לפעמים אני חושבת...

האם אתם יודעים מי אלה../images/Emo35.gif

שלושה אחים עלו מתימן עם עוד מספר משפחות, בקצה מושבה שקמה 27 שנים קודם הקימו שתי שכונות לתפארת. אחד האחים, ברבות הימים, הפך לאחד מ-120 ואח אחר היה לסופר. על שם הראשון רחוב בשכונה שהקימו ועל שם השני חטיבת ביניים בקצה השכונה. בנו של הראשון היום הוא ראש עירייה בעיר של פסטיבלים, השני נישא לרוסיה שבמהרה הפכה גם היא לתימניה ולמורה בבית הספר המפורסם בארץ. יודעים אתם מי אלה ואולי במקרה גם אתם יודעים את הקשר של אלה לשני זמרים מפורסמים (היא ז"ל והוא שיחייה ושיוציא עוד הרבה דיסקים)?

יyoידה

New member
לפעמים אני חושבת...

אין עוד עדה שככה תתגאה במוצאה... אני צודקת לא?! יש פורום גרוזיני, מרוקאי, כורדי, וכו? יש מישו שיעיז לפתוח? יכול להיות שאני טועה! אבל התימנים כאלו... לא יודעת... אין כמונו לסיכום! וזה המקום להודות לשושי על הפורום! שבשלום עם המון ניחוח...

apk

New member
פעם אמרתי

שאני לא מחפשת בשום אדם ובשום קבוצת אנשים את הרע, לכן לא אוכל לאמר שקבוצת אנשים מסויימת היא שלילית. הסכמתי גם שכאנשים בודדים גם בקרב התימנים יש גם טוב וגם רע, אבל כמכלול זו העדה היחידה שאפשר לאמר עליה רק דברים טובים. אבל לצערי בתקופה האחרונה יש יותר מידי חריגים למכלול הזה, ונוספה גם האמירה המכלילה והמכוערת שהתימנים הם קמצנים, אז כבר קשה לי לאמר שאותה גאווה בלב שלם שהייתה בעבר עדיין קיימת. אני אישית עדיין מעדיפה להתגאות בהיותי חלק מהעדה, ורק לאמר על העשבים השוטים שהם מביישים אותה, אבל יש כבר אנשים שרואים את הדברים אחרת.

יyoידה

New member
תאמת?

אני לא מחשבנת לאנשים! אני גאה בה! ובכל חוג יש שלילי רק שהשלילי אצלנו הוא לא כזה בולט... (אני לא אובייקטיבית, אני יודעת! אבל...)

apk

New member
לא בולט?

אזכיר רק 4 שמות: יגאל עמיר, ישראל קיסר, משולם נהרי, עוזי משולם

יyoידה

New member
הגזמת!

לעומת כל האומנים... לא כזה... אני מחפשת חיובי... לא נורא אחותי שיהיה שבשלום!

apk

New member
זהו, גם אני מחפשת חיובי

לכן לאלה, ולדומיהם, אני מעדיפה להוציא כרטיס גירוש מהעדה. אבל נכון, עדיין בגדול אנחנו העדה היפה ביותר שיש.

צהובה18

New member
סליחה!!!! מה הבעיה פה עם ה ר ב

עוזי משולם???? כל מי שלא יודע את הסיפור בפרוטרוט, שלא ידבר ושלא ילעיז! תודה!!!

הספור ידוע, הלך על ...

המטרה מקדשת את כל האמצעים ולמען לעורר לפעולה בנושא ילדי תימן האבודים (מטרה נפלאה) פעל באלימות (דרך בלתי מקובלת). אם נהייה סלחנים כלפיו אין סיבה (ובלי קשר לדעתנו הפוליטית) שלא נהייה סלחנים כלפי יגאל עמיר. כי אלימות על כל רמותיה וגווניה היא פסולה ולא חשוב מה מטרתה, אז נכון שאני מהמחנה של מפלגת העבודה, אבל בעיני אם סולחים לאלימות אחת אז יש לסלוח לכל אלימות כולל לרוצח ממניע פוליטי.

צהובה18

New member
אני ממש מצטערת לאכזב אותך,אבל

גם על הסיפור של יגאל עמיר יש ספקולציות. ואני מהצד ה2 של הכביש.

יש עוד מלא פורומים לכל מיני תרבויות

בתפוז לפחות.. וקצת צניעות עוד לא הזיקה לאף אחד..

שושי 13

New member
יyoידה, תודה לך על המחמאות והברכות

רוצה רק ליידע אותך שיש כמה וכמה פורומים של עדות. למשל יש תרבות הונגריה, מרוקו, פולין יוון ואני חושבת שיש עוד כמה. אני מאמינה שיש הרבה עדות, עמים שגאים במוצאם, אבל זה נכון שהיום העדה התימנית מאד גאה במוצאה.

ואולי גם מי זה תדעו../images/Emo35.gif

כדורגלן ופלמחני"ק, נלחם בקרב מהמפורסמים במלחמת השחרור ושרד בו, ואחרי הקרב נפל מפליטת כדור. על שמו הוקמה קבוצת כדורגל שמעולם לא לקחה אליפות, אבל בשנות השבעים הייתה קבוצת פאר, היום היא בליגה נמוכה והתאחדה עם הקבוצה שלה הכי מעט אוהדים. יודעים מי זה?

רדאעי

New member
הדשא של השכן ירוק יותר

וברצות אלוהים אפילו מטאטא יורה... באם היו בגאת תכונות מופלאות של הגברת החשק, אזי לא היו נותרות בתולות בתחילה בראש העין וזה היה מתדרדר לפתח תקווה עד בואכה שערייה ומחנה יהודה משם לחדיד וברקת עד תום כל מושבות תימן אח"כ היו ממשיכים לכל עדות בני ישראל הקדושות...ואין בגאת אפילו קמצוץ מכל ההילה שממולחים הדביקו שם, הגאת מעורר את התכונות הללו בעת לעיסה : כושר הדיבור שאינו עוצר באדום, סבלנות רבה השופעת ממעיינות הלעיסה וכנראה גם הדימיון המזרחי גואה גם גואה. כעת אנמק את המסקנות: 1) לו היה הגאת מעורר את החשק, אזי לא הייתה ה"תכזינה" מתארכת בזמן, עם הבערת הניצוץ החישקי והחישקוקי מיד הייתה מסתמנת נטישה מהירה לכיוון היעד[יעני כול וואחד לכיוון מראתו
] והיו יוצאות ועולות קולות של מקהלות ריבבות וניצוצות עם הרבה אורות מוגזמות... 2) מעודי לא שמעתי סיפורי "גבורה"
" בחדרי התכזינה כתוצאה מהשימוש בלעיסה, הוא מעורר יצרים לא נכונים[הדיבור וההתנהגות] פשוט אף אחד לא מדבר על זה כי כולם יודעים כי לא ניתן לביצוע, אך בפירסומות ובעיתון הכל סובל. 3)סיפור ידוע על לועס חובב שהתקשר לרעייתו בעת התכזינה והבטיח להקרין לה את אחד מפרקי קאמא סוטרא עם סיום התכזינה, "ושלא תלך לישון אחרת היא תפסיד..." טאייב היא מכירה את בעלה כבר המון זמן ואת הגאת לא הכירה, בעלה שב מהמרעה באחו והחל לנכש ולעדור ורעייתו החלה פוצחת בשיר "גינה לי גינה לי חביבה.." המעדר הצטמק הקתינון עשה לו דנידין. 4) מנסיון אישי שלוש פעמים של אי נוחות...ופשוט מדהים עד כמה מוכנים לשלם, כדי לדפוק ת'ראש תרתי משמע. אטיוד5 אותך לאורמור כי בקשת לערוק, חכה חכה ...

למעלה