לפעמים סופ"ש בא רק בשישי בערב

gili600

New member
השבוע שלי

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: שומדבר טוב לא קרה לי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: גם שומדבר מרגש התעצבתי מעט כיקיבלתי ציון גרוע התעצבנתי על: ביטלו לי את השיעור!! אבל בסוף סלחתי כי: לא סלחתי!! יש עוד שלושה שיעורים עד התחרות ועדיין לא התחלנו להתאמן!!! התאכזבתי מ... כי: חסוי בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי המחמאה הכי יפה שקיבלתי:"ממש יפה לך קוקו גבוה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לקום לבצפר כל יום הסרט הכי טוב שראיתי: צרות בגן עדן השיר הכי טוב ששמעתי: כל מה שרצית המקום הכי טוב שאליו יצאתי: לשום מקום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: שומדבר הייתי מוחקת מהשבוע הזה: את כולו!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אישן (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): כל מה שרצית - שיר השבוע(אנגלית): im just a kid - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "im just a kid i know that its not fair" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר - מאכל השבוע: בראוניז - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שומדבר - משהו שהרס את השבוע: שביטלו את השיעור!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השיעור.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנתחיל להתאמן - שיר שפתחתם איתו את השבוע: האהבה נשארת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא בדיוק אדם.. יותר נכון סוס
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

ש נ י ס

New member
לא משהו בכלל.

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אתמול, הייתי בחיפה עם בת דודה שלי בפסטיבל השוקולד, והיה מושלם! ואיזה מישהו עשה לנו מופע קסמים ברכבת.
וגם יום שלישי עם בת דודה שלי, היינו ברחובות, והסתובבנו, היה סבבה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שמורני הצליחה.
התעצבתי מעט כי.. ראיתי את התחרות, וזה אוכל אותי. התעצבנתי על.. נחשו. אבל בסוף סלחתי כי .. עדיין כואב. התאכזבתי מ... כי...מעצמי, כי הבנתי עד כמה הרסתי לעצמי את החיים. בכיתי מעצב/אושר כי.. הכל נשאר בפנים. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא קיבלתי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא כל כך טוב, אבל נחמד, כשהבאתי למשפחה הרבה שוקולדים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשאול אותו שוב. ואני מצטערת על זה שהיה לי. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. השיר הכי טוב ששמעתי.. ואולי-עברי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חיפה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממש לא מינוס, אבל שוקולד. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אני רוצה לשנות את השאלה הזאת קצת: הייתי מוחקת מהשנה האחרונה..את הטימטום שלי!!!!!!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אבין מה אני רוצה בחיים, אבין מה נסגר איתי ועם הרכיבה, פשוט- לסדר מחשבות. (מוזמנים להוסיף שאלות..)לא תודה. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):ואולי-עברי - שיר השבוע(אנגלית):פרגלישז-פרגי - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:בת דודתי האהובה-מורי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אמרו לה תראי, את חושבת אחרת וגם כשגדלת את עדיין זוכרת נשברת ועפה לשמיים שלך" "ואולי במקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים" "ואיפה החיים שלך היום, הא? מערכת ויתורים גדולה זה לא האמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה" *ואני יודעת שזה לא לפי הסדר. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אפשר לסמוך רק על עצמך. אבל מה קורה שגם לך אין את התשובות? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סוג של התחלתי לרוצ.. - מאכל השבוע:שוקולד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חיפה - משהו שהרס את השבוע:פפ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לרכב, אולי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יותר את מורן?.

כפרעלייך.

אין לי שום דבר להגיד חוץ מ
פשוט...חבל
אנשים שלא חושבים זה לא טוב ולא בריא לציבור. אוהבת אותך

lereran

New member
נמנמ

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: ממ המסיבהה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -- התעצבתי מעט כי.. ככה! התעצבנתי על.. מישו!!! אבל בסוף סלחתי כי .. ממש לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... הסרט בכיתי מעצב/אושר כי.. סופסופ קבלתי מה שהכי רציתיייייייייי המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. ממ שהישיבת קפיצות שלי יפה... _והיא ממש לאאאאאאאא) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ככה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את יום חמישי הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי ולא היה יפהה השיר הכי טוב ששמעתי.. "ROCK THE PARTY המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממ המסיבהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יעשה מה שרציתי!!! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):-- - שיר השבוע(אנגלית):ROCK THE PARTY - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: אילנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אוהבת לא אוהבת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אז מה,,,? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המתנותתתתתתתת מחו"ללל - מאכל השבוע: ממ שוקולד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ... - משהו שהרס את השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

SNTQ

New member
למרות שכבר יום שני..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אחרה"צ כיפי עם חברה ברעננה ויום חמישי עם הבהמה בצבח
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מכתב מאחי
התעצבתי מעט כי.. נאלצתי לדחות את הקעקוע עד לעוד חצי שנה
התעצבנתי על.. הצבא,שלקחו את ידיד לעזה
אבל בסוף סלחתי כי.. הוא חזר יומיים אחרי
התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,מצב בריאותי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאבים יותר ממעצב/מאושר (דיקור ובדיקות קרסול לניתוח)
המחמאה הכי יפה שקיבלתי.. פשוט שהוא גאה בי ושהוא באמת באמת שמח שטוב לי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החלטתי פעם לא להתערב בקשר של ידיד ואקסית שלו,אבל היא יצאה כלבה ופשוט אמרתי לו כל מה שאני חושבת
וזה עזר..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. בדיקות קרסול לניתוח
הסרט הכי טוב שראיתי.. אחרי שראיתי את מלחמת העולמות מליוני פעמים ותמיד נעצרתי באמצע,ראיתי את הסרט במלואו
השיר הכי טוב ששמעתי.. Michelle Branch - Its You וגלגלצ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רעננה עם חברה:]
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניות בגדים אחרונות ללונדון
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בדיקות קרסול לניתוח והדחיה של הקעקוע
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): שירי מזרחית (לא מפרטים
) - שיר השבוע(אנגלית): Michelle Branch - Its You - אלבום השבוע: הנ"ל - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצנוש' (רואה בהמה? גם את מופיעה לי בשאלון כל הזמן),אדם והשיחה מגל:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין ספציפי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז.. מה גרם לך לחייך השבוע? גם אני רוצה לגרום לזה"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):-- - מאכל השבוע: טחינת תפוזים בפרדס של בנדוד שלי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ארוחה משפחתית בשישי ושיחה מידיד - משהו שהרס את השבוע: דחיית קעקוע ובדיקות קרסול לניתוח
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי (בהמה,זוכרת?!
) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות סוף כל סוף את ענברי ושני - שיר שפתחתם איתו את השבוע: גלגלצ
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בן ואדם:]

למעלה