לצורך צמיחה דרושים שותפים ו/ או משקיעי נדל"ן

לצמיחה צריך רק דשן ומים [לא שותפים].

האמת...באנגליה לא חסר מים.

ושאלת הבהרה : אם ההשקעה כל כך טובה, אז...למה לקחת שותפים, קח הלוואה מהבנק ותרוויח לבד.

ומי אמר שאני לא מרוויח גם לבד..

יש לי השקעות משלי , מרוויח עליהן די טוב, בין 12-18% תשואה שנתית.
ומנצל כל מינוף שהבנק נותן.
אך אין לי אינסוף כסף.. עם משקיעים נוספים אפשר לקנות עוד נכסים, ןגם נכסים גדולים יותר ולהרוויח יותר.
הנה נכסים לדוגמא
http://bencasperinvestments.co.uk/he/נכסים-לדוגמא-2/

אתה מציג חורבות במתחמי עוני כהצלחה בהשקעה ?

ראיתי את ה"חורבות" ה"קוקניות" שאתה מציג , בנייני רכבת עם שטח רצפה מינימאלי אוכלוסיה "קשת יום" ובזה אתה ממליץ לרוכש הישראלי להשקיע ?

ושוב אני חוזר לשאלה שלי ....מה אתה יודע ש...מאות אלפי משקיעים אנגלים לא יודעים.

אתה כמובן לא מציג את התמונה השלמה , כמו רמת הסיכון בהשקעות אלה, סוג האוכלוסיה, רמת הפשיעה באיזור, מקומות עבודה באיזור ....ועוד.

sergi0

New member
מסכים לגמרי.

הבנאדם הזה בלוף.
מי שיכול להרוויח 15% נטו בשנה לא צריך אנשים אחרים.
הייתי ממשכן את עצמי גם במקרה כזה ומרוויח למעשה סכום אינסופי.
&nbsp
הייתי ממליץ להתרחק כמו מאש.

מה יש לך לומר על ההוכחות..?

מ סרגיו , על סמך מה אתה טוען שזה בלוף?
עם הוכחות אי אפשר להתווכח, אני מניח שלא הסתכלת על העבברת התשלומי שכר דירה שצירפתי.

השקעה ב"סלמס" באנגליה - התייחסות.

אלה איזורי המגורים שאתה מציע ? https://www.google.co.il/maps/@53.7...Kmg7tqfJx6G2RSLXoA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

ועוד אחרי רכישה מבימ"ש שבו הדירה נהרסה/הרוסה [as is] ותחייב השקעה תמידית עקב בניה ישנה, בעיות רטיבות, תשתיות הרוסות שיחייבו השקעה תמידית,, מאידך סוג האוכלוסיה מזמין צרות.

הנה דוגמה של בית אטום [כנראה ע"י הבנק] ויש עוד באותו רחוב, התופעה הזו מסבירה את בעיית שוק העבודה באיזור, את המצב הכלכלי, ולכן גם את גובה השכירות [במידה ותצליח להשכיר]
בדקתי...גובה השכירות בין 150 ל-200 ליש"ט, מחירי נכסים הם בסביבות ה- 35,000 עד 40,000 ליש"ט ו...יותר בממוצע...היכן הרווחים שאתה צופה ?

מצורפים סרטונים נוספים עם הוכחות לדוגמא

https://youtu.be/4uhJgH9HKaI

https://youtu.be/BUsEaI6P4Yw

https://youtu.be/pR9V4PAbWyo

ההצעה שלי היא לאנשים רציניים, עם 100,000 ש"ח ומעלה.
מי שבא בגישה שלילית ולא מוכן אפילו להסתכל על ההוכחות שכר דירה ותשואה,
זה לא מתאים לו - שימשיך לקבל תשואה רבע אחוז בתכנית חיסכון בבנק, או 4% בנדלן בשכונות מצוקה בישראל.
זאת לא הערה אישית, פשוט אני מחפש שותפים רציניים בלבד.

sergi0

New member
אתה פשוט נוכל

אפילו לא חשבתי להכנס לסרטונים שלך, שהם אגב חובבניים ברמה, אבל מילא.
נמשיך.
אז הסתכלתי בסרטון הראשון למשל, אני רואה בית מסכן שהועמד למכרז, לא יודע למה כתוב שהוא נמכר ב25,500 פאונד. זה האתר למי שמתעניין - https://auctioneertemplates.eigroup.co.uk/LotDetails.aspx?LotID=852433&a=5&c=brn

מי שיבדוק פה http://www.rightmove.co.uk/house-prices/SR8/Ninth-Street.html או בכמה אתרים אחרים יראה שהבית נמכר למעשה ב19,000 פאונד (רק מראה מה הוא שווה באמת...). מי ששילם 25,500 פאונד, אם היה כזה בכלל, הפסיד כבר רבע מהשקעתו.

נמשיך. בפרטים של המכרז כתוב שהבית הזה מושכר לשישה חודשים תמורת 385 פאונד לחודש https://www.eigpropertyauctions.co.uk/files/5/24691/2eecf6b1-d01b-4eff-9b08-76e22df098b3.pdf
אז אני מבין מזה שאתה משלים מהכיס שלך את החצי שנה הנוספת, כדי לעמוד בתשואה שהצגת?

כי אם לא, מי שהשקיע 25,500 פאונד, לא רק הפסיד 6,500 פאונד, אלא גם עשוי להתקע עם דירה ריקה.
בנוסף, אני לא יודע מה התאריכים המדוברים, אבל סיכוי סביר שמי שהשקיע בשקלים, הפסיד עוד כמה אחוזים בגלל שהפאונד הלך ונחלש.

אני לא טורח אפילו להכנס לשאר הסרטונים המביכים שלך.
שיהיה בהצלחה.

sergi0

New member
כל מה שרשמתי נכון גם לשאר הנכסים מסתבר...אותה הונאה

הבית בסרטון השני לא נמכר ב37,500, ואם כן, הוא נמכר מייד לאחר מכן ב28,000 מה שסידר לרוכש בר המזל שעשה איתך עסקה הפסד של רבע מהונו.
&nbsp
את השלישי כבר לא אבדוק, בשביל לא להשפיל אותך.
&nbsp

amot1

New member
נדלניסט וכל השאר , אתה טועה בגדול

קודם כל אתחיל ואומר, לגבי הבחור הנ"ל שמציע את מרכולתיו בכל מקום ברשת, שהנדלן שלו באמת חרטא אמיתית. המקומות שהוא מציע באנגלית לא מתאימים אפילו למהגרים החדשים לגור בהם. ואין ספק שבעסקאות שהוא מציע לא שוות אגורה שחוקה .

אבל אני חייב לסייג,
בנוגע לזה שאתם ( ואני אומר אתם כי זה אתה ועוד כמה אנשים בשרשור הזה ובעבר ) חושבים שכל מי שבא ומציע או טוען שיש אפשרות לעשות יותר מ10% תשואה בנדלן , אתה פשוט טועים בענק. מי שאומר את זה הוא פשוט באר ועם הארץ. לא צריך ללכת אפילו למדינת עולם שלישי ולהתאמץ בשביל זה, בארה"ב עושים זאת בנקל .

עכשיו כל היהודים החכמים יקפצו ויגידו , כמו שאמרת לעיל, אז למה לא תקח הלוואה מהבנק ותעשה 10% , קודם כל כמו שאמרו כן עושים ואת , וכן יש הגבלה לכמה כסף בנק נותן למישהו, למשל בארה"ב בנק לא נותן משכנתא ליותר מ4 דירות להשקעה , הידעת ?
וחוץ מיזה, זה כמו שאני יגיד לך , למה אתה הולך קונה מלפפונים בשוק ? למה שלא תגדל בחצר, אתה תחסוך מלא כסף .
לכל אחד יש את העבודה שלו , וזה שעושים 10% ( ואפילו יותר ) ומציעים את זה למשקיעים פוטנציאלים לא אומר שמי שעובד בשביל להציע את זה לא עושה יותר כסף בסיבוב ( שזה אפשרי, אם בכלל הבנת מה התכוונתי ) .

בקיצור, אתם האנשים שחיים במדינת ישראל בגודל של מטר על מטר, וחושבים שבגלל שבארץ עושים 3% תשואה, אז כל העולם הגדול צריך להתאים את עצמו אליכם, ומי שלא עושה את זה אז הוא ישר גנב/שקרן/ רמאי. אתם פשוט טועים , 100% טועים .

sergi0

New member
שטויות במיץ

מי שמוצא דרך לעשות תשואה של 15% נטו בשנה לא צריך שותפים.
אם אתה או השרלטן השני מציעים לי 15% נטו בשנה בחוזה, אני מבטיח לגייס סכום של 7 ספרות (אפילו שאני לא יצחק תשובה).
שלח לי את החוזה ומספר חשבון בנק בפרטי.
&nbsp
(אגב אין פה עניין של גנב\שקרן\רמאי - אם כבר מילת התואר היא כסיל גמור, למה שאוותר על 15% תשואה נטו ודאיים בשביל להרוויח על הגב של מישהו אחר רק אחוזים בודדים?)
&nbsp

amot1

New member
עוד פעם אתה מדבר הרבה שטויות ידידי צר האופקים

אני לא משווק לך שום דבר, ברוך השם יש לי עבודה חלומית שאני עושה 6 ספרות בשנה , חי חיי מותרות במדינות מזרח אירופה וארה"ב ונוגע בפסגות שאתה לא מכיר כי לעולם לא תגיע.
&nbsp
מאידך, אתה שוב רושם שטויות , יש דרכים קלות לעשות 15% , אין שום קשר לשותפים ולא כל מי שעושה 15% נהיה מילונר ( כן צריך כסף בשביל להשקיע, לא לכולם יש את הכסף ובנקים לא מלווים ככה סתם $10,000,000 לאנשים, אתה בכלל לא יודע איך מערכת הבנקאות בארה"ב עובדת, לא יודע אם אי פעם כף רגלייך דרכה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, יותר נראה לי שהכי הרבה הגעת לטורקיה או יוון בדילים של ש 99$ לסופש הכלל כלול , כן שם לא תמצא 15% , מצטער .... )
בכל מקרה, החשיבה הישראלית/היהודית , אומרת ככה : " אם אפשר לעשות 15% כל האמריקאים היו עושים, נכון ? " אז כנראה שאי אפשר והכל הבל הבלים .
אני לא אכנס לויכוח סרק איתך כי לדבר איתך זה כמו לדבר לחלל ריק ולא נגיע לשום מקום , ומה עוד שאני לא חייב לך כלום. אתה יכול להמשיך לנבור ברחובות ישראל ולחפש תשואות "חלומיות" של 4% עם כל מיני מיסי כחלון למינהם, ולשכנע את עצמך שככה זה בכל מקום בעולם , רק כדי להשקיט לך את המצפון. זה גם בסדר ידידי האיוול .
&nbsp
&nbsp
&nbsp

sergi0

New member
אהבתי את כל ההנחות שלקחת לגביי :)

מקווה שאנשים פה בפורום מספיק חכמים להבין בעצמם את הדברים.
תהנה מחיי המותרות במזרח אירופה ותשלח תמונות מידי פעם.
&nbsp
בהצלחה.

ל- amot1: למה שלא תפרסם את שם החברה שבה אתה עובד?

למה החשאיות הרי לדבריך אתה עובד בחברה שעוסקת בהשקעת נדל"ן בחו"ל, כלומר חברה שמחפשת משקיעי נדל"ן, אם כן למה שלא תמסור לנו את שם החברה, פרטי יצירת קשר של החברה ושלך, קישור לדף האינטרנט, פרוטפליו של החברה וכיוצ"ב? או שאנחנו הישראלים לא מספיק טובים בשבילך? (אבל למרות מעמדך הרם, מרויח 6 ספרות בשנה, גם 100,000 זלוטי בשנה זה מספר בן 6 ספרות, כנראה שבפולין או מדינה מזרח אירופאית אחרת זה נחשב הרבה כסף, אם תוכל בבקשה להשתדל לא להשתמש במילות גנאיי).

לפחות בן כספר משתמש בשפה נאותה ומשתדל. ואני לא רואה גם פגם בהגיון של דבריו, תשואה הולכת יד ביד עם סיכון, גם בישראל במקומות שעדיין ניתן להשיג בהם כ- 5 אחוז תשואה, האולוסיה בהכללה היא לא בדיוק מלח הארץ (בלי לפגוע אני מתכוון למצב סוציו אוקונמי)

סנטיאגה ניסחת טוב את התשואה סיכון

איפה שבישראל מקבלים 5% , פריפריה בשכונות עניות , זה מקביל למה שבאנגליה מקבלים כ- 15% ומעלה (אם כי יותר קל להתעסק עם דיירים אירופאים , מנסיון), וגם אם דייר לא משלם לוקח רק איזה חודש חודשייים להעיף אותו - הרבה פחות זמן מבישראל.
ועוד הערה , באנגליה אפשר להשיג תשואה כ 10-15% גם עם דיירים ממש טובים.
לי יש פה הרבה דירות סטודנטים עם תשואה כזאת, זה בנינים שכולם שם סטודנטים, וחתימת חוזה נעשית רק כשיש להם ערבות לתשלום השכר דירה.
כך שזה לא בהכרח "סיכון" או סלאמס, כמו שאנשים פה כותבים בלי לדעת על מה מדובר..
הנה סרטון על חלק מהנכסים, זה לא סלאמס, זה סטודנטים בריטים:
https://youtu.be/H2JY5FRHelg

DanT12

New member
הבעיה העיקרית אצלך

זו דרך ההצגה הרשלנית ואי עקביות הנתונים.
כל החומרים השיווקיים שלך ברמה מאוד נמוכה, צורת הדיבור (בלי לפגוע) מהוססת, מקוטעת, לא עקבית ולא מזמינה להמשיך ולהקשיב.
&nbsp
אם אתה באמת רוצה לגייס משקיעים רציניים, הכל צריך להיות עטוף באריזה קצת יותר מושקעת עם כלים שיש ברשת בחינם, והנתונים צריכים להיות עקביים ללא יכולת למצוא סתירות. אם אתה חושב שאתה יכול להרוויח מהעניין אז וודאי ששווה לשלם לסטודנט למשחק שיציג במקומך את הסרטונים או שילווה אותך בצורת ראיון של שאלות ותשובות ויעבוד איתך על צורת דיבור יותר עניינית ומרתקת.
&nbsp
מתגובות אלימות הייתי מתעלם באופן רוחבי וללא יוצא מן הכלל, זה כמו לדבר לקיר.

sergi0

New member
מסכים לגמרי.

אגב אני לא חושב שהתגובה שלי אלימה מידי, להיפך, אפילו טרחתי להשקיע קצת זמן ולחפש נתונים באינטרנט.
גם אין לי שום דבר נגד קספר, אפילו די חיבבתי את קספר השד בילדותי :)
&nbsp
פשוט הצגת הדברים הרשלנית (איפה איזה disclaimer לגבי הסיכון שבתשואה?), הסרטונים החובבניים, צילומי המסך שהוא שם באתר שלו... וואלה לא יודע מי קהל היעד אבל אני בספק אם זה נותן ביטחון למישהו להשקיע בו.
&nbsp
בתור בנאדם שכנראה עושה מיליונים (תשואות של 20% בשנה יכולות להפוך בנאדם למיליונר מהר מאוד) - תשקיע קצת כסף בבניית אתר מושקע, זה הbasics של העסק..

amot1

New member
סנאיגיטנה , אין שום קשר למקום העבודה שלי אלייך

אין שום קשר בין זה ל"השקעות נדלן " ( נקודתית אלייך או לכל בן אדם פרטי ) אז זה לא רלוונטי בעליל בשבילך , מה גם שהשוק הישראלי מאוד קטן בשביל זה אז אין צורך ( אהה כן ועוד משהו לעבוד עם ישראלים זה מאוד קשה אז אני לא מחפש להתעסק עם זה בכלל )
&nbsp
וכמה תיקונים על הדרך , זלוטי פולני שווה כמעט כמו שקל, 6 ספרות זלוטי פולני זה גם הרבה מאוד , דבר שני אל תדאג לנו משלמים בדולרים אז תישן בשקט בלילה.
&nbsp
לגבי השפה, אם תקרא טוב טוב את התגובות של סרגי , אתה תראה שהוא מזלזל ומבטל מה שאני אומר בשפה לא יפה. אני בן אדם מאוד חריף , אז אני יורה , אין מה לעשות , מי שאומר על דברים שאני רושם שטויות במיץ , אז אני אגיב לו בצורה שמגיע לו.
&nbsp
לגבי הבחור מאנגליה, בו תראה כמה אני חכם , אחלוק איתך במעט את חוכמתי.
לבחור מאגנליה יש אינטרס מובהק פה בפורום, והוא "לגייס" פריירים שישקיעו בשטויות שלו באנגליה ( ראיתי את הסרטונים החובבנים שלו ואתר האיטרנט, ואני יכול להגיד לך שצריך להתאמץ בשביל לעשות אותם כזה רע ! אבל לא חשוב ) , אז הוא כנראה ינסה לשמור על טון , איך נקרא לזה , חנפני . לעומתו, אני אין לי שום אינטרס, לא צריך אותך או אף אחד פה, לא מוכר לך כלום, תקנה אל תקנה, תעשה 50% תשואה, או תפסיד את כל כספך, אותי זה לא מעניין. אתה יודע כמה שטויות פה אני קורא ואני לא מגיב? יש תקופות פשוט שאני מגיב יותר כי יש לי יותר זמן בין טיסות או בעבודה, ויש תקופות שאין לי בכלל זמן להגיב, אני פשוט קורא וצוחק על הטיפשות של אנשים, זה מבדר ומעביר לי תזמן .
אז תנוח נפשך, הכל בסדר, אם אתה רוצה איזה לגבי השקעה בארה"ב אני גם יועץ, אשמח לגבות ממך $175 לשעה ולספר לך הרבה דברים שאתה לא יודע ( ברור לך שאני לא חולק את סודותי על גבי פורום זה , כי הידע שלי עולה כסף, נכון ? )
&nbsp
תודה רבה, ובהצלחה לעשות 5% בישראל )

sergi0

New member
לא חושב שהשתמשתי בשפה לא יפה

אבל אולי הגיע הזמן להתחיל.
&nbsp
עברתי על קצת הודעות שלך בפורומים האחרים בתפוז, אתה חתיכת טינופת.
כל ההודעות שלך הן בדיוק באותו סגנון כמו ההודעה האחרונה שלך, אתה רק עסוק בלקלל ולתקוף כל מי ש(בטיפשותו?) עונה או מגיב לך, להלן כמה דוגמאות מייצגות.
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2462/181493737/המומחים/גירושין
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/456/181499439/ישראלים_בחו``ל/עוברים_לארצות_הברית
&nbsp
ועוד כהנה וכהנה.
טוב לשמוע שעזבת את הארץ כבר, חבל שבכלל הגעת לפה אי פעם. אף אחד לא רוצה את הייעוץ שלך פה, תחזור לרוסיה או לאיזה חור שלא באת ממנו ותהנה שם.
&nbsp

למעלה