לפעמים אני חושבת...

רדאעי

New member
התרופה לבעיית הקור...

תראה אטיוד5 תעשה מה שכל הגברים עושים כשקר להם...אבל ללא העלים הבוגדניים, בטוחני שהטמפרטורה תעלה והקור ינוס.
צלע אחת לא תחמם וחבל על החשמל, יש ראדיאטור 12 צלעות כמניין שבטי ישראל עם טרמוסטט ומפזר חום ואפילו אפשר להניח כביסה לייבוש באתר הקניות וכל המרבה צלעות ישר גן עדן.

שושי 13

New member
הלו אטיוד 5 וברוך הבא ליאמאן../images/Emo140.gif

אני מאד שמחה שהפנו אותך לכאן ואשמח אם תפנה עוד רבים לפורום האסלי הזה.

שושי 13

New member
אהלן סילבר

אני חצי תימניה, אבי היה תימני שעלה לארץ והוא בן 25 ואימי צברית היתה ממוצא ספרדי.

ברוך השם שיש כזה פורום, מקווה שיום

אחד יהיה אתר מכובד כמו האתר של העדה ההודית ולא אצטרך לשכשך בשלוליות לא לי....

רדאעי

New member
כבר התחילו לחלק שלוליות אישיות?

באמת דיברו על כך, אך יישמו זאת כה מהיר...הכל מהיר היום, אםילו המכוניות נוסעות יותר מהר והורגות יותר אנשים. רעיון טוב לחלק שלולית אישית כל חושק לשלול בשלילותו ישלול וירטב עד לקרסוליו...אפשר להכין סירת נייר ולהשיטה, שוטי שוטי ספינתי ...

Oren G

New member
אני מניח שמדובר ב..

שמשון ת"א רק אין לי מושג מי הבן אדם..

רדאעי

New member
שמשון דורי ז"ל

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית שמשון תל אביב הקבוצה נוסדה בשנת 1949, והייתה מזוהה עם שכונת כרם התימנים בתל אביב. הקבוצה נקראה על שם שמשון דורי ששיחק במכבי תל אביב ונהרג במלחמת העצמאות. בשנת 1960 עלתה הקבוצה לראשונה בתולדותיה לליגה הראשונה ושיחקה בה עד שנת 1990 למעט עונה אחת בה שיחקה הקבוצה בליגה השנייה וזה היה ב1974. הקבוצה שיחקה 29 עונות בליגה הבכירה, ומעולם לא זכתה בתואר. המקום הגבוה ביותר שבו סיימה היה המקום השני בו סיימה פעמיים בשנים 1971 ו-1983 כאשר בשני המקרים מכבי נתניה זכתה באליפות. בנוסף לכך שמשון תל אביב העפילה 3 פעמים לגמר גביע המדינה בכדורגל אולם בכל הפעמים היא נוצחה. בשנת 1966 הקבוצה הפסידה במשחק הגמר להפועל חיפה 1-2, בשנת 1986 היא הפסידה לבית"ר ירושלים 2-1 אחרי הארכה ובשנת 1990 היא הפסידה להפועל כפר סבא 0-1 . זו הייתה גם הפעם האחרונה בה שיחקה הקבוצה בליגה הראשונה והיא נשרה באותה עונה לליגה השנייה. שמשון תל אביב זכתה פעמיים רצופות בגביע הטוטו, עם המאמן יעקב גקרונדמן, בתקופה שהיא הייתה בליגה הבכירהת וזה קרה בשנת 1982-3. בשנת 1996 נשרה הקבוצה לליגה השלישית. בשנת 2000 התאחדה הקבוצה עם בית"ר ת"א לקבוצה אחת הנקראת בית"ר שמשון תל אביב. צבע הקבוצה היה ירוק, והיא נהגה לשחק באצטדיון בלומפילד ביפו.

רק טעות קטנטונת ../images/Emo13.gif

שם המשפחה של שמשון ז"ל, בן של סעידה (לבית טביב) דודתה של אמי היה רודי ולא כפי שהובא מתוך ויקיפדיה. שמשון לחם בקרב על הקסטל בו נהרג המופתי הארור, חאג' אמין אל חוסייני. מהקרב הוא יצא בריא ושלם ויחד עם שניים מחבריו נסע לארוחת ערב בבית אמו. לאחר הארוחה הטעימה שבו שמשון וחבריו ליחידתם, שמשון ישב במושב שמאחורי זה שלי הנהג ולחבר שישב לפניו נפלט כדור מהרובה והכדור הרג את שמשון.

יהי זכרו ברוך

ובעניין המופתי הארור הזה הוא היה בן בית אצל היטלר והקים פלוגות של מוסלמים שהיו אכזרים עד מאוד.

שושי 13

New member
ברוכה הבאה החיידנית השעיבית ../images/Emo140.gif

בחרת לך שם חבל על הזמן - ברוכה תהיי בפורום התימני.

למעלה