לפרסם בעולם

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
השיגור הכושל שנפל על בית החולים תעבירו לעולם - פשוט שקרנים 🤣🤣🤣.
העולם מגנה אותנו לחינם.

משתפרת1

Well-known member
השיגור הכושל שנפל על בית החולים תעבירו לעולם - פשוט שקרנים 🤣🤣🤣.
העולם מגנה אותנו לחינם.
דקות לפני כן הם אמרו שביצעו ירי לכיוון חיפה. לשם כך יש צורך ברקטות כבדות במיוחד. זו לא תהיה פעם ראשונה בה רקטה ששוגרה לישראל נפלה בשטח הרצועה, או אפילו התפוצצה תוך כדי שיגור.
לטייסים יש חימוש סופר מדוייק. הם יכולים לפגוע בחלון של דירה בבנין בן 12 קומות. הם יכולים להוריד בנין בלי לפגוע בזה שלידו. בכל פעם שמגיע מידע על מפקד חמאס הפגיעה במיקומו- בין אם מדובר בבית ובין אם במכונית או באופנוע- מדוייקת להפליא. נ.צ. של בתי חולים הוא מחוץ לתחום עבור המטוסים.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
דקות לפני כן הם אמרו שביצעו ירי לכיוון חיפה. לשם כך יש צורך ברקטות כבדות במיוחד. מניחה ששיגור כושל יכול לפוצץ את בית החולים, וזה לא סוד שהם משגרים מבתי חולים ומבתי ספר.​
כנראה סוד, כי הם הצליחו לקבל את אהדת העולם, ובירדן יצאו להפגין מול שגרירות ישראל. ההסברה של ישראל איטית, ואולי שגויה.

משתפרת1

Well-known member
כנראה סוד, כי הם הצליחו לקבל את אהדת העולם, ובירדן יצאו להפגין מול שגרירות ישראל. ההסברה של ישראל איטית, ואולי שגויה.
מסכימה איתך לגבי ההסברה של ישראל.
אבל לגבי ירדן ותורכיה, גם אם יופיע המחבל שלא הצליח לשגר את הטיל ויודה במעשה עדיין אנחנו נהיה אשמים בעיניהם. רק כי אנחנו קיימים.

פולגאר

Well-known member
אבל לגבי ירדן ותורכיה, גם אם יופיע המחבל שלא הצליח לשגר את הטיל ויודה במעשה עדיין אנחנו נהיה אשמים בעיניהם. רק כי אנחנו קיימים.
אשמח גם לכתוב דברים בשבחו של ביידן שגרם גם לזבל שבזבל, חברת הקונגרס המוסלמית לחזור בה מהאשמותיה: "ישראל לא תקפה את בית החולים בעזה"

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
דקות לפני כן הם אמרו שביצעו ירי לכיוון חיפה. לשם כך יש צורך ברקטות כבדות במיוחד. זו לא תהיה פעם ראשונה בה רקטה ששוגרה לישראל נפלה בשטח הרצועה, או אפילו התפוצצה תוך כדי שיגור.
לטייסים יש חימוש סופר מדוייק. הם יכולים לפגוע בחלון של דירה בבנין בן 12 קומות. הם יכולים להוריד בנין בלי לפגוע בזה שלידו. בכל פעם שמגיע מידע על מפקד חמאס הפגיעה במיקומו- בין אם מדובר בבית ובין אם במכונית או באופנוע- מדוייקת להפליא. נ.צ. של בתי חולים הוא מחוץ לתחום עבור המטוסים.
מסתבר שאת הטעות עשו ערוץ 12, מיהרו לצאת בהכרזה, והחמאס תפס טרמפ על דבריהם השגויים.

שחר 676

Well-known member
אולי עכשיו זה הזמן לגייס למערכה התקשורתית את המוטיבציה, הלהט והיצירתיות של החברים השמאלנים שלך שיצאו להבאיש את ריחו של ראש ממשלת ישראל בעולם.

עד כה לא שמעתי מאומה על פעילות חדשה מטעמם אבל לך בוודאי יש מידע טוב משלי בנושא.

למה שלא ידאגו להקרין מודעת תמיכה ענקית בישראל על חומות כלא אלקטרז ?

אשמח אם תעבירי את המסר.

משתפרת1

Well-known member
אולי עכשיו זה הזמן לגייס למערכה התקשורתית את המוטיבציה, הלהט והיצירתיות של החברים השמאלנים שלך שיצאו להבאיש את ריחו של ראש ממשלת ישראל בעולם.

עד כה לא שמעתי מאומה על פעילות חדשה מטעמם אבל לך בוודאי יש מידע טוב משלי בנושא.

למה שלא ידאגו להקרין מודעת תמיכה ענקית בישראל על חומות כלא אלקטרז ?

אשמח אם תעבירי את המסר.
ראש הממשלה הזה מבאיש והבאיש את ריחו במו עצמו עוד לפני הקדנציה הנוכחית.
ובאשר להסברה הישראלית- אלפי סרטים רצים במדיה. תבדוק טוב כמה מהם הפיץ משרד ההסברה של הממשלה הזאת. הרוב המכריע- אנשים פרטיים, אנשי המדיה (השמאלנית, לדבריך).
אתה יכול לבדוק מי מארגן את הפגנות התמיכה בישראל ברחבי העולם. לא הממשלה שלנו, לא השגרירויות שלנו.

שחר 676

Well-known member
ובאשר להסברה הישראלית- אלפי סרטים רצים במדיה. תבדוק טוב כמה מהם הפיץ משרד ההסברה של הממשלה הזאת. הרוב המכריע- אנשים פרטיים, אנשי המדיה (השמאלנית, לדבריך).
אתה יכול לבדוק מי מארגן את הפגנות התמיכה בישראל ברחבי העולם. לא הממשלה שלנו, לא השגרירויות שלנו.
אותי מעניין לדעת איפה החברים השמאלנים שלך שנסעו במיוחד לארה"ב לגנות את נתניהו ?

אולי את יודעת אם הם התארגנו ונסעו פעם נוספת לשם נוכח המצב הקשה שהרי אם הם חושבים שמדינת ישראל בסכנה מידי נתניהו אז על אחת כמה וכמה היא תהיה בסכנה מהחמאס , לא ?

אני הייתי מצפה מהם במינימום לאותן פעולות בנכר , לא ?

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
אותי מעניין לדעת איפה החברים השמאלנים שלך שנסעו במיוחד לארה"ב לגנות את נתניהו ?

אולי את יודעת אם הם התארגנו ונסעו פעם נוספת לשם נוכח המצב הקשה שהרי אם הם חושבים שמדינת ישראל בסכנה מידי נתניהו אז על אחת כמה וכמה היא תהיה בסכנה מהחמאס , לא ?

אני הייתי מצפה מהם במינימום לאותן פעולות בנכר , לא ?
נחמד שאתה יודע מי החברים שלי. ממש.
אלה שנסעו במיוחד מהארץ להפגין חזרו כבר מזמן, רובם גויסו למילואים ומי שלא מפעיל את המנגנונים שמרכזים תרומות, עזרה והסעות. אני קוראת רק קבוצה מקומית שהיתה מעורבת בהפגנות בצומת שלנו (שמעולם לא נחסמה!), ואני רואה את ההודעות בה- כולן לפעולות עזרה. לפי רוח הדברים נראה שכך גם בקבוצות הארציות.

שחר 676

Well-known member
נחמד שאתה יודע מי החברים שלי. ממש.
אלה שנסעו במיוחד מהארץ להפגין חזרו כבר מזמן, רובם גויסו למילואים ומי שלא מפעיל את המנגנונים שמרכזים תרומות, עזרה והסעות. אני קוראת רק קבוצה מקומית שהיתה מעורבת בהפגנות בצומת שלנו (שמעולם לא נחסמה!), ואני רואה את ההודעות בה- כולן לפעולות עזרה. לפי רוח הדברים נראה שכך גם בקבוצות הארציות.ע
אני יודע שאת שמאלנית למרות הכחשותיך הנמרצות לאורך השנים מה שמעיד על אמינותך

עושה רושם שאת מכירה את כל אלו שנסעו להפגין לחו"ל ואף יודעת לספר שרובם גויסו למילואים |יעני| (אני כבר מזמן לא אוכל את הגרסאות מעוררות החשד שלך)

אני הייתי מצפה מהצחנה המוסרית הזאת לנסוע ברגעים אלה לארה"ב ולנקוט ביתר שאת באותן פעולות שנקטו נגד נתניהו.

ושוב , להזכירך.
ישראלים מכל המגזרים גויסו למילואים או עוסקים בארגון תרומות - הניסיונות שלכם לקחת בעלות על כל אקט הירואי או התנדבותי עלי אדמות הוא גניבת דעת במלוא מובן המילה.

אתם כבר מזמן לא מרכיבים עמוד השדרה של חיילות השדה בצה"ל אך זה לא מונע מכם להמשיך לנגן על נרטיב שקרי.

משתפרת1

Well-known member
אני יודע שאת שמאלנית למרות הכחשותיך הנמרצות לאורך השנים מה שמעיד על אמינותך

עושה רושם שאת מכירה את כל אלו שנסעו להפגין לחו"ל ואף יודעת לספר שרובם גויסו למילואים |יעני| (אני כבר מזמן לא אוכל את הגרסאות מעוררות החשד שלך)

אני הייתי מצפה מהצחנה המוסרית הזאת לנסוע ברגעים אלה לארה"ב ולנקוט ביתר שאת באותן פעולות שנקטו נגד נתניהו.

ושוב , להזכירך.
ישראלים מכל המגזרים גויסו למילואים או עוסקים בארגון תרומות - הניסיונות שלכם לקחת בעלות על כל אקט הירואי או התנדבותי עלי אדמות הוא גניבת דעת במלוא מובן המילה.

אתם כבר מזמן לא מרכיבים עמוד השדרה של חיילות השדה בצה"ל אך זה לא מונע מכם להמשיך לנגן על נרטיב שקרי.
כרגע עברת לשפה הקבועה שלך, לכן אפרוש מהשיח איתך.

נסיך.333

Well-known member
בטח לא אחים לנזק.. הם אלופים לארגן רק נגד
כדאי שתדקי אתצ חוש הריח שלך

למעלה