/3/15 #21 עד מוצ"ש... ) זה בטח מכרז תפור כזה (ואני באמת מפרגן לזוכה מראש והכל) אבל לאנשים כמוני צריך עקרונית לתת קצת יותר זמן בשביל גם להפיק סקס וגם לכתוב עליו...    
עד מוצ"ש... ) זה בטח מכרז תפור כזה (ואני באמת מפרגן לזוכה מראש והכל) אבל לאנשים כמוני צריך עקרונית לתת קצת יותר זמן בשביל גם להפיק סקס וגם לכתוב עליו...    
ב בעל להשכרה1 New member 18/3/15 #23 בזה הרגע לפנים משורת הדין ההגשה תוארך עד לשלישי. (שזו היתה כוונת המשורר עוד מבעוד מועד) אז הינה צ׳ארמי, גם אתה לכאורה תהיה חלק מהתחרות. חבר אמת או לא?
בזה הרגע לפנים משורת הדין ההגשה תוארך עד לשלישי. (שזו היתה כוונת המשורר עוד מבעוד מועד) אז הינה צ׳ארמי, גם אתה לכאורה תהיה חלק מהתחרות. חבר אמת או לא?
N newcharm New member 19/3/15 #35 אתה חבר? לכאורה לפחות? תרשום לפניך שהתפוז הקורץ לא מאפשר לי לענות ברצינות.  
N newcharm New member 19/3/15 #50 ציצי תמיד בא לי בטוב ברגע שיהיה לך משהו שאני צריך אנא פנה אלי.