לפעמים סופ"ש בא רק בשישי בערב

SNTQ

New member
לפעמים סופ"ש בא רק בשישי בערב../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

סוני DSCH1

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מצאיתי רעיון לפרויקט יב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא היה לי משהו מרגש אבל שבאתי לחווה אז המדירך וכחם שמחו שבאתי התעצבתי מעט כי..בנים אני לא אוהבת בנים לא מבינה בנים התעצבנתי על.. בנים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי חחח התאכזבתי מ...עצמי כי...השתנתי בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי עדיין לא המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא קיבלתי בכלל ולא נראה לי שמגעיה לי אבל מישהו אמר שהוא מדבר איתי רק בגלל שאני חכמה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא מרגישה טוב עם עצמי בכלל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לדבר עם מישהו הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרת שם אבל זה היה ב-4 לפנות בוקר אני לא ממש זוכרת אותו השיר הכי טוב ששמעתי..שמעתי המון המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חוווווווה כאילו לאיפה כבר יצאתי חברות בית בית ספר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום אני אוספת כסף הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הכול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירזה 10 קילו ילמד צילום יהיה לי כסף יסיים בית ספר ילך ללמוד רפואה אתם יודעים כול הטוב

.

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הציונים של המבחן במתמטיקה ובתיאטרון. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
. התעצבתי מעט כי.. רע לי. התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי לא משנה. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי ככה. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לבכות. הסרט הכי טוב שראיתי.. המומיה 1+2. השיר הכי טוב ששמעתי.. Wherever you will go. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל אחרי הצהריים שהיו לי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא מהמצברוח הזה. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): פרפרים לבנים, כי.. פתאום. - שיר השבוע(אנגלית): Wherever you will go. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: יש כ"כ הרבה שאני חייבת להם. אבל הכי ליעליק
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): What I'm needing now is some sweet revenge. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "גרר, את יפה כשאת כועסת" :||||| - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השלמתי שעות שינה. - מאכל השבוע: מרק דלעת
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום? - משהו שהרס את השבוע: הכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההצגה בראשון? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שישתפר לי המצברוח. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :|. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

favory

New member
אעה

הדבר הכי מרגש..כלום הכי טוב-חעזור לחברה הכי מרגש-תחרות? התעצבתי מעט כי אני שנאת ת'צמי התעצבנתי מעט על כולם ..סלחתי כי ככה זה התאכזבתי מנעה
לא אפרט בכיתי מ..לא בכיתי המחמאה היפה ..מממ...ככה את יפה? לא הרגשתי טוב עם עצמי האדם שאני משתוקקת לראות השבוע- הילה,עומרי,יהב,ונעה! משלנו! תחילת שבועע מהנה וטוב לכולםם

~כיף~

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:סופשבוע אצל איתמר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :הברית של דביר התעצבתי מעט כי.. :חיכיתי המון זמן ברכבת התעצבנתי על.. :איתמר אבל בסוף סלחתי כי .. הוא כזה חאאמוד התאכזבתי מ... כי...:מעצמי בגלל הבמחן בספרות.. בכיתי מעצב/אושר כי.. :בברית של דביר. ולראות את דוד שלי.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי :את יפה....חעחע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתגבר כל כך מהר.. הסרט הכי טוב שראיתי..:ממ.. היחידי השבוע.. בקול גדול השיר הכי טוב ששמעתי..צצצ... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:אתמו ל2 מסיבות.. היה כיף ומצחיק ואני אוהבת את יוביי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כל יום ויום בביצפר.. היה פשוט קקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את בייב.. ושמי ויהנה עם צלילילית (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:דפנטלי גלית.. היה כל כך כיף איתה בבריתת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):תעשי טובה תרדי לי מהוריד...[המלצרית הסתומה אמרה לגלית.] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): למה נראה לך?! חח.. מישהו אמר בטון נשי לחלוטין.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:צ'יפס. אכלתי כל כך הרבה פעמים... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כל הסופשבוע.. מרביעי עד היום... כיף!!! - משהו שהרס את השבוע:כל יום בביצפר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הרצליה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הרצליה - שיר שפתחתם איתו את השבוע:של פוקימון חחח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתמר בייב שמי...

שירלי317

New member
חה, וכנראה שלא הולכים לים../images/Emo4.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שאולי מצאנו חווה לעבור אליה, שאפילו עוד יותר קרובה הבייתה!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הלילה אתמול.. זה היה פשוט הזוי, לראות מלא מלא אנשים שלא ראיתי כבר שנה וחצי+ סתם בלי קשר לחיים.. לראות את דין!
התעצבתי מעט כי.. כי חברות (או שכבר לא) שלי היו שם.. והתרחקנו נורא בגלל הריב הטפשי הזה.. התעצבנתי על.. ההאוס קיפרית בדירה החדשה של אבא שלי, רוסיה מעצבנת בורוד
אבל בסוף סלחתי כי .. אממ, את מי זה מעניין? התאכזבתי מ... כי... מהחווה הנוכחית
בכיתי מעצב/אושר כי.. האמת שפעם אחרונה בכיתי הייתה ביום ראשון.. מבדידות המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני כוסית? אנשים מוזרים, אין מה לעשות...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. גיליתי שאני מסוגלת להתמודד עם הכל! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להסתכל לדור בעיניים
זה היה מלחיץ! הסרט הכי טוב שראיתי.. פרק מצחיק של חברים שהיה לי צרוב ממזמן
השיר הכי טוב ששמעתי.. BITCH ! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לעיר אתמול, היה פשוט הזוי בצורה גאונית ונורא ספונטני, בדיוק מה שהייתי צריכה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שוט לונג', חבל לונג', גרמניות, מושכות חדשות, עניבת תחרויות, מברשות סגולות חדשות - אצל חנה.. ושני תיקי שק, 3 זוגות גרביים ארוכות, שני טרנינגים ומשקפי שמש בשוק בראש העין
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון.. יותר מדי מבלבל, יותר מדי בדד הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך איתו לים כמתוכנן.. אבל לפי המצב הנוכחי המצב נראה קלוש
- האדם שעשה לכם את השבוע: יעאולה, תקוה, ליאור ודין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): YOUR SO GOOD TO ME, I KNOW BUT I CANT CHANGE - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תפסיקו את המלחמת שלבה הזו!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דאגתי קצת לעצמי לשם שינוי.. - מאכל השבוע: שלבה?!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול בערב ושיחה מצחיקה עם תום - משהו שהרס את השבוע: יום ראשון במובן מסויים, אבל מצד שני לא הרס, אלא היה הגורם.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבור חווה, ים, לדבר איתו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהפצע של קים יססגר לגמרי!! שנוכל סופסוף לעבור חווה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ, מצחיק להגיד שתקוה, אולי דין.. יכול להיות מצחיק!

The Bitter End

New member
../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הטיול השנתי לצפון. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ כמה וכמה דברים. התעצבתי מעט כי.. היה קצר מדי! התעצבנתי על.. האוזניות שלי. אבל בסוף סלחתי כי .. איזה סלחתי? הנבלות הלכו לאיבוד. התאכזבתי מ... כי... יעלי:| בכיתי מעצב/אושר כי.. שיגעו לי את השכל, אבל בסוף הסתדר. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שיצאתי יפה בתמונה חעחחע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי לא מתתי בטיול:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את כל המסלולים. הסרט הכי טוב שראיתי.. איילנד השיר הכי טוב ששמעתי.. coldplay-fix you המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טיול שנתי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. עדיין. מוהאהא. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ממממ.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בצח! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):- - שיר השבוע(אנגלית): Damien Rice-9 Crimes - אלבום השבוע: Dookie-Greenday - האדם שעשה לכם את השבוע: חברות שלי
ועוד כמה:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: כל fix you. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'אמא שלך צ'יטרית ואבא שלך נאב והם חייבים לי 700 קיי. והם גם אחים על הדרך!' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ... כלום. - מאכל השבוע: חטיפים! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הו. אמ. - משהו שהרס את השבוע: נהה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פיצ...

PinkPony

New member
אניי =]

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבת מצווה ..והסוסה היפה שלי =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סבא קנה לי מתנה לבת מצווה סוסה
התעצבתי מעט כי.. לאא התעצבתי .. התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח ? התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי בכיתי מעצב/אושר כי.. הרבה הרבה ומאושר . המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..הרבהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרבה דברים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום מוקדם חחח הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי אבל הוא היה דפוק .. השיר הכי טוב ששמעתי.. one in a million המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שומדברררר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לאדעת חח (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):שומדבר - שיר השבוע(אנגלית):eek:ne in a million - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:סבא ,אמא , אבא , ג'רום . - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פסטהההה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סבא קנה לי סוסה . - משהו שהרס את השבוע:שומדבר ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לרכב על הסוסה שלי . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לאדעת .. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:eek:ne in a million -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סבא , ג'רום . סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ToryMaster

New member
Moi!./,

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: לא קרו לי כל כך הרבה דברים טובים משמעותית, אבל אם אני אחפור עמוק, אני מניחה שהקשר עם אדם מסוים התהדק עוד יותר ממה שהיה. זה נעים, אבל אולי שלילי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: הייתה לי שיחה על יעלי על אנשים מעצבנים, אבל דיברתי כאילו אני עדיין רוכבת, זה היה נהדר. בכיתי המון, גם פרקתי את כל הכעס שלי עליו ועל המטפלת, הבנתי שלאנשים איכפת ממני ושהם *באמת* אוהבים אותי. התעצבתי מעט כי: חברה שלי התבררה כצבועה. התעצבנתי על: החברה מהסעיף הקודם. אבל בסוף סלחתי כי: לא החלטתי עוד אם אני כועסת או לא, סולחת או לא. התאכזבתי: לא היו לי ציפיות מכלום השבוע, שהתפתח משבוע די סוער, אז לשמחתי, לא היו אכזבות. בכיתי מעצב/אושר כי: אהמ. המחמאה הכי יפה שקיבלתי: אעעע, אני לא בטוחה שאני צריכה לחלוק את זה איתכן
. מחמאה מאוד מאוד גדולה על המראה שלי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי:
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לעשות את הבדיקת דם המעפנה הזו, שאני דוחה כבר חודשים [וזה היה גרוע כמעט כמו שציפיתי]. הסרט הכי טוב שראיתי: השבוע? בדיוק הלילה ראיתי "אחי, איפה אתה?" עם ג'ורג' קלוני, כל כך מצחיק. אולי אראה היום את נרניה עם ההערות והארות, כן. השיר הכי טוב ששמעתי: לא. שמעתי. מוזיקה. כי לא טרחתי להתקין כרטיס קול, כי אני לא יודעת איך! המקום הכי טוב שאליו יצאתי: בחמישי הלכתי עם אימא שלי ואחותי לקנות כמה דברים, אז נסענו לנו לכרמיאל והספקנו המון והרגשתי מגניבה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה:
. מינוס בבנק
, באיזה חשבון בדיוק?
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום, זוועתי ככל שהיה, הוא היה מהותי לתהליכים שקורים בתוכי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אעעע, אשן? אבל זה לא יקרה. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): "ריו" של יהודית רביץ, מצאתי את עצמי רוקדת לצליליו כמו מפגרת באמצע המטבח. - שיר השבוע(אנגלית):Anything by Duncan James. - אלבום השבוע: The Tension And The Spark של דארן הייז
. - האדם שעשה לכם את השבוע: קשה לי לבחור אחד, אבל כנראה שדידי, עברנו ביחד כמה רגעים קשים, פריצות דרך לשתינו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנו ניפגש בתום דרכים ושאלות, ניפגש בתום ימים רבים, בתום הרבה לילות", בטוח עיוותתי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פיטר, רק כי איש בחליפה אדומה נותן לך חרב, זה לא הופך אותך לגיבור" [נרניה, דהההה] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי את הבדיקה, סיוט, אבל לפחות זה נגמר. - מאכל השבוע: מרק עוף
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא קרה השבוע משהו כזה
. - משהו שהרס את השבוע: חס ושלום! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוי, יש המונים, בשלישי אירוע שאני מחכה לו שנים, ברביעי אימון וכולם יתהו מה אני [AKA האקסית של] עושה שם, בחמישי מפגש. יהיה כיף! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאקח דברים בפרופורציות, אמןאמןאמן. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת :$. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל כך הרבה אנשים, יהיה שבוע מלא אנשים נחמדים וזה [מדחיקה שיש אדם מסוים כי שירלי תרביץ לי] זה לא ורא שאין סוסים, נכון?

ווינגז

New member
../images/Emo67.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החיבוקים מנוגה-מעיין כשהגעתי.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המ, לא משנה. התעצבתי מעט כי.. תקופה מגעילה. התעצבנתי על.. אחותי. אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא אחותי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי לא עשיתי דברים שהייתי אמורה לעשות. בכיתי מעצב/אושר כי.. תקופה מגעילה. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא חושבת שהייתה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות שני מבחנים אתמול. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי אחד, ואני לא ממש אוהבת אותו. השיר הכי טוב ששמעתי.. משתנה עם המצברוח. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי, חולה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין לי כסף כרגע, מה שאומר שאני לא יכולה לקנות שום דבר, מה שאומר שאין לי מינוס בבנק.
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכל בערך. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש אנשים שאני אוהבת.
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): לא יודעת. - שיר השבוע(אנגלית): "Give Me Novacaine"/Green Day - אלבום השבוע: אין לי מושג. - האדם שעשה לכם את השבוע: סבא שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Its like a throbbing tooth ache of the mind" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המממ. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי עם שני מבחנים, סיימתי ספר שרציתי לקרוא. - מאכל השבוע: וואו, אין לי מושג. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: צילמתי לי קצת. - משהו שהרס את השבוע: הלחץ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מניחה שהטקס, למרות הפחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המ. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טורי?

Ontario R Z Y H

New member
יאיי אני אני אנייייי

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי על השמייייין!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. רכבתי על השמיין איי גאס חחח התעצבתי מעט כי.. כאב לי הראש תופת אתמול... והוא לא בא=/ התעצבנתי על.. המורים שלי אבל בסוף סלחתי כי .. איכ מי סולח? משתרללללים! התאכזבתי מ... כי... אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. צחקנו כמו מוטרפים חחחחח המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. הההההההא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הפסקתי! סופית הפסקתי!! !! גו מי גו מי גו מי!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר בלעע הסרט הכי טוב שראיתי.. משהו עם אהבה.. לא זוכרת חח השיר הכי טוב ששמעתי.. welcome to the black parade!!!השיר הכי טוב בעווולם!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול לשהר ונטע =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הממ כלום הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכאב הראש והכאב גרון שיש לי עכשיו.. ואת המבחן בתנ"ך שבטח קיבלתי בו 10 הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לרכב על השמיין, ואשן עוד! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): הממ - שיר השבוע(אנגלית):welcome to the black parade - אלבום השבוע:black parade - האדם שעשה לכם את השבוע: דפנטלי שהר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): דונט קנוא - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה קרה?" בקול גברי ומסוקס! חחחחחחחחח יוואווו - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הייתי עם החברים הרבה... היה מצחיק - מאכל השבוע: פנקייקס חח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אווו בבצפר... בהפסקות.. אין יותר מצחיק!! - משהו שהרס את השבוע: מבחן בתנ"ך!! בלעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדבר איתו כבר (??) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות איתו יותר - שיר שפתחתם איתו את השבוע: הא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האהא תקנאווווו לי היה "אור האדיר היה פה" על היד ולכם לא!!!!!!!!!![ חעחעחע!! והסוס שלי גם חוזר לעבודה! ואני הבנאדם הכי מאושר עלי אדמות!! אתמול עשיתי איתו טרוט פעם ראשונה, ואיך שהתגעגעתי לשמייין הזה אממאא ואני עוד מעט נוסעת אליו שוב=]=] תקנאו בי !! חה חה חה חה XDXDXDXD

טללאדי

New member
עונה......

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התנדבות......... אכן, אכן אני ילדה משועממת בעע......... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ... כלום התעצבתי מעט כי.. לא מעט! מאד כי היה לי חרא שיעור! התעצבנתי על.. יונתן...... אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...עצמי כי אני רוכבת כל כך גרוע..... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב בגלל שהיה חרא שיעור! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. את ממש לא רוכבת גרוע..... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לגמור את השיעור הזה...... הסרט הכי טוב שראיתי.. "קמטים בזמן" השיר הכי טוב ששמעתי.. i write sins not Tragedies המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה...... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיעור!!!!!!!!!!!!!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן כל הסופ"ש! מה שלא קרה...... מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: רוני וחברה שלי מהביה"ס! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בלי הרע לא תדעי להעריך את הטוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המורה,יש לי קקי דחופי!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פסטה...... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השיעור!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה לי שיעור טוב..... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי שיעור טוב..... - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

LordHorse

New member
Blue Blue.../images/Emo221.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי על לורדי!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הקנטר על לורד. התעצבתי מעט כי.. היו בעיות.והייתה יותר מדי שגרה. התעצבנתי על.. אנשים שלא מבינים אותי. אבל בסוף סלחתי כי .. זה בלתי נסלח
התאכזבתי מ... כי... מאנשים שכחנים. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב נראלי.כי נמאס לי שלא מבינים אותי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שהמעברים שלי לקנטר יפים.אבל על לורד זה לא חוכמה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי קנטר ימין על לורד,והוא היה חתיך ונוח. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על קונגו.שנשך אותי. הסרט הכי טוב שראיתי.. סוס הפלאים. השיר הכי טוב ששמעתי.. המון VH1. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים בגדים בגדים.אבל אני רוצה לחסוך לסוס
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אמ..את השיחות עם האנשים שלא מבינים אותי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח.נחתי,אבל אני צכה ללמוד למתמ'.גרר. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): לא היו:O - שיר השבוע(אנגלית): היו יותר מדי:O - אלבום השבוע: ערוץ VH1. - האדם שעשה לכם את השבוע: האנשים החמודים בחווה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מסורה לך עד כלות"(גריז נו,אנגלית.) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אופיר,למה את מחפשת אותי?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הברקתי על נעלי הרכיבה שלי! - מאכל השבוע: טופיפי.קולה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרכיבה על לורד. - משהו שהרס את השבוע: זה שאולי אני בלתי מובנת?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשיעור השבוע,לחנוכה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני ארכב על קונגו,או על לורד. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל מיני שירים,שאני בעיקר מזמזמת.אבל זה גם נחשב.(גריז,הלו!!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמ..את האנשים שלא מבינים אותי,כדי להסביר להם. שבוע מצוין רוכבים צעירים
! תבלו,תצליחו,תגשימו,תהנו!

PinkHorse

New member
טוב נו..

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לסיים מסלול עם ג'וניור? התעצבתי מעט כי.. אם לא הייתי זורקת מושכות הוא לא היה מסרב. התעצבנתי על.. עצמי ועוד כמה אנשים אבל זה לא משנה, עדיף להתעסק בעצמי P=. אבל בסוף סלחתי כי .. החיים ממשיכים... ננסה ונצליח בפעם הבאה!! התאכזבתי מ... כי...עצמי כי נתתי לו לסרב. בכיתי מעצב/אושר כי.. קצת התבאסתי אחרי המקצה עזבו אני סתומה. וגם במהלך השבוע ממש היה לי רע אז הייתי דכאונית ובכיתי
. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..שהיה דווקא יפה (למרות שזה לא באמת היה יפה). הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי טוב כי סיימתי מסלול איתו (לא כל כך טוב כי שואפים ליותר אבל..) וכי עשיתי אחרי התחרות את כל הציוד ולא גררתי את זה למהלך השבוע=]. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב4 בבוקר חולה לטפל בסוסים ולהתחרות. וואו על זה אני צריכה לקבל רוזטה P=. הסרט הכי טוב שראיתי..אז זהו שלא ראיתי כלום. השיר הכי טוב ששמעתי.. אז זהו שלא שמעתי שומדבר מיוחד. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..תחרות וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ההוצאות החודשיות על התחריות
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..וואו כלכך הרבה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגע, אבריא, אקנה סוס
. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כרגיל, ג'רום המדהים. ונוסיף לו גם את אהודי שהוא הבייבי שליייי:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ברוך השם שאני נושם.." [אך אני רואה את אהוד מתפוצץ מצחוק כשהוא קורא את זה!! כן מנייאק אני יודעת שאתה קורא את ההודעות שלי יא שקשוק, זבל, בתול בן 40, בני ציון.. מפלוץ שלי:) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי מסלול מגעיל? - מאכל השבוע: החרא של הפרות בצח, מילא לנו את כל הסוסים והציוד בחרא
ג'יזס זה היה דוחה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תחרות. - משהו שהרס את השבוע: הרבה מדי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הוו האספת הורים (אבל לרעה P=), רכיבות ולשהות בחווה כמה שיותר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אהפוך למליונרית? חח סתם נו שאני אבריא, שסוףסוף יצא לי לחייך ובאמת לצאת מאושרת.. ולא יודעת מה עוד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ ג'רום, רוני ואהודי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חעחעחעחעחחעחעחעחע

ברוך השם דדוש דדושששש שדאני נושםםםם!!!!!! יא מאן ניגר!!!!אים אדויסי בי'צ!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *על הרצפה*

יצאתי מבטוס מהיום=]

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התחרות היום והשיעור התמול ושהיתה לי את ההזדמנות להחטיף לפייבלP= הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..בהחלט היום התעצבתי מעט כי.. זה ממש לא בסדר, אבל החיים ממשיכים התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...לא התאכ בכיתי מעצב/אושר כי.. באספת הורים נשפכו הרבה נוזלים,ובלי שראו גם היום
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..היו המון מג'רום גם מניצן ( עזה לי את היום לשמוע שיש לי ישיבה יפה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השיעור אתמול ובגלל שאני גבר שהצלחתי להגיע ב8 וכי חפרתי אצל חנה ומצאתי את המכנס שאני רוצהואפילו בהנחה של 260 שקל וגם הוצאתי גרביים במחיר מוזל. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב6 וחצי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. גזכע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בהחלט המכנס והגרביים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אותה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יגממר (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):ה נ - שיר השבוע(אנגלית):כעסח - אלבום השבוע:חי - האדם שעשה לכם את השבוע:ג'רום ואנהלה=]] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ברוך השם דדוש דדושששש שאני נוהווושםםםם יאיאאאאיאאאאאאאאיי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ג'רום, אנה וניצן
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קניתי סוף סוף מכנס חדש - מאכל השבוע: הטוסט של צח? אולי הפיצה של סבתא של נרקיס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בהחלט אנה והשיעור אתמול - משהו שהרס את השבוע:היא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהבוהן הימנית שלי ברגל תחלים. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ג'רום ואנה בהלט זיהווו

202ריני

New member
הייתה לך ההזדמנות להרביץ לפייבל?!

רוצה מכות?! מה אתה מרביץ ליפה שלי?! תזהר ממני!

למעלה