לצאת עם מישהו מהעבודה?

dudusch

New member
אולי את הבוסית שלי? ../images/Emo3.gif

הגיע אלינו לעבודה בחורה חדשה שמחליפה את האחראי שלנו... מאוד מצאה חן בעיניי ואני תופס את עצמי חושב כמו בכיתה ה' לשאול אם היא רוצה להיות חברה שלי... איפה את עובדת?

baphla

New member
זאת לא אני חמוד...

לפי הסיפור. בכל אופן, לפי התגובות פה, אסור לה להתחיל איתך. ולפי תגובה נוספת, אסור גם לך להתחיל איתה. בקיצור אין לזה סיכוי. אלא אם כן אתה מוכן לסכן את מקום העבודה שלך בשביל הסיכוי שהיא גם מעוניינת בך.

rigoletto111

New member
אפשר להתחיל בעדינות,

ואם המותחל/ת לא מעוניין, רוב הסיכי שהוא יתעלם ובזה ייגמר הסיפור בטוב. במוטב, בעצם ...

shellush

New member
דילמה קשה

מילא הייתם עובדים ביחד אבל זה לא ממש כך, כשאת במעמד עליון ממנו, זו בעיה רצינית. גם באשר למה יקרה אם הוא יסרב, כל יחסי העבודה שלכם ישתנו בגלל זה. ואפילו אם שניכם רוצים ויש רומן, אל תגידי לא אתן לזה להשפיע, אין דבר כזה, אי אפשר לשלוט בעניינים של הלב. אז זה רומן שהוא בלתי אפשרי במצב הזה, כשאת הבוסית שלו.

goldyboy

New member
חברות בעבודה

אני אישית לא ממהר להמליץ. זה יכול להיות אחלה, וזה יכול להיות אסון בינ"ל. לחבר שלי יש חברה מהעבודה וזה הולך יפה. לי היתה חברה מהעבודה, למזלי לא מאותו הסניף. יצאנו תקופה מסוימת ובשלב מסוים, עקב הרבה בעיות שהיו לנו החלטתי לחתוך. היא לא דיברה אתי שבוע (היתה צריכה זמן להתרחק, כדבריה), וזה בהחלט השפיע על קשרי העבודה בין הסניפים. אבל זה הי יותר קל מאשר אם היינו צריכים לעבוד באותו סניף ביחד. תארו לעצמכם שאני צריך לראות אותה כל יום בעבודה, ופתאום אני מתקשר לעבודה שאני חולה ולא מגיע או שהיא עושה את זה. היו מקרים כאלה, במקומות עבודה שעבדתי בהם. חוצמזה, באותו מקום היחסים שלי עם הבוסית שלי התקרבו קצת יותר מדי, עד כדי כך שכמעט שכתבי אתה. מזל שזה לא קרה, כי גם ככה זה השפיע על היחסים שלנו, וכל דבר שהיה קורה בעבודה היא לקחה באופן אישי. תארו לעצמכם שבאמת היינו מגיעים למיטה? אללה יוסתור ולהקתו
. צריך להיזהר עם הקטעים האלה. זה יכול להיות ממש כיף, אבל צריך לקחת בחשבון שאם זה נגמר, אפילו בצורה טובה, זה משפיע על העניינים. תחשבו על זה.

למעלה