לפסוע קדימה !!! H-)

metal

New member
פומבתי יקירתי

פומי... תקשיבי... לפחות האבא שלך לא יושב בסלון ורואה כדורסל בווליום אדיר...די!!!!!!! נקעה רגלי כמה אפשר לסבול ביום אחד!!!!! מה קורה איתך...אני רק עוזבת לתקופה קצרה לפסיכו ..ותראי לאיזו רמה את מדרדרת ...להעריץ איש נשוי...ועוד את...מה איתך? מאז שקנית נעליי שורש שחורות והאיש צחק עליי עם האזיקים ...את כבר לא אותו בן אדם... תשמעי בובתי..אני הולכת לקרא עכשיו כל מה שכתבו לך וכל מה שכתבת... כבר אשוב..

סמל עם ספר ונוצה

טימון יקר ... תקשיבי לי ! מה עשית לבן אדם לא חשבתי שתסחפי ככ ... חזרתי עכשיו מאימון והבנתי עד כמה הייתי רוצה שאבירם יחזור כבר מהמילואים זה בלתי אפשרי עם האיש הנשוי הוא התדרדר לגמרי ...פסיכי על כל הראש ... איך אישתו מתמודדת עם התופעה הזו ... טוב אני אפסיק לכתוב אליו מתחיל להיות כאב ראש... היום היה לי מאוד כייף לומר לאימי כך : אמא : `` אז מתי את כמה מחר ?`` אני : `` מתי שמחתחשק לי ...`` אמא :`` את לא מתכוונת מחר ללכת לביהס ?!!!!`` אני:`` אמא , זה היום היחידי שאני יכולה לקרוא לו בשם `` חופש`` בחופשת הפסח ...תני לי להנות ממנוו ... אמא: `` טוב , אז מה התכניות שלך מחר ...`` אני :`` לעולם לא נידע ``... מיטל איזה באסה זה לחשוב שזה באמת היום היחידי של החופש , מהחופשה .. כמה שזה נשמע מצחיק בחיי ...לא מספיק דפקו לי בגרת שבוע לפני הגיוס שלי גם דופקים לי את החופש היחידי שאוכל לנצל להנאה ...אוף איתם ! טוב אסיים בכך שאני מקווה שהגיק הזה לא ינתק את קשריו עימנו ...חבל קיבוצניק עם לב טוב בסה``כ ...לשינננו חשובה המערכת הצבאית אך עם מעט הגישה שלי וטיפה הגישה שלי המסגרת הזו יכלה להיות יפה יותר ... טוב ביי לך פסיכו יקרה ואני מקווה שאת וגדעון לא עשיתתם את מה שאני חושבת שעשיתם ... ביי

למעלה