לפעמים צריך לזנוח את הפוליטיקה בצד

לפחות תפרט תנמק ותן הסבר....

למה את לא חושב שהם תת אדם ושאים ניתן להם להיתקרב אלנו, הם לא יתפוצצו לנו בפרצוף .

אני בת.

הם לא תת אדם כי הם בני אדם בדיוק כמותנו. אני חושבת שהשאלה היא למה אתה חושב שהם תת אדם, לא למה הם לא. אנחנו לא שווים יותר מהם, כולנו בני אדם. אף יצור חי לא שווה יותר מיצור חי אחר. לא כולם מחבלים.

ואצלנו כולם רוצחים בפוטנציה.

הגזענות שלך מעוררת בי גועל. אף אחד לא מושלם, ואצל כולם יש רוצחים וטרוריסטים.

ואני רוצה להוסיף.

אני מכירה כמה מוסלמים באופן אישי. אנשים מקסימים, מדהימים, שעולים בהרבה צורות על הרבה יהודים שאני מכירה.

נכון.........

כאנשים פרטיים הם יכולים ליהיות טובים ומקסימים, אבל כשאתה לוקח אותם במבט הכללי - אין משהוא טוב בהם, והם גורמים רק נזק בעולם.

אני כותב מה שאני מרגיש , יודע

ורואה, ואים זה לא מיסתדר עים תפיסת המציאות שלך, אז את בבעיה, כי הרבה חושבים כמוני.

וגם הרבה חושבים כמוני, למזלינו.

אם הרוב היו חושבים כמוך, העולם היה נכחד.

לצערי העולם יגיע לסופו...

ביגלל האנשים שחושבים כמוך !! אנשים שחושבים שלא צריך להפריע כשהאוייב צובר ומפתח נשק גרעיני, אנשים שחושבים שאפשר להגיע לשלום עים רוצחים אכזריים ואנשים שאומרים - בו נמשיך את שיחות השלום עים האוייב , כשבאותו זמן הוא ממשיך לירצוח אותנו.

נכון אצל כולם...

אבל שם זה נחשב כבוד, להרוג יהודים. ומי שהורג יהודים נחשב - "שהיד" אז על תלמדי אותי על המקקים האלה, כי הם לימדו אותי בעצמם - מי הם , מה הם ולמה הם.

שוב, לא נכון.

המחבלים הם הטרוריסטים. זה לא אומר שכולם טרוריסטים! יש שם הרבה שחושבים שפה לא רוצים שלום, ועם דעות מגעילות כמו שלך, אני לא מתפלאת!

יש לי בעיה !!! (אני מודה)

אני יודע ומכיר יותר מידי טוב את הצד השני, בישביל לדעת ששלום איתם יהיה רק כאשר לא ישארו יהודים בארץ ישראל.

את כניראה לא יודעת עים מי...

יש לך עסק !! טוב ככה זה אצל רוב השמאלנים..... (תכירי את האויבים שלך ותביני כוונתם)

ואני מאוד שמחה שזה ככה.

שאני לא מלאה בשנאה כמו כולם, ולי עדיין יש תקווה באמונה בבני אדם, באנושיות שלהם ובשלום בין בני אדם. נשמע נאיבי, נכון? נאיביות זו הדרך היחידה לגרום לחלום להפוך למציאות.

גם לי יש אמונה בבני אדם..

אבל לא בקבוצה של ברברים מוסלמים שרוצים לחסל אותי..... אני אפילו לא בטוח למי הם מיתפללים בתפילות שלהם ! והמבין יבין...

mean girl 16

New member
זה באמת נאיבי.

תעברי קצת על ההסטוריה של ארץ ישראל ב100 השנה האחרונות. תראי שהם מזדעזעים רק מהעובדה שמכירים בזכות הקיום שלנו פה. הם בחיים לא ינוחו גם אם יהיה לנו אחוז וחצי מארץ ישראל. קשה לי להבין איך אפשר להגן על אנשים שרוצים להשמיד אותך, קשה לי..

../images/Emo104.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo104.gif

למעלה