" לפעמים הקול שלך נוגע וקורע..."

אש אש

New member
" לפעמים הקול שלך נוגע וקורע..."

"משהו פתאום נזכר בי ומתגעגע".... הקול
אתם מקשיבים לקול? שלו,שלה,קצב הדיבור הנועם הרכות,החיות שבקול הנעורים או הקול הסקסי המחוספס,המבוגר...

אלמרה

New member
אכן קולו העבה של משה חובב למשל...

קולם של שלושת הטנורים... קולה של סבתא... קולו הצלול והמפתיע של בני הבכור בקריאת ההפטרה! אני שומע צלילים מתרוננים, את רכות ומנעד קולם, ומתגעגע.

אש אש

New member
אהבתי את תשובתך,וקצת יותר...../images/Emo8.gif

קול של אישה שאתה מעוניין להכיר ואתה שומע את קולה,יקרב? ירתיע? שיחה יכולה להסתיים בעקבות קולה? למרות התוכן המעניין?

אש אש

New member
נו באמת,עוד מעט אשמיע לכם את קולי

אז הקול שלך הראל עושה לך את זה? וקעקוע בגב אישה?

שילה1

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifתאר לך שהייתי מביעה דעה

על "החבילה" של מי מכם הגברים?נראה לך?

אוי הצביעות הצביעות ../images/Emo123.gif

אין לי שום בעייה עם זה, במיוחד אם אותו גבר לובש מכנסיים מאוד צמודים שמבליטים לו את החבילה. הרי מה שהיא לבשה נועד להשיג תגובות כמו שלי. עד היום, איש לא שם לב לפרונט שלה. פתאום, אתמול,צמחו לה מגדלים. בטח שנתיחס. ואני בטוח שגם נשים מתיחסות לישבנו של פלוני או לקוביות-בטנו של אלמוני - תקני אותי אם אני טועה.

אש אש

New member
../images/Emo8.gifשילונקה למה מתרגשת?

ואם כך הייתה ניראת החבילה שלהם? לא היינו מצחקקות? ניבהלות? בורחות?

שילה1

New member
זהו אשונת,שאת ה"חבילות " שלהם הם../images/Emo8.gif

נוהגים להסתיר,בעוד אנחנו,את יחודינו-מבליטות. ואולי יש להם סיבות נסתרות?

אישון36

New member
גם בגב ?

קול זה זכרונות. ועל פי מה שמשפיע אנו לומדים למי אתה מתגעגע...........לנעורים ? לבשלות ? ללבד ? או אולי געגוע לקול החדש ? אישון. שאלת הגעגוע.

אש אש

New member
ואם תשמע קול חדש שוני....

שאלתי אם לקול יהיה חלק בלרצות לפגוש או לדחות,הרי לא תמיד זה הדברים שנאמרים,אלא איך נאמרים ואיך הם נישמעים לנו.

אש אש

New member
רק לקול אישון,לקול.

לא ניסוח,לא מבטא,לא תוכן בקול,בצליל,בטון,במקצב.... קול יכול לגעת לי במייתרים הכי עמוקים שבי.

אישון36

New member
אי אפשר להפריד.

אם ניתן היה אז ברור. אישון. אם הייתי רזה ב 60 ק"ג הייתי יפה ?

אש אש

New member
אתה מתחכם אה? יפה,נשארת יפה

כמה פעמים הוקסמת ממישהי שדיברה איתך? ספק אם הקשבת,אלא התלהבת,הבטת בקסם שלה,בתנועות גופה,העיניים שלה ואולי אפילו כמו רובינו היית עסוק בלחשוב מה לענות? אבל הקוללל היה שם,משך אותך כמגנט.

אישון36

New member
...........או אז...............

היא החלה לחטט באף והפליצה בקולניות. והקול נשאר אותו קול.............והקסם ? אישון. דוגמא חיננית.

אש אש

New member
אז אחזיר אותך לטלפון,כפי ששאלתי

אבל אתה באמת מתחכם ולא עונה לעיניין SORRY

למעלה