לצאת עם מישהו/י שהיא/הוא לא הטעם שלך חיצונית....

זוכר?

על חיצוניות לא מתפשרים

יש אנשים שהחיצוניות לא מה שמעניין אותם

כי הם באמת מנסים להכיר את תוכנו של האדם ולנסות להתאהב בחפנימיות שלו.וכשזה קורה, כל המראה החיצוני פתאום מתגלה כדבר הכי יפה (גם אם בפועל לא).ויש כמובן אנשים שקודם כל מראה חיצוני מאוד חשוב להם ואם זה לא ככה, אז בכלל אין לבן אדם סיכוי שינסו להכיר את יופיו הפנימי האמיתי.כל אחד ומה שעושה לו את זה

dori78

New member
ציצים נופלים, פנים מתקמטים, בטנים גדלות, שיער נושר.

כשתהיה בן 70 ותסתכל על האשה שאיתך - מה אתה רוצה לראות?
מישהי שפעם היתה כוסית על, בול הטעם שלך, אבל עם השנים, ההיריונות והלידות, עבודות הבית וגידול הילדים
הפכה להיות קשישה קמוטה ועייפה, עם ציצים נופלים ובטן גדולה ורפויה שאתה לא מבין למה אתה איתה;

או

מישהי שהיתה ונשארה אשה מצחיקה ונעימה, שגידלה לך משפחה לתפארת, שהיתה שם בשבילך ברגעי משבר,
שנתנה לך להרגיש שאתה מלך העולם כל יכול כשהיית צריך איזה פוש קטן למעלה, שחיבקה אותך ברוך אחרי נפילה,
שהיתה עזר כנגדך במשך כל השנים, שאוהבת אותך על כל מה ומי שאתה - ואתה אותה גם?

רמז:
זאת אותה אחת. תלוי איך אתה בוחר לראות אותה

תראי....

אין צורך להוסיף על הברור מאילו
איך נראת שלמות כלנו יכולים לצייר
מה שאותי יותר מטריד זה מה שיש כרגע
כרגע אני בנאדם ולא מלאך, ואני גבר שיש לו תאוות ופיתויים וביקוש
והמכונה הזו שנקראת אני חלים עליה חוקים וכוחות מסויימים, גם אם המכונה שואפת להיות מושלמת
השאלה שלי היא האם המכונה הזו יכולה לשרוד מכשול כזה, או שזה בגדר "בפני עור לא תשים מכשול"
&nbsp
מבינה את השאלה הפנימית שאני שואל את עצ
&nbsp

זה קל (בהבנה).

המכונה הזו - לא נקראת "אני". המכונה הזו היא מכונה בתוכה הושמת.
אם נכנעת למכונה. אז המכונה תגבר עליך ו"תחנוק" אותך - ואז אתה נופל על תסריט דורי #1.
אם ניצחת המכונה. אז אתה תגבור עליה ו"תחנוק אותה - ואז אתה נופל על תסריט דורי #2.
&nbsp
רוצה לגבור על המכונה - תכריח את עצמך. זה יסוד בהישרדות.

אמת ויציב, רק שאני לא מחפש מלחמה

אני מחפש לחיות בשלום ודו קיום עם מה שיש לי ומה שקיבלתי תוך כדי הבנה קבלה והכלה של כל הצדדים
&nbsp
אומנם אני רוצה שהצד של הנשמה/האמת/החוכמה יהיו היד העליונה על הגוף והתאוות
אבל אין לי רצון להשמיד אותם או לדחות את קיומם
&nbsp
אני רוצה הרמוניה

נסיך של אבא...

אתה במלחמה מכל הצדדים - בעל כרחך. לא רק אתה. כולנו.
&nbsp
עכשיו אין עניין של להשמיד או לדחות (כמו שכתבת).
יש עניין של שלטון.
אז תלמד לשלוט בעצמך.
כל אחד מאיתנו צריך ללמוד לשלוט בעצמו.
רק כך תשיג הרמוניה (משל גיטריסט מקצוען, או אמן צייר, הגיטרה והמכחול שולטים בהם או להיפך? דמיין לעצמך, ציור כזה...דמיין, כמה הם למדו ע"מ להגיע לשיא של שליטה ומקצוענות? גם בתאווה ומידות יש עניין ללמוד).
&nbsp

יכול לעבוד

כי אולי יש דברים אחרים שמסכים ואז זה מסתדר ,הדרך כלל כשיש דברים אחרים משלימים אז גם זה מסתדר

מנפלאות החיים

שבהם אתה בטוח שאתה נמשך לדבר אחד ונמשך לדבר אחר לגמרי מצד שני.
יש לי קווים מנחים לגבי טעם אבל מדי פעם אני מוצאת שהם משתבשים ומובילים אותי אחרת.

יצאתי עם בחורים שלא הייתי נמשכת אליהם אלמלא היכרות על השטח עימם לפני כן.
יצאתי עם כאלו שלא היו בטעם שלי מבחינת מראה ונמשכתי מאוד לכאלו שלא הייתי מסובבת אחריהם את הראש אם היו חולפים על פניי ברחוב.

למעלה