" לפעמים הקול שלך נוגע וקורע..."

אש אש

New member
וואווווווווווווווווו../images/Emo24.gifפטישון

ברוך הבא
איזו הפתעה תותחית אתה

שלום לכולם !

תרשו לי להציג את עצמי ... עושה סיבוב ......... משחק פוזה אני מרגיש .."כמו אש על הפנים" יום מקסים לכולם !

אישון36

New member
אני פשוט אומר שהקול אינו

נפרד מהשפה. מה אמרת על טלפון ? אישון. לא הבנתי.

ת י א ה

New member
שתהיי לי בריאה אש אש

מאז שקראתי את ההודעה הזו בבוקר, השיר לא מפסיק להתנגן לי בראש.

אש אש

New member
הצחקת אותי,תיאה../images/Emo6.gif

גם אצלי זה כך עושה לך קולות שניים:)

לאש אש ולתיאה גם

אין על השיר הזה... רומיאו ביצוע: יהודית תמיר מילים: צרויה להב לחן: יהודה פוליקר הו, רומיאו, זאת היתה פנטזיה נהדרת אביר חלומותי שבא מאגדה אחרת הבטחת שנמריא הרחק מעבר לעצמנו אבל נפלנו המומים והחלום איננו אולי גזרה כפתה עלינו להסחף עד סוף כמו גלים מוכי ירח המשועים לחוף ועכשיו עם השנים אני אישה אחרת פחות חולמת אהבה הרבה יותר נקשרת הזמן כמו מיקרוסקופ רגיש חידד את הראיה זקן חכם שופט ביני ובין מה שהיה אולי אהבנו בתמימות יותר מדי שירים לא האמנו שנמות על מה שהם אומרים אולי גזרה כפתה... הרבה יותר נשארת פה פחות גנובה לרוח האדמה טובה אלי אני רוצה לנוח אך לפעמים הקול שלך קורע ונוגע משהו פתאום זוכר בי ומתגעגע ואני יודעת המרחק מוחלט ואמיתי ובמרחב אתה קרוב אתה תמיד איתי הרבה יותר נשארת פה פחות גנובה לרוח האדמה טובה אלי אני רוצה לנוח אך לפעמים הקול שלך קורע ונוגע משהו פתאום זוכר בי ומתגעגע הו, רומיאו, זאת היתה פנטזיה נהדרת אביר חלומותי שבא מאגדה אחרת © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

אש אש

New member
אני רוצה לחיות באגדה

שם ברור לי שאמצא אביר עם סוס עגלה ואהבה גדולה.
תודה לך ד'
התעצלתי ללכת עד לשירונט להביא אותו לתיאה:)

what are friends for

אבל עשיתי את זה מתוך הזדהות גמורה עם השרה ואתכן. שאלה: האם גם גברים חולמים על נסיכת החלומות? נסיך החלומות ביצוע: גלי עטרי מילים: שמרית אור לחן: קובי אושרת אֵיךְ כָּבַשְׁתָּ בִּסְעָרָה אֶת הַיַבֶּשֶׁת נְסִיךְ הַחֲלוֹמוֹת שֶׁל כֹּל אִשָׁה, וּבִקְסַמֵיךָ נְעָרוֹת נָפְלוּ בָּרֶשֶת, יָצְאוּ מִדַּעְתַּן לְלֹא בּוּשָׁה? שְׁתֵי עֵינֵיךָ אֵשׁ לוֹחֶשֶת חֲלוֹמוֹת שֶׁל אַהֲבָה וּבְלִבָּן תִּקְוָה נוֹאֶשֶׁת לְהִשׂרֵף אִתְּךָ בַּלֶּהָבָה - וַלֶּנְטִינוֹ, וַלֶּנְטִינוֹ מִי הָיָה מַאֲמִין שֶׁהָיִיתָּ פָּשׁוּט, שֶׁהָיִיתָּ תָּמִים, וַלֶּנְטִינו, שֶׁהָיִיתָּ בִּן אוֹהֵב שֶׁל אִמָּא וְחָלַמְתָּ בֶּאֱמֶת עַל פַּרְדֵּס וּקְלֶמַנְטִינוֹת? וַלֶּנְטִינוֹ, וַלֶּנְטִינו, אֵיךְ שָׁתַקְתָּ בִּכְאֵב, אֵיךְ נִשְׁבַּר בְּךָ הַלֵב, וַאֲנַחְנוּ לֹא רָאִינוּ? וַלֶּנְטִינוֹ, וַלֶּנְטִינו. אִיטַלְקִי יָפֶה עִם נְשָׁמָה נִרְגֶּשֶׁת בְּלִי פַּת לֶחֶם וּבְלִי פּרוּטָה, אֵיךְ נָפַלְתָּ, בֵּן-אַלְמָוֶת, אֶל הַרֶשֶׁת אֲשֶׁר טָמְנוּ לְךָ בְּנֵי תְּמוּתָה. עַל הַבָּרָק שֶׁבָּעֵינַיִם בָּנוּ טִירוֹת מְפוֹאֳרוֹת, הָיִיתָ בֵּן שְׁלוֹשִׁים וּשְׁתַּיִם - מְעַט שָׁנִים הָיוּ מְאֻשָׁרוֹת. וַלֶּנְטִינוֹ, וַלֶּנְטִינו... עוֹד הַיוֹם הֵן נִזְכָּרוֹת בְּלַהַט בַּפָּנִים הַנִפְלָאִים וּבַמַּבָּט. הֵן פּוֹסְעוֹת לְאַט בְּצַעַד וְעוֹד צַעַד אֲבַל לִבַּן צָעִיר אִתְךָ לָעַד. הֵן יָדְעוּ יָמִים טוֹבִים יוֹתֵר מֵאֵלֶּה, עָבְרוּ מֵאָז הַרְבֵּה שָׁנִים, עַל אֶבֶן לְבָנָה כְּפֶלֶא בְּכֹל שָׁנָה אוֹדְמוֹת הַשׁוֹשַׁנִּים. הֵן רָאוּ בְּךָ נָסִיךְ, הֵן רָאוּ אוֹתְךָ בַּשִׂיא, הֵן רָאוּ וְהֶאֱמִינוּ - וַלֶּנְטִינוֹ, וַלֶּנְטִינו. © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

... ושיברו

דון קיחוטה ביצוע: שירי מימון מילים ולחן: נינו אורסיאנו כמה ימים של אהבה לא יוכלו לשנות אותי כמה תשובות שיש לך הן יהיו האור שלי. לבכות עליך לבכות עליך גלים של דמעות שתי מזוודות ארוזות, להתראות... הו דון קיחוטה נסיך החלומות קוונטה די נוצ'ה, כל הבנות חולמות סינדרלה פרצה כאן את כל הגבולות איתך, הו דון קיחוטה כמה ימים של אהבה ונרות דולקים בחדרי כמה אנשים צחקו כשסיפרת שאתה אוהב אותי לבכות עליך... © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

אש אש

New member
אוי סתם הרסתי לכם,עם שיר סיום../images/Emo8.gif

כי אני טסה לעבודה לא פייר מצידי

אש אש

New member
סוף סוף תשובה כלבבי ידיד.

שמעתי שיש מקצוע שכזה על הקול שנילמד במשך שנים.

למעלה