לפעמים צריך לזנוח את הפוליטיקה בצד

לפעמים צריך לזנוח את הפוליטיקה בצד

ולתת מקום למילה טובה ולהוקרת תודה
לחיילי צה"ל המגנים בנפשם וברוחם על ביתנו. אז תנו מילה טובה, אנשים טובים - תראו שאכפת לנו

The Bugi

New member
מצטער

בתור חייל אין לי מילה טובה להגיד על הצבא כמערכת. אני מוקיר תודה לחיילים וללוחמים באשר הם.

The Bugi

New member
מסתבר שיש חוקים נגד זה

היית מאמין?! הרי מה אנחנו עושים שם כל היום חוץ מלטווח בכפרים ערביים באיו"ש? כלום.

לא, המערכת היא לא אנושית בכלל.

אמנם אני לא בצבא, אבל כל כך הרבה אנשים סביבי סובלים, בגלל הצבא. החיילים עושים הכל, והמערכת דופקת אותם.

../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif תודה רבה לצה"ל היקר !!!!

אני שולח ברכת תודה והערכה לחיילינו היקרים שנלחמים ומסכנים את נפשם כדי להגן עלינו ,האזרחים. שיהיו בריאים ושיחזרו בשלום מכל המשימות הקשות שהן נשלחים אליהם , משימות שאותן הם מבצעים במסירות ובהערכה. חג חנוכה שמח לכל חיילי צה"ל היקרים
תהיו בריאים ,מאושרים ושמחים ,ותחזרו תמיד בשלום !!

צורי80

New member
תודה לחיילים, בושה לפיקוד הבחיר

פיקוד שאומר לאנשי הרוח (במקרה הנ"ל לרבנות הצבאית) מה לומר, וזורק את אלה שלא מישרים איתו קו, אינו ראוי להערכה. אולם כל זה נכון רק לגבי הפיקוד העליון.

bhnadav

New member
תודה לחיילי צה"ל../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif

חיילי צה"ל, העומדים על משמר ארצנו, תודה וכל הכבוד
כפי שנאמר בתפילה לשלום חיילי צה"ל, שה' ישמור ויציל את חיילנו מכל צרה ומצוקה, וישלח ברכה והצלחה בכל מעשי ידיהם.

mean girl 16

New member
אמן!!../images/Emo41.gif

מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל, הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם. הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם. יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון. וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה' אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם: וְנאמַר אָמֵן:

mean girl 16

New member
אפשר לנקד אבל לא ניקדתי..

נראה לך שאני אנקד את כל זה? זאת עבודת נמלים חח העתקתי את זה מויקיפדיה. אבל אם את רוצה לדעת איך מנקדים אז אחרי אות מסויימת שאתה כותב תלחץ CAPT LOCK ואז SHIFT יחד עם מספר במקלדת. כל מספר זה ניקוד אחר.

בהצלחה לחיילים !

הגיע הזמן שיפנימו בצבא שאסור לתת לערבי במיוחד אם הוא חשוד כמחבל להתקרב יותר מידי לחיילים , כמו שקרה היום .

למעלה