לצאת עם מישהו מהעבודה?

baphla

New member
לצאת עם מישהו מהעבודה?

האם זה לעיניין להתחיל עם מישהו כשאני בעצם הבוסית שלו? אני די בטוחה שהוא היה מעוניין. אני משוכנעת שלא יהיה לו אומץ בחיים להתחיל איתי. אני לא חושבת שהוא אפילו חושב על זה. נראה לי שזה יכול להתאים. אני גם לא נורא דלוקה עליו. פשוט חושבת שהוא אחלה. אבל מצד שני זה גם יכול לא להצליח או שאתקל בסירוב, ואז זה יהיה רע מאוד.

בבר

New member
תפטרי אותו../images/Emo98.gif

בהנחה שאת הבוסית הישירה שלו זה ממש לא לעניין שתתחילי איתו והפתרון היחידי הוא לפטר את הבחור ואז להתחיל לצאת איתו, זאת דעתי לפחות.

mich78

New member
קחי בחשבון שאם . . .

את הבוסית שלו , שלא תמצאי עצמך באמצע תביעה לא נעימה לדעתי לא טוב לערבב עסקים ובילויים . . . ומה יקרה אם תצאו ופתאום יהיה קצר ? ? ?

baphla

New member
זאת לא הטרדה מינית

להציע לכפיף לך לצאת. ההטרדה מתחילה כשהוא מסרב פעם אחת ואת ממשיכה להציע.

roee

New member
סקס בעבודה...../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ישיבות צוות אל תוך הלילה
ריכולים במשרד

זה ניצול סמכות

וזה אסור. מה יהיה אם הוא לא ירצה אבל יחשוש למשרתו? זה אסור עפ"י חוק

וגם...מה אם הוא יסכים ויקרה משהו

ואז הוא יגיד שהוא הסכים רק כדי שלא יפוטר?גם אז הוא יוכל להגיש תביעה... מצטערת שאנחנו רואי שחורות,אך צריך לקחת את זה בחשבון... כמובן שזה היה שונה אם הייתם עמיתים שווי מעמד.

rigoletto111

New member
אילו גבר היה מתחיל עם

כפופה לו היה כדאי לו לחשוש לתביעה רצינית. וקשה לי להאמין שמישהו יתבע אישה על דבר כזה. אתם רואים? אין שוויון!

rigoletto111

New member
היתה תביעה בארץ למישהי שהתחילה עם

כפוף לה בעבודה? תוכלי להפנות אותי למקרה הזה בבקשה? בעניין דיני ההטרדה המינית זה ברור שהם מכוונים נגד גברים. רק גברים ייתבעו בגלל שסיפרו בדיחות גסות בעבודה. (אם מישהו יגיש תלונה נגד אישה במקרה כזה או בגלל שהתחילה איתו הוא רק יעורר צחוק).

sh53

New member
../images/Emo10.gif

אני עובדת בבית משפט ונכחתי בדיון של זוג שיצא יחד ונפרד. האשה רצתה נישואין והוא לא. היא טענה שהוא הבטיח לה נישואין, שהיא נכנסה ממנו להריון, שהיא הכירה לו את הבת שלה ואם לא היתה יודעת שזה רציני לא היתה מכירה אותו לילדתה ולמשפחתה, שנסעו מהעבודה שלו לטיול ואפילו הלכו יחד לחו"ל. כמובן שהתביעה נדחתה כי לא היתה שום עילה לכך שהוא הבטיח לה נישואין והיא לא הצליחה להוכיח את זה. אבל... הכאב שנגרם בדרך לו ולמשפחה. העייפות הנפשית והפיסית. העלות של שכירת עורכי הדין כדי לנצח במשפט. הוא זכה, אבל עד שזכה יצאה לו הנשמה. אין פה הטרדה מינית אפילו, יש פה אהבה שבשלב כלשהו אחד הצדדים ראה שזה לא מתאים לו והחליט לנתק את הקשר ולנסות מזלו במקום אחר.

rigoletto111

New member
בושה וחרפה שבתי המשפט מקבלים לדיון

כאלו תביעות קנטרניות על "הפרת הבטחה לנישואין". כאילו השופט זה אלוהים שיכול לצוות על מישהו להנשא לאישה אחרי שנוכח שאיננו אוהב אותה. ה"משפטיזציה" המגעילה הזו של החיים היא יבוא מאמריקה. וגם תוצאה של משפטנים שחושבים שאם יש להם פטיש (משפטי) ביד אז כל מה שהם נתקלים בו זה מסמר.

sh53

New member
כתבתי שהתביעה נדחתה - למה בושה?

הבושה היא של מי שהגישה את התביעה ולא של בית המשפט. אי אפשר לחסום אנשים מלהגיע לבית משפט, אי אפשר להגיד לאדם יש לי הרגשה שהתביעה שלך לא צודקת/כן צודקת - עוד לפני ששומעים את האנשים. יותר מזה - לפעמים גם כשאנשים צודקים, הם לא זוכים במשפט - ולמה? כי החוק יבש ואתה צריך ללכת במסלול מסויים כדי להוכיח את התביעה שלך, ואם אתה לא מצוי ברזי החוק או שאין לך כסף לשכור שירותיו של עו"ד - חבל לך על הזמן. כדי להוכיח דברים מסויימים, לא מספיק שתגיד אני דובר את האמת, הרי כל אחד ו"האמת" שלו, כל אחד רואה את המציאות ואת האמת מנקודת מבטו. לדוגמא אם קנית משהו פגום ולא שמרת קבלות, איך תוכיח שקנית דווקא ממנו? הרי ברור שהוא יכחיש שקנית ממנו כאשר יראה שאין לך נתונים להציג. אי אפשר לצפות ממי שתובעים אותו - שיעזור לנו לתבוע אותו.
המשך יום נעים

rigoletto111

New member
למה? כי היו צריכים לדחות על הסף

את כל התביעות בעילות של "הפרת הבטחת נישואין". ונניח שאת הבטחת למישהו נישואין, ויום אחר כך התחרטת ועכשיו הוא נראה לך מגעיל. אז מה? שבית המשפט יחייב אותך להינשא? שתישאי בעונש בגלל ששינית את דעתך ? והדוגמא שהבאת לא קשורה. אם מישהו מכר מוצר פגום וקיבל כסף תמורתו צריך לדרוש שיישא באחריות. אבל מה זה קשור פה? הנ"ל קיבל כסף עבור הבטחת הנישואין, במקרה? יום נהדר גם לך

sh53

New member
למה? כי...

לא שופטים בני אדם לפני ששומעים מה יש לומר להם בענין, וזה לא רק בבתי משפט אלא בכל תחום של החיים. אם אדביק לך תווית לפי הודעה אחת שלך, איך תרגיש? הרי תגיד לי אבל את לא מכירה אותי, אז איך את יכולה לעשות את זה? ברגע שאתה אומר לי - אבל את לא מכירה אותי, אז איך את יכולה לעשות את זה? כאן אתה מדבר ומנסה לשכנע אותי. ונחזור לנושא שלנו. בבתי משפט לא מתחתנים קודם כל, גם לא בבית משפט לענייני משפחה. מתחתנים בנישואין אזרחיים בחו"ל (אפשר גם אצל שולמית אלוני, מפי השמועה, לא בדקתי הענין לעומק), או ברבנות. בטח שמעת על מקרים שאנשים העבירו טבעות בין אחד לשני ואמרו "הרי את/ה מקודש/ת לי בטבעת זו". והרי המדובר במשחק בלבד. למה הרבנות חייבה אותם להתחתן או להתגרש? מה לא מובן שזה אך ורק משחק? במידה ומדובר בילדים קטנים (מדגישה שלא חיתנו/גרשו ילדים קטנים), למה התייחסו לזה בכובד ראש? הסיבה - שאנשים יקחו את עצמם ומה שיוצא מהפה שלהם בעניינים מסויימים קצת יותר ברצינות ושלא יקלו ראש בנישואין, ולא משנה אם זה ברבנות או בנישואין אזרחיים.

rigoletto111

New member
את מביאה דוגמאות שאינן קשורות

אני חוזר ואומר. אני לא חושב שבתי משפט צריכים להעניש אנשים בגלל שמישהו פתחה בפניהם את הרגלים ונכנסה להריון מהם, והם לא רוצים להתחתן. ולכן אין מקום בכלל להתחיל בדיון משפטי על העניין, כי הנ"ל לא ביצע שום פשע. בעניין ה"משחק": הנישואין בארץ נקבעים רק לפי ההלכה (בין אם אני בעד או נגד, ככה הוא המצב). ואם מישהו מקדש אישה , גם אם היא מתחת לגיל 18, מבחינה משפטית הגברת נשואה (הרב בהלכה לא ממלא שום תפקיד בטרס הנישואין, שעקרונית יכול להתנהל בלעדיו). ככה זה ההלכה. ולכן הם נחשבים נשואים עד שיתגרשו. אבל הנתבע מהמשפט שלך מעולם לא התחתן עם הגברת. לא נישואין אזרחיים ולא בדתיים. הוא רק יצא איתה. אז עכשיו כל מי שיצאתי איתה בחיים תתחיל להגיש נגדי תביעות כאילו אני חייב לה משהו? מה זה?

הייתי שם...

רק מהצד ההפוך... אותו סטטוס כמו שלך-רק שאני הייתי זו המחוזרת... וכשלא צלחה לו/לנו הדרך-הברנש החליט שאין לי תחליף...(הוא לא מבין כמה סייעתי לו
) והפריע לי בעבודתי...הוא נאלץ לאחר זמן לתור אחרי משרה אחרת...

למעלה