לצאת במקביל

irreplacable

New member
לא כי ככה זה לא ילך..

עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ..

ואין על כנות (לי אישית זה היה עושה את זה)---> להסביר לבחורה החדשה בדיוק את המצב שרק התחלת לצאת עם מישהי ואתה לא בנאדם כזה שייצא עם שתיים במקביל.. ואז במידה וזה לא ילך עם הראשונה אתה לא "שרוף" מבחינת הבחורה השניה ותמיד תוכל להציע לה שוב..

Purple Mushroom

New member
אני עכשיו בתוך מערכת יחסים

שאין לה עתיד אוטופי\אבסולוטי. (עבודה-מעבר לגור ביחד-חתונה וילדים).
החלום שלי, זה למצוא פתח מוסרי, לחזור למערכת יחסים פתוחה, (מאז הסקס הראשון אמרתי לה, והיא מסכימה לפעמים, שאחפש בחורה בריאה (נפשית).
ולצאת לדייטים. (שתיהיה לי עבודה מתאימה, ותקציב לזה, האמת, שיש לי קצת תקציב לבילויים, ("ספייסי" עוקבת אחרי התקציבים שלי
)
ולמצוא בחורה צעירה וטובה ממנה, מתאימה יותר. בת זוג מתאימה יותר.

זה מזכיר לי שבזמנו, שגרתי בגבעתיים, נראה לי באוקטובר,נובמבר 2010, פגשתי במסגרת ההרכב המוסיקלי של אנוש, מסריק תל אביב, פגשתי את אילן קל. (סלבריטי, היה באודישנים של כוכב נולד)
נשוי עם ילדים, שאמר, שתמיד מאז שהוא זוכר את עצמו, היה תמיד במערכת יחסים, כל חייו הבוגרים, הוא לא היה אף פעם לבד. תמיד שנפרד ממישהי, היתה לו כבר מישהי חדשה. היה לי פעם רצף כזה, בשנת 2011, אבל אחרי זה הייתי לבד, וחזרתי לאותה אחת. אולי רק מהפחד של להיות לבד. ועכשיו אני שוב תקוע.

תלוי כמה רציני מה שמתפתח בדייטים הקודמים...

אבל ברמת העיקרון לא הייתי מתחילה משהו לפני שמסיימת פרשה קודמת. לא הוגן להשלות אדם ולפגוע בו סתם ללא סיבה...מסיימים יפה ועוברים הלאה

h a j b i

New member
אפשרי

אבל כמובן שזה מאוד תלוי בסיכויים שאתה מעריך שימשיך עם הבחורה ראשונה.
אני כבר מזמן החלטתי לא להגביל את עצמי עד שזה לא קבוע

למעלה