לצאת עם ילדה לסידורים...

survivorrr

New member
למה אני צריך להכיר את שלו? לא הספיקה לי שלי?

לא צריך להכיר את האשה. צריך להכיר את הסיטואציה. וסיטואציות אני מכיר מכאן ועד להודעה חדשה (לא רק במובן האישי). אל תנפנפי בזה שהם היו תשעה חודשים גוף אחד. לא עושה עלי רושם. לא קשה לעשות את ההפרדה. האבא הוא לא נטע זר ובטח לא צריך לסייע להן לשמור ססטוס קוו של מרחק מבתו. כשהדבר הראשון שהאמא משדרת זה שהיא לא סומכת על האבא ולא רוצה להשאיר את התינוקת בידיו - סימן רע ותמרור אדום. כן - זו בעיה רצינית. כמה שיותר מוקדם לטפל בה - כן ייטב. זה לא חייב להיות פסיכולוג. השתמשתי בזה כסמל להתערבות חיצונית. מטפל זוגי - גם טוב. מאמן אישי בתחום הזה - בסדר. מצידי - גם אמא או חמות או כל מי שיאיר את עיניהם - טוב. אבל לא להישאר אדיש לסיטואציה. תהיינה לכך השלכות בעתיד. אין חזק מכוחו של הרגל. חוץ מזה - אם הגברת תתרגל שהיא המכתיבה מה יהיה בין האב לביתו - אוי ואבוי. הוא אבא לא פחות מזה שהיא אמא. כל נסיון להמעיט בכך - חמור.

schlomitsmile

Member
מנהל
לפני שזורקים מילים נחרצות על בנאדם אחר כדאי להכיר אותו. רצית פסיכולוג? הנה- השינאה שלך לנשים והמרירות שלך כלפי גרושתך לא עושות אותך מומחה לנשים ו"מצבים", אולי להיפך.

survivorrr

New member
נו... באמת...

בדיוק על כך נאמר: הפוסל - במומו הוא פוסל. מה את יודעת עלי? על רגשותי? על מקור הידע ומקורות המידע שלי? כלום. קבעת שיש בי שינאה (ואין) קבעת שיש בי מרירות על גרושתי (ואין). מכל מקום, לא זה מה שהופך אותי "למומחה" (עם או בלי מרכאות). אבל זה בסדר. ממילא איני מצפה מאשה להסכים עם מה שאמרתי. בטח שאיני מצפה שתכיר אותי כדי לקבוע דעה נחרצת (זו היתה ההתבטאות, לא?). אני מציע שלא נמשיך לרדת לפסים אישיים.

schlomitsmile

Member
מנהל
בדיוק ../images/Emo13.gif אני לא יודעת עליך כלום ולכן כל מה שכתבתי עליך מבוסס בדיוק כמו מה אתה כתבת על אישתו של פותח השירשור. בדיוק את זה רציתי להדגים לך. ולמה אתה מראש לא מצפה מאשה שתסכים איתך?

פולספגן

New member
אם זה לא ב-../images/Emo42.gif, אז זה על הכיפאק

תשתדלו, לא לתת לזרים לגעת בה, כי בכל זאת היא עוד לא מחוסנת (לא במובן של חיסונים של משרד הבריאות)

amir_aikido

New member
לתחושתי - מוקדם מדי

אצלנו, אני דחפתי את האישה לצאת מהבית ולנסות דברים עם הילדות (תאומות ראשונות): לצאת לטיול, לנסוע להורים, לבקר במסעדה וכו' והיא חששה מאוד. לטיול התחלנו לצאת בגיל של כחודשיים, לא מספר ימים. בחום הזה, עם השמש הזו, ובגיל הזה,לי זה מרגיש מוקדם מדי. הייתי מחכה עוד חודש. אבל, בחודש הזה - היא יכולה לצאת, אתה חייב ללמוד איך דואגים לביתך ברמה כזו שהיא לא תידאג וזה יראה לה טיבעי ובטוח. והיא חייבת ללמוד לשחרר את הילדה לחסותך, גם אם דברים מסויימים לעולם לא תעשה כמותה. אמיר

הורות

ראשית כל , מזל טוב להולדת בתכם. כל דבר חדש מלווה בהרבה שינויים והתארגנויות חדשות ואני מאמינה שתמצאו את הדרכים הנכונות לכם כהורים, להוביל ואף להינות משינויים אלו. יחד עם זאת, נראה כי הדרכים שלכם לגבי הטיפול בבתכם מעט שונים. בירור ושיחה על העתיד שאתם רוצים ליצור יכול לעזור להבין את הפערים וכיצד ניתן לגשר עליהם. הנה מספר שאלות שתוכל לברר עם אשתך: מהי הורות אידיאלית עבור שניכם? איך כל אחד מכם רואה את תפקידו ותרומתו של השני בהורות זו? איך כל אחד מכם רוצה לגדל את הילדה במצב האידיאלי? איך תיראה הזוגיות האידיאלית שלכם בשילוב ההורות? איך ייראו שעות הפנאי שלכם במצב האידיאלי? בהצלחה רבה גלי קסיר

לשים על העגלה ולהתגלגל, מה הסיפור?

קיץ בחוץ, לא חורף!! חופשת לידה נגמרת הרבה יותר מהר ממה שנדמה לך, והחיים יהיו לך הרבה יותר קלים ככל שאישתך תחזור לשיגרה (עד כמה שזה אפשרי) יותר מהר!!! חוץ מזה ששהיה בחוץ עוזרת לייצור ההורמון שמבדיל בין יום לבין לילה, ככל שהיא תהיה יותר באור יום ובשמש יהיה לכם יותר קל בלילה.... ו-5 דקות שמש ישירה זה מחליף את טיפות הויטמין D והרבה יותר טוב!!! אין כמו להיות בחוץ.... אבל לא לצאת למזגן ולמקומות סגורים מלאי חיידקים.... כמו קניונים.

למעלה