לפסוע קדימה !!! H-)

לפסוע קדימה !!! H-)

קשה לי להאמין שעוד מעט (18.7.01, כרגע ללוחמת מג``ב), אני לובשת מדים וסוף סוף משרתת את המדינה הזאת . אני כל כך מתרגשת כל פעם שאני נוסעת למקומות חדשים בארץ אני מתפלאת על נופיה הקסומים על מה שהיא יוצרת בתוכה ,וחושבת שם עמוק פנימה כמה אני רוצה להעניק לה . הבעיה שלי היא התחושה שכנראה המערכת הצבאית הגדולה הזאת עדין לא מבינה את הרצון של בני נוער להתגייס . אני מכירה כ``כ הרבה נוער שרוצים לתרום ולתת בדיוק כמוני , אך המערכת הצבאית הזאת מתעלמת מהם. ואני מתכוונת לשירות קרבי בנות !!!! אני מבינה את המגבלות אך צריך לפתוח למי שרוצה קרבי ויש לה את הנתונים הנכונים (ולא בהכרח ציוני בגריות ), יותר אפשריות . אני כבר שנה וחצי בקורס הכנה לצה``ל שנקרא ``אחרי`` אני רואה שם בני נוער שבאים מזמנם החופשי ונותנים את נשמתם בשביל לזכות ולשרת את המדינה הזאת בכבוד. לאלה שנותנים ומעניקים את מלוא ליבם וכוחם מתןך רצון טוב ואהבת המדינה מתוך קבוצה של 40 בני נוער 25 מתוכם ב נ ו ת שרוצות להעניק למדינה הזו את מה שי בנשמתם ויש להם המון ואני מאחלת למערכת הצבאית הזו להכיר ביכולות וברצונות הללו . בתקופה של הקמת המדינה נלחמו המון נשים בשדה הקרב להאמין שבמקום לצעוד קדימה פסענו המון המון אחורה . רק נקודה למחשבה .

טל עדתו

New member
אני גם ב``אחרי``! ואני חושבת כמוך ...

היי! אני גם בקורס ``אחרי``. הית בפורים כשעשינו את התרמות של ממתקים לחיילים בצפון ואחר כך בני נוער ב``אחרי`` מכל הארץ היו בתרגיל קרב ירי של שיריון - היית בזה? את באה להכנה לגיבוש שיש בפסח -``הסדרה``? תיצרי איתי קשר באימיל - [email protected] ודרך אגב - אני חושבת ממש כמוך בנוגע לדברים שאמרת פה. טל.

נוער מוביל שינוי - ``אחרי`` !

היי טל , ובכן כמובן שהייתי בפורים ועמדתי שעות על גבי שעות בסופר עם הברכיים מתחננת לתרומה של פסק זמן קטן .... סתם סתם למען האמת טוב היה לצאת טיפה לשטח ולראות עד כמה האזרחים במדינה הזו מוכנים לתרום למרות שכל אחד היה מרוכז בבועה שלו אך ברגע שצריכים לפתוח את הלב ,אזרחי ישראל יודעים לעשות זאת הכי טוב ומי שראה אותנו בסופר יודע עד כמה זה היה נחמד לתת משהו מעצמך למישהו שעכשיו נימצא במוצב ואוכל את החטיף שעשה לו את היום ( טוב, עכשיו ניסחפתי ...) מה שכן אני על בטוח אראה אותך בסידרת שטח ...אם היית בחנוכה אז את בטח תידעי שזה יהיה קשה אך את תהני ברגע שתרגשי שהאלונקה על כתפייך תרד אחרי מסע של 12 ק``מ בערך ( בעצם תשכחי שאמרתי `` תרגשי את כתפייך ...`` אותם את לא תרגישי תהיה בטוחה ..) ותסתכלי אחורה ותגידי `` עשיתי את זה ``! זה לא יאומן מה הנפש והגוף יכולים להעניק יחד ואני תמיד מופתעת לאחר שאני עושה באימונים משהו שלא חשבתי שאעבור אותו תאמיני לי זה רק מחזק ונותן לך המון כוח להמשיך . אז בתקווה לראותך שם .

טל עדתו

New member
``אחרי`` ובכלל... ( יכולות של בנות)

היי! לא, לא הייתי בחנוכה לצערי כי הצטרפתי לקורס הזה רק לפני חודשיים ואכן אין מה להגיד האימונים הם קריעת תחת רצינית אבל זה לימד אותי המון על עצמי במיוחד שכשתמיד אמרו לי ש``זה הכל בראש`` ולא האמנתי ואז רצנו עם אלונקות כמה ק``מ טובים ואני בהתחלה לא האמנתי שאני מסוגלת ועשיתי את זה ואז אמרתי לעצמי: וואלה, טל , את מסוגלת להרבה יותר ממה שאת חושבת`` ואני חושבת שזה החלק היותר משמעותי בקורס זה ההבנה העצמית בסופו של דבר ליכולות האישיות של כל אחד. מה עוד... הקטע של הבנות בקורס... כמה וויכוחים היו פה בפורום על יכולות של בנות ועל מיעוט בנות שיכולות להיות במסלול קרבי ואז אני רואה חבורה של בנות שעושות את האימונים עם הבנים ועושות הכל איתם בצורה שלמה (ולא מקלות על עצמן) ושמוכנות לתרום כל כך הרבה מעצמן... אז זה רק לכל המפקפקים ביכולות שלנו הבנות - תבואו בפסח ל``סדרה`` של ``אחרי`` - קורס הכנה לצה``ל ותראו שהרמה של זה היא ממש רמה של הכנה לגיבוש וא תראו את הבנות שם ואז אולי דעתכם תשתנה... פורשת כנפיים - נראה אותך בפסח עם האלונקות, הכתפיים הכואבות , הכאב המעיק ... אבל הכי חשוב - לא לוותר!!! לתת את כל מה שאנחנו יכולות. טל.

jedi knight

New member
פגשתי כבר בנות כמוכן

אני לא מזלזל לרגע במוטיבציה וביכולת שלכן לתרום אבל כבר פגשתי בנות פייטריות שחלקן היום עם בעיות בריאות וחלקן הועברו לתפקידי כ``מ וחוץ מזה יפה מאוד שיש לכן מוטיבאציה אבל בלי להעליב הקורס הזה הוא משחק ילדים לעומת(טל) החירניקים והסיירות אז אני מבקש שלא תעיזי להשוות לוחמות נ``מ או תותחניות (עם הקלות) לחירניקים או לסיירת מטכל

``טל`` האומנם ?

איש יקר , ( אך נורא טיפש ...) תראה , תשמע ... ובכן , הייתי מתווכחת איתך על הנושא אך אני חוששת שזה לא ימצא את ברצוני להגיד לך ... כל המטרה של הקורסים הללו היא לעזור לך לפני הגיוס . אם יש קורסים ( ואני כמעט בטוחה שזה לא מ``אחרי``! ...) שלא יודעים להבדיל בין מאמץ עם מטרה לבין מאמץ קיצוני שמוביל לדבריך זה כבר בעיה אחרת . שאלה לי לגבי הקורס שלך :יש שם בנות ?! שנית , אומר והציין שעם לבנות היה מציעים ללכת לסיירות אז גם הם היו שם כיום . עם כל הערכה שלי לגבי הבנים שעושים עבודה קשה לא פחות ולעיתים גם יותר ... אצלי לפחות בקבוצה אני נוכחת לדעת שאם היו מפקדים באים לאימון שלנו כולנו היינו סיירת אחת גדולה . אז אני שוב מעריכה את מעשיך אך אל תזלזל במה שמתחיל להתפתח ... מחכה לתשובה .

טל- ההוכחה היא עצמך !

לטל , האישה כלבבי ... אני יכולה לומר לך שהיום שעשיתי אימון והרגליים שלי לא מורגשות כרגע עבר לי בזמן הריצה כמה נקודות למחשבה : 1> עוד ארוכה הדרך אל האושר - מי שכתב זאת יודע למה התכוון 2> `` קשה באימונים קל בקרב `` - לא סתם סיסמא חסרת משמעות אני התחלתי להאמין בה בכל ליבי . 3> הריצה הזכירה לי סיפור יל פילוסף אחד שרצה לברר אם החיים הם סבל הוא הציב לעצמו את השאלה :`` האומנם החיים הם סבל ?`` הוא נסע אל ההרים ישב שם כמה שנים וחזר לביתו לאחר עיעורים והשיב :`` החיים הם סבל !`` לסיכום אוכל לומר שלמרות שסבלתי באימון הזה וזה מוביל אותי גם לגיבושים שסובלים בהם צריך תמיד לקחת את הסבל הזה לפרופורציות נכונות מי שיצליח בתוך הסבל לראות גם את המעלה ( התרומה ) שנובעת מתוכו אותו ייאוש יבין שהוא מסוגל לכל מה שהחיים מציבים לפניו . ( אני מקווה שהנקודה הזו הייתה קשורה ולא הפנטזיה שלי לישון ...) ובקשר למה שאמרת אני לא חושבת שאנחנו צריכות להוכיח לאף אחד את אשר אנחנו מסוגלות ... מה שאת מרגישה באימונים ובכתיבה לפורום הזה היא ההוכחה עצמה . תחשבי על זה !!!! לילה טוב ! נ.ב אני מהקבוצה של חולון את תמצאי אותי כבר תאמיני לי קבוצה כזאת אי אפשר לפספס ... ביי

jedi knight

New member
רק לדבר את יודעת

מה שמשותף לך ולטל שאצן בנות נחמדות ושאתן אומרות את הדברים איך שהייתן רוצים שהם יהיו ולא איך שהם האמת ולגבי סיירות ???? ממממממ אין סיכוי

הדברים מתרחשים בשטח .

זה שאתה מחמיא לנו לא מנחם אותי ....( אבל תודה בכלל זאת .) תקשיב זה נראה לי ילדותי להתווכח על דבר ככ שולי בעיני .... ( לגבי הסיירות שנאמרו בפיך בהלצה רבה ...) אם אתה חושב שאנחנו לא מתאימות לשירות קרבי אז עצוב לי .... אולי בגלל אנשים כמוך המסגרת הצבאית ובכלל נראים כמו שהם נראים היום לדעתי אני חושבת שזה דבר נכון להעלות דברים כאלה לשולחן הדיונים ואני כן כותבת ע``פי הדברים שקוראים בשטח , וזה המצב שמתרחש שם . אז תסכים איתי או לא המטרה של כל הפורום היא להעלות את אשר מציק לנו וזה מה שמציק לי והאמת זה מביא לי מעט חוסר מוטבציה להאמין שלמסגרת כמו זו (שאני מאוד מתעקשת להיות בתוכה )אנשים מתעלמים מהבקשות ומהרצונות שלנו ולא פלא שנוער ( במיוחד הבנות ) לא רוצים לשרת בה , אני יכולה להבין את המתרחש בליבם אך צריך לדעת לא לברוח מזה אלא להתמודד ולהתעקש על זה אם זה באמת חשוב לאנשים האלה , ולי זה חשוב !!!! אני רק מקווה שלעוד אנשים זה חשוב ....

jedi knight

New member
תראי

אני מבין אותך ואת התיסכול שלך כביכול אבל את צריכה להסתכל על זה ככה : טובת הצבא ויעילותו חשובה יותר מסיפוק רצון המתגייסים אם כי צריך להתשדל להתחשב ברצון שלהם ובמוטבציה אבל עד גבול מסוים לא משנה התפקיד המטרה היא כללית וכולם בסופו שך דבר צורמים בהגנת הארץ חלק תורמים במובן הפיזי וחלק במובנים שכלים וכו.. לגבי בנות אני לא אתייחס יותר מדי אני רק יודע שגם את מסיחמה איתי שאמעט מאוד בנות מתאימות ליחידות ובחיר קרביות ובחי``ר בכלל ובפרט בשביל סיירות הכושר הנדרש הוא אדיר ואין בנות עם יכולת להגיע לכושר הנ``ל (אין לי כוח לפרט את העובדות) אני חושב שזה שאת הולכת לקרוס הכנה זה דבר מצוין בלי קשר אם את תהיי ביחידה שנחשבת קרבית או לא אני חושב שזה בהחלט קורס נחמד אבל תני לחדש לך משהו בקשר לאימונים צבאיים: ליחידות החי``ר למשל (גבעתי גולני והנח``ל להוציא את הצנחנים ואת הגדוד המוצנח של הנח``ל) מגיעים מתגייסים רבים שלחקלקם יש כושר אפילו יותר נמוך ממה שלך יש עכשיו אבל מסלול הלוחמים אורך כ-1 וחודשים ובמהלכו הם עוברים אימונים קשים וכבדים והם צוברים את הכושר הנדרש העניין הוא שלבנות את המבנה הפיזיולוגי ואת הפונטציאל הפיזי כדי להגיע למה שבן ממוצע יכול להגיע אליו אחרי מסלול אימונים פה פה הצגתי את הנקודה של צה``ל על הדברים (ולא שלי כי הראייה שלי על הדברים היא הרבה יותר חמורה) בנוסף יש גם טענות פסיכולוגיות שלבנות קשה לעמוד במצבי לחץ קשים ועוד סיבות ושוב הקורס שאת הולכת אליו שאגב אני מכיר חלק מהמדריכים הוא דבר מצוין לנפש האדם וזה קורס מצוין שיכול לחזק אנשים הן נפשית והן פיזית ולתת רבות ולא משנה אם משם ילכו ליחידות קרביות או לא אז עלי והצליחי בקורס !!!!

metal

New member
ל JEDI KNIGHT -תגובה

קודם כל שלום.. קראתי את מה שכתבת ולא יכלתי שלא להתיחס. אני בהחלט חושבת שאתה צודק ושזה נכון כי בת`כלס לבנים יש יכולות פסיולוגיות גבוהות משל בנות לרוב - וזה כמובן בלי קשר לאפליות כלשהן - בנות פשוט בנויות אחרת מבחינה אנטומית! אבל...אני לא מסכימה עם מה שאתה אומר לגבי הקורסים. אני מדברת בתור אחת שדי קיבלה מהצבא את מה שרציתי ושהמסגרת הזו יחסית ענתה לציפיות שלי (לבינתיים ..אני עדיין לא התגייסתי) - אבל לא בתור מורעלת קרבית וכל זה. בתור שכמוני הייתי בכמה שעורים ב``אחריי``...תשמע אולי זה נשמע לך קצת מוגזם מה שאני הולכת להגיד אבל אני בהחלט מתכוונת לזה. כשהגעתי לשם בפעם הראשונה (ואין לי יכולות גופניות מרקיעות שחקים) האוירה שהיתה שם היתה אווירה של פייטריות ..אבל פיטריות שבאה במאין חום ולא מתוך מגמה מתנשאית שמנסה להרוס אותך ולבנות אותך מחדש...ממש לא...נידהמתי לראות איך קבוצה של אנשים שרק הכירה לפני מספר שבועות ,עוזרים זה לזה, באים זה לקראת זה , ותומכים! תומכים פיזית ונפשית...גם למי שקשה - אני אומנם לא מבינה כל כך בענייני צבא ואני לא ספצית בכל הדברים האלה (ככל הנראה אני אהיה עתודאית בכלל)אבל אני דווקא כן מהאנשים שבאים לתרום ושרוצים לתרום ...אז אולי עכשיו אחריי שאמרתי שאני הולכת לעתודה אתה נאנח לך שם ואומר ``אז בגלל זה היא כל כך מתלהבת ``... אני לא יודעת מה איתך ...אבל אני נורא מעריכה את זה ...אני נורא מעריכה את זה שקבוצה של בני נוער שרובם נורא לחוצה מכל מיני סיבות , תורמים מהזמן שלהם ומהמוטיבציה שלהם מתוך רצון לתרום...לדעתי זו הרוח האמיתית הצהל``ית ...ולא הרוח של מי לוחם יותר טוב...כי תסכים איתי שהצבא נועד להכין אותך לוחם (כמה שזה נשמע מזעזע זה כך) ולכן כדי להיות לוחם קודם כל צריך להיות בן אדם. ובן אדם הוא גם מי שמושיט עזרה וכתף ונותן תמיכה מורלית ...ולא רק עוד זוג רגליים שרץ הכי מהר שאפשר או זוג ידיים שסוחבות מישקל הכי כבד.. אני נורא מקווה שהבנת את הכוונה : אין כאן תחרות ואתה גם לא מכיר את היכולות של האנשים האלה שלפי דעתי (שדיי אוביקטיבית - תאמין לי ניסיתי כמה שיכולתי) מערבות בתוכן תכולה מוסרית ופיסית עם ערכים גבוהים. לילה טוב.

metal

New member
ל זאת שמתגייסת ב18-7-01

לשכנה הכי בעולם... אז בקשר לויכוח הידידותי שהיה לנו קודם בקשר לצבא...אני חושבת שאת צודקת אבל עדיין יש לי כמה וכמה הסתייגויות ...וחוץ מיזה רק רציתי לאמור לך שכתבת נורא נורא יפה! ובקשר לבנות בצה``ל באמת באמת צריך לתת יותר הזמנויות למי שרוצה ויכולה. אני רק חושבת מה יהיה בתאריך הזה שנה הבאה.. אחרי שכבר נלך לצבא וכל זה וזה נראה פתאום כל כך כל כך קרוב וכאילו שאיחרתי לקום אבל בסוף כולם יתעוררו ואני מקווה גם להתעורר מתישהו אז לבינתיים אני אלך לישון לילה טוב.

לשימי תבורי שלי !

ראשית , תודה רבה על דבק - החם הוא נהיה למצרך חשוב בשבילי בזמן האחרון . שנית טימון מתוק שלי ...תולעת ספרים חכם בעלת השכלה גבוהה אין לי מה לומר אז ניפגש בשמחות ( ולא בבר מצווה של אח שלך ....) לא אסבול עוד השקמות ב - 5 בבוקר !!!!!!! ואת מבינה למה אני מתכוונת ... יום טוב ! שכנתך אהובה אהודה הנחמדה השקודה הענווה והכי חשוב - צנועה ... פובה

metal

New member
לפומבה השמנה בעולם ;-p

פומבה שלי.. תקשיבי...אני לא מצליחה להרדם...דמדומי שינה אוחזים בי חזק...מחר בשעה הזו אני רק אחזור ממסע העינויים שלי בקו אחד המזורגג...רק רציתי לאמור לך מה רב צערי ומה גדול כאבי על החיים העגומים הללו...וגם : אינעל רבאק...תחזירי לי כבר את הדבק החם..יא פרסיה שרואה שקלים בים (אם את מבינה למה אני מתכוונת...)תפסיקי לקחת אותו אלייך לבלי שוב... בקיצור ..נישמתי הגדולה והענווה ...שכנה יקרה שלי... הערסים כאן למטה מפוצצים דינמיט...אם הם לא יפסיקו מחר בבוקר יהיו כאן המון אמבולנסים... טוב חמדת נפשי , משוש חיי... אני הלכתי לישון...בהצלחה מחר באנגלית... לילה טוב

מחכה לזריחת השמש - לטימון

לתועלת הכי חכמה בעולם ! איזה הצלחה באנגלית ואיזה בטיח אני אומרת לך המורה הזאת איזה קול יש לה יותר גרוע משל שושנית ודניאלה ביחד ...מאז שעשתה לייזר בעיניים היא לא אותה מורה .. וכל הפרחות והארסיות הללו ובמיוחד עמוס!!!! שיגעו לי את השכל אז באמצע של השתי יחדיות שכבר יצא מוחי מראשי ( אם יש שם בכלל משהו ...) קמתי בעצבים ועזבתי את הכיתה ! תארי לעצמך איזה עצבים הייתי ממש גדעון מתפתח ( אם את מבינה למה אני מתכוונת ..) היום היה לי אימון 1, 2 , 3 בסדר יורד + 2 סיבובים סביב הפילבוקס + פקלים שמתחילים ב- 30 וכל סחבוב מוספים כפול 5. אני יכולה לומר לך שמחר את רואה אותי עם גבס ברגלים ...הלכתי למות וגם הייתי נוא עייפה ומתוסכלת מהאימון . עכשיו בדיוק כרגע מטריד אותי סוטה מין ב- ICQ להאמין שיש כאלה אנשים ועוד מצא לו למי לפנות ... בקיצור אם היה לי שקל הייתי תורמת בברכה לאותם טיפוסים כאלה אך מפני שכיסי ריק ( למרות השקלים שאני מוצאת בים ..) תמיד הסנטר יכול להפוך אותך למרוששת ... בקיצור אסיים בברכת לילה טוב ושיהיה מחר יום קצר ומלא הפתעות ( אך אני אוהבת הפתעות ...) נ.ב מתי הולכים לים ?! אני מתחילה להתגעגע ללונג שלך... ללילה טוב . השכנה האוהבת ומצפה לזריחת השמש

metal

New member
פומבה ... נקעה רגלי

פומבה ...משניה לשניה אני מתגעגעת אלייך יותר. קיבלתי ציון גבוה במבחן שעשינו ... מה שאומר שאולי בכל זאת יש משהו בראש הזה אני יודעת שזה לא ציון מרקיע שחקים אך גם זה משהו... טוב נוש נוש יקר שלי ...יא חתיכת קרפדה ...אומנם עכשיו שמח לי אבל זה לא אומר שאני לא רוצה חזרה את הדבק חם שלי... בקיצור...מצטערת שלא התקשרתי ..זה בגלל שחזרתי רק לפני רבע שעה וכרגע אני מפטמת את עצמי בטוסט שווה בריאות אז ..בתאבון לי ולילה טוב לך פומבה שלי... ובקשר לאנגלית ...אל דאגה ...המורה שלך תשלם על זה ...מה שאומרים : ``כל כלב ביגי` יומו``.... אז גם אני מחכה לשמש שתזרח ...וגם לקצת גשם שירד... לילה טוב... אני אוהב אותך לאה!!!!!!!!!!

מחמדי ...

מ ח מ ד י .... ענווה לעיניים לריסים ולגבות ( אפרופו גבות רינה תקבל אותי היום ?!) עכשיו אנחנו בשיעור עיצוב ואני התפלחתי לחדר מחשבים כי אתמול ``תפוז`` עשה לי בעיות ולא יכלתי להגיב למתרחש ... אתמול שנים חיכתי לך לטלפון ואת איכזבת אותי חיכתי לתומי עד 11 וחצי בלילה חוששת שתתקשרי ולא אענה לך אך את אכלת לך טוסט ונהנת לך להסתלבט עליי בפורום .... טימון יקר שלי אתממול הייתי בספריה הספרניות די מתגעגעות אליך ואפילו הספרים .... פגשתי אתמול גם את הדר.... אכלתי אתמול המבורגר במבצע היתי צריכה לחכות חצי שעה ( כי המבצע מ- 4 ) הייתי גוססת אך לפעמים כדאי להמתין בשביל רגע מושלם , והוא באמת היה מושלם ...( זה השתלם חסכתי 10 שקל ...) טוב אני אסיים את מכתבי הענוג כי המורים כאן בחדר מחשבים מפחידים אותי (אבל קובי יותר ...) ( דרך אגב ראית איזה חחולצה הוא לבש היום ...אני בטוחה שאמא שלו הפעם , לא הייתה שותפה לעניין ...) אשכרה מורה מודרני .. (אך עם שערות באף..) לפי השמועה שנכנסה לכיתה המורה לתולדות חשקה היום ב- 4 שעות ... דבר זה גורם לי לעוגמת נפש .. טוב ביי נשנש שלי ...נתראה בכיתה ( למרות שאינך מודעת שאני עכשיו כותבת לך ... אך , לפעמים אני מפתיעה את עצמי ....) טוב , ביי ביי ויום ( תולדות ) נעים !

metal

New member
יפת גבות ושמה פומבה

הי פומבה שלי... אני כותבת לך את המכתב הזה תוך שאני נרגשת ונפעמת וכולי צמרמורות בגוף נוכח העובדה שהתפלחת מעיצוב ...יא אוכלת חינם וולגארית שכמותך...(אפרופו אוכלת חינם...חחחחח ...מה קרה המלך טריטון לא שולח לך יותר שקלים מהים שאת צריכה לחכות למבצע בחנות המבורגרים ?! ..חחחחח) תקשיבי ממוש....אינך יכולה ככה סתם ללכת , אינך יכולה לעזוב אותי!!!! ואת יא חתיכת יצאנית פיליפינית שכמותך , נטשת אותי בקור לב למות לבד בשיעור של דניאלה ...הלכת קדימה לבלי שוב....ושלא נדבר על שיעור תנ``ך...(ועוד לטובת תומר...עד מתי ????( חכי שניה ...מצלצלים בדלת... חמדת נפשי הענווה והכוסונית ...אבי הגי ..אני אסיים כדי לשאול אותו בקשר לגני התערוכה... ביי ביי יפת גבות שלי.. נ.ב ... נדמה לי שרינה נשארה בחו``ל ...הרבה זמן לא ראיתי אותה ועכשיו חגים והיא לא החליפה מטבח כך שזה חשוד בהחלט!!! אבא שלי חזר ד

הרגלים כואבות אבל אני אחיה עם זה (

היי לך יא חתיכת חיה על חשבון הטלפון שלי עד מתי בזק ומשפחתי יצטרכו לשלם עליך ! נוסף לכל , אני מקווה שהפטנזיה על מכונית שרוולט עם גג פתוח ומוזיקה של צביקה פיק לא יהיו לשווא .... מתי כבר אני יוציר רשיון !!!! אין לך מושג איזה כאבים יש לי מהאימון ברגלים המאמן הבן ז ... הרס לי את הרגלים איזה כאבים יש מאמנים שלא נועדו להיות מאמנים !!!! לפחות לא בשביל הרגלים שלי אך בשביל עיני הראות ....תקשיבי הוא שוה בריאות . המניאק עוד רוצה להסתפר ...לא נראה לי שאני אסכים ( אבל אישתו לא תתנגד ...) אוי האם אני מפנטזת על איש נשוי ?! ...האם זה קורה לי ?!... לאן אדרדרתי ....בושה פשוט בושה אני חייבת את איתי מהר ! את יודעת , זה מצחיק שאנחנו מצוטטות על חשבון הפורום ...את מוציאה לי שם רע למרות שדי משעשע לי לכתוב לך כאן אבל ....( לא נעים ...) טוב ניפגש בשמחות ( נגמר לי בית השעווה ...אם את מבינה למה אני מתכוונת ...באסה !) נ.ב מצחיק עוד יותר : אבא שלי מספר לי שפגש איש מג``ב והתחיל לספר לו עליי ( איזה פדיחה אבא הזה עושה לי ....) אני אספר לך את תוכן השיחה אח``כ ... טוב ביי

למעלה