סנאיגיטנה , אין שום קשר למקום העבודה שלי אלייך
אין שום קשר בין זה ל"השקעות נדלן " ( נקודתית אלייך או לכל בן אדם פרטי ) אז זה לא רלוונטי בעליל בשבילך , מה גם שהשוק הישראלי מאוד קטן בשביל זה אז אין צורך ( אהה כן ועוד משהו לעבוד עם ישראלים זה מאוד קשה אז אני לא מחפש להתעסק עם זה בכלל )

וכמה תיקונים על הדרך , זלוטי פולני שווה כמעט כמו שקל, 6 ספרות זלוטי פולני זה גם הרבה מאוד , דבר שני אל תדאג לנו משלמים בדולרים אז תישן בשקט בלילה.

לגבי השפה, אם תקרא טוב טוב את התגובות של סרגי , אתה תראה שהוא מזלזל ומבטל מה שאני אומר בשפה לא יפה. אני בן אדם מאוד חריף , אז אני יורה , אין מה לעשות , מי שאומר על דברים שאני רושם שטויות במיץ , אז אני אגיב לו בצורה שמגיע לו.

לגבי הבחור מאנגליה, בו תראה כמה אני חכם , אחלוק איתך במעט את חוכמתי.
לבחור מאגנליה יש אינטרס מובהק פה בפורום, והוא "לגייס" פריירים שישקיעו בשטויות שלו באנגליה ( ראיתי את הסרטונים החובבנים שלו ואתר האיטרנט, ואני יכול להגיד לך שצריך להתאמץ בשביל לעשות אותם כזה רע ! אבל לא חשוב ) , אז הוא כנראה ינסה לשמור על טון , איך נקרא לזה , חנפני . לעומתו, אני אין לי שום אינטרס, לא צריך אותך או אף אחד פה, לא מוכר לך כלום, תקנה אל תקנה, תעשה 50% תשואה, או תפסיד את כל כספך, אותי זה לא מעניין. אתה יודע כמה שטויות פה אני קורא ואני לא מגיב? יש תקופות פשוט שאני מגיב יותר כי יש לי יותר זמן בין טיסות או בעבודה, ויש תקופות שאין לי בכלל זמן להגיב, אני פשוט קורא וצוחק על הטיפשות של אנשים, זה מבדר ומעביר לי תזמן .
אז תנוח נפשך, הכל בסדר, אם אתה רוצה איזה לגבי השקעה בארה"ב אני גם יועץ, אשמח לגבות ממך $175 לשעה ולספר לך הרבה דברים שאתה לא יודע ( ברור לך שאני לא חולק את סודותי על גבי פורום זה , כי הידע שלי עולה כסף, נכון ? )

תודה רבה, ובהצלחה לעשות 5% בישראל )