לצורך צמיחה דרושים שותפים ו/ או משקיעי נדל"ן

amot1

New member
אז מה בקשר ל 15%?

עושים או לא עושים סרגי? או שזה שטויות במיץ ?
&nbsp
דרך אגב בקרוב אני חוזר לארץ , תאשר לי ? אשמח שתלמד אותי מרזי הנדלן בארץ איך לעשות 5% במקום 3%

&nbsp
&nbsp

sergi0

New member
לפני נדל"ן, תלמד עברית. זאת ארץ ישראל פה, לא מזרח אירופה.

אחרי העברית, תלמד קצת דרך ארץ (מצטער לא יודע את הביטוי הרוסי לזה, אם קיים כזה בכלל).
נמשיך משם.
&nbsp
דאוואי ראבוטה, חבל על הזמן שאתה מבזבז לי.

amot1

New member
חזק אתה )))

כנראה שאין איך להגיב לגופו של עניין מוצאים דרכים מאוד מקוריות לצאת מיזה

אהבתי את ההסקת מסקנות שלך לגביי מוצאי ))) טוב לדבר שמישהו שנולד בת"א , נהפך לרוסי חחחח
ויותר נכון להגיד : ידי נה רבוטה ) דרך אגב אני מדבר 6 שפות אז אגיד לך איך שאתה רוצה את זה גם בספרדית,איטלקית , ופורטוגזית... רק תשאל ידידי זה יהיה בחינם

DanT12

New member
מזעזע, במיוחד ההערה שטופת השינאה נגד אתיופים

"ואנשים מהסוג שלך ( ותרשה לי להיות "גזען"...) אתיופים והודים תמיד עושים לנו את המוות".
כבר לא יודע באיזה שמות לכנות אותו מרוב זעזוע.
&nbsp
איך לא בועטים משתמשים כאלה+ תביעה לחשיפת זהות+ תביעת נזיקין חסרת פרופורציות על פגיעה במוניטין ומשלח יד של תפוז.
משתמשים כאלה זו אחת מהסיבות שהפורומים של תפוז הופכים למדבר צחיח ושומם.
&nbsp
שמישהו מהמנהלים יתעורר ויטיס אותו מפה.
קורא לכולם להפסיק להגיב לו, בלי קשר לדיון.

תשובה לסרגי

ההצעה שלי לא מיועדת לאנשים כמוך, שלא מסתכלים על הוכחות ולא מדברים לגופו של עניין. הצגתי הוכחות של קבלות תשלומי שכר דירה ולי בעצמי יש דירות כאלה, חלק נותנות לי 15%, וחלק נותנות לי "רק" כ - 13%.
אני לא מדבר מתוך תיאוריות וניחושים, מדבר מתוך ניסיון, חוץ מזה שהעליתי הוכחות שחור על גבי לבן של תשלומי שכר דירה.
חלק מהאנשים פה מספי חכמים (אני מקווה) בשביל להבין מי מדבר לעניין ומי לא.
אתה בוחר לא להסתכל על ההוכחות ולרשום דברים כמו "שטויות במיץ". לפי איך שאתה מדבר לא גרת באנגליה , ולא היו לך דירות להשקעה באנגליה , בניגוד אליי.
אז בבקשה- אל תדבר בנחרצות על תחום שאתה לא מבין בו.. תקנה כמה דירות באנגליה, תשקיע. תתנהל מול הבנקים באנגליה ועורכי דין ורואי חשבון, ואז נדבר...

הנה תסתכל שוב על השכירות הנכנסת הוכחות שחור על גבי לבן
http://bencasperinvestments.co.uk/he/הוכחות-תשואה-וחוזי-שכירות/

sergi0

New member
אכן לא גרתי באנגליה ולא השקעתי באנגליה

אני כן משקיע באופן כללי בצורה מבוזרת, נדלן בישראל, מניות בישראל ובחול, נדלן בארהב (לא ישירות אלא דרך קרנות ריט) וכו'.
&nbsp
אני מניח שההצעות שלך מיועדות למה שנקרא בשפת העם - "קרפיונים". אנשים שאין להם מושג בשום דבר וכנראה ייאבדו את מרבית כספם אצלך.
&nbsp
הדרך שאתה מציג את הדברים חובבנית (וזה בלשון המעטה), סרטונים מביכים, נתונים שגויים, אפילו הסרטון שלך (שאגב טרחתי ושרפתי 18 דקות בצפיה בו) נראה כמו של ילד בן 14 עם מצלמת רשת.
&nbsp
יכול להיות שאתה גאון נדל"ן, יכול להיות שאני כריסטיאנו רונאלדו, הכל אפשרי בעולם.
אני רק אומר שבצורה שאתה משווק את עצמך, אולי תתפוס איזה כמה דגיגונים אבל רחוק לא תגיע.
&nbsp
ושוב אני חוזר - אם יש לך תשואה דו ספרתית ודאית, כשהדירות ה"בעייתיות" נותנות "רק" 13% נטו בשנה, הרי שאתה לא צריך שותפים, תשקיע את כל כספך, כספם של בני משפחתך וחברייך.
לא הצלחתי להבין למה אתה רוצה לחלוק איתי ועם שאר חברי הפורום את המתנה שקיבלת מאלוהים, אולי אתה באמת מלאך משמיים.
&nbsp
לגבי ההוכחות שחור על גבי לבן.
קודם כל האתר שלך על גבול הילדותי, אם מישהו באמת ישתכנע לעשות איתך עסקה בעקבות הצילומי מסך שאתה שם באתר שלך - וואלה שיהיה לו לבריאות, כנראה כספו לא חשוב לו.
&nbsp
הסתכלתי באחד הלינקים שלך:
http://bencasperinvestments.co.uk/he/הוכחת-תשואה-12-וחוזה-שכירות/
&nbsp
אולי אני לא מבין משהו, אבל אתה מצטט שהבית נמכר ב37,500 פאונד, בעוד בחיפוש קליל ברשת אני רואה שהוא נמכר בסכום שונה לחלוטין ממש חודשיים לפני:
4, Holmside Terrace, Stanley, County Durham DH9 6ET
£28,000 Terraced, Freehold 27 Sep 2016
&nbsp
מה ההסבר לפער הזה אם אפשר לשאול? האם באמת עלו מחירי הנדלן באנגליה בכ35% בחודשיים?
בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה תמשיך להרוויח ולהצליח!
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

לגבי ההוכחות, והצורך במשקיעים

לגבי ההוכחות - כצפוי, אף 1 לא נתן התנגדות ענינית להוכחות קבלת השכר דירה. למה? כי אין מה להגיד נגד זה זה הוכחות שחור על גבי לבן מחברת הניהול ששולמו הכנסות שכר דירה המהוות כ - 15% תשואה נטו.
מה שנשאר זה רק לומר דברים כמו - זה מוצג בתצוגה גרפית לא יפה.. כלומר לא התיחסות לתוכן.

זה שאני מחפש משקיעים זה בשביל להרוויח יותר ולהגדיל את היקף ההון, יש גבול למה שאדם יכול לעשות לבד, אני מחפש אנשים רציניים שרוצים להרוויח כסף בשיתוף פעולה. שותף עסקי כמו שאני מחפש זה לא משהו שמתאים לכל אחד,
יש אנשים שמפחדים לעשות עסקים, מפחדים ממשהו בחוץ לארץ מפחדים מנדל"ן,
זה לא הקהל שלי- יש להם אופציות כמו תכנית חסכון בבנק - תשואה רבע אחוז, זה יותר מתאים לאפי שלהם. בלי להעליב, פשוט לא לכולם יש ביצים. לא לכולם יש כסף להשקיע.
מי שמתעניין - אשמח לתת עוד פרטים, ומי שלא- זה בסדר ושיהיה לו בהצלחה.

DanT12

New member
כי הרבה יותר

קל לתקוף אריזה חובבנית מאשר להתייחס לתוכן, שלא נדבר על סתירות מהותיות במידע שככל הנראה נמצאו ע"י משתמשים אחרים.
תמשיך להתנגח בפורום במקום לקבל משוב, זה בטוח יעזור לך לגייס משקיעים.

ל - amot1 - התייחסות.

בכרטיס שלך אתה מופיע כתושב [אולי מתאזרח] באיזור המרכז ומסיבוב במקומות בהם אתה כותב אני גם מבין שאינך יהודי...ישראלי ? אולי.

הביטוי...אתם ! מוציא אותך מהכלל שהרי אתה איש העולם הגדול , משקיע כבד שגר במדינה שאינו חש שייך אליה ,אז...למה אתה עדיין כאן, למיטב ידיעתי בארץ המקור שלך יקבלו אותך בזרועות פתוחות, או...אולי תגור באחת מההשקעות שלך בחו"ל.
חסרה כאן מילת גנאי "משופשפת" כדי שנבין מה דעתך עלינו.

בהצלחה.

amot1

New member
הכרטיס שלי ....

סליחה שלא רשמתי גם את הסוג דם שלי והמיספר דרכון, פעם הבאה אעשה זאת שאוכל לקבל ממך כרדיט.
נכון זה כן מוציא אותי מהכלל, כי אני לא הכלל שלך. אז מה ?
תראה חביבי, אתה מתווך נדלן בארץ, שהאינטרס שלו בישראל מובהק ( אם לא תמכור לא תרוויח את ה 2% שלך ) , אז כל דבר מחוץ למדינת ישראל (כל דבר יותר טוב כמובן ) יהיה אצלך בגדר " שקר/רמאות " , אני יודע בוודאות , שבקלות עושים בארה"ב10% ויותר ( עבדך הנאמן עושה זאת וכמעט כל מי שאני מכיר ), המקומות היחידים שעושים תשואות "נמוכות" בארה"ב הם הערים הגדולות מאוד, ניו-יורק, בוסטון, לוס אנג'לס ,שיקגו , פילי' ועוד כמה גדולות אבל גם שם עושים לא בקשה בסביבות 6% , כל מקום בארה"ב עולה על 10% אז בבקשה אל תגיד לי שזה לא נכון , אני יודע ב 100% שזה נכון, ואתה לא יודע ב 100% שזה לא נכון, אתה מבין על איזה שטות אתה מביע דעה לא נכונה ? פשוט מוציא אותי מדעתי שאומרים ש10% הופך אותך למיליונר ואי אפשר לעשות תשואות כאלו .

ערפל10

New member
הלוואי עלינו כזה סלאמס

קומפלקס של דופלקסי קרקע. הניקיון, התשתיות ואפשרויות תעסוקה שווי ערך למקומות המבוקשים בישראל. כאן כל יחידה ב"סלאמס" כזה הייתה עולה 2-3 מיליון ש"ח. רק ממחיש את עומק הזוועה בה אנו חיים.

נכון. צריך למדוד משהו לפי האיכות שאתה מקבל, לא לפי המחיר

באנגליה יש בתי קרקע ב - 300,000 ש"ח. ובתור מי שנמצא רוב השנה באנגליה, גם האוכלוסיה הרבה יותר טובה מאוכלוסיה שתמצא בישראל במליון שקל..

אנשים חושבים שמה שיש בישראל זה בדיוק כמו בכל מקום אחר בעולם..

ערפל10

New member
עדיין זה לא אומר שאם תקנה נכס כזה תהפוך לאזרח בריטי

ותוכל להינות מכל טוב שיש שם: תשתיות מפותחות, תרבות, מחירי מזון זולים פי-3, 10 ילדים בקבוצה בגן חינמי, 20 בכיתה, דיור זול, אכיפת חוקים, איכות חיים וכולה וכולה

לפחות יש פרנסה טובה

גם זה משהו, להרוויח פי 3 ,בהשקעת נדל"ן באנגליה, ולהשתמש בזה בישראל.
אכן יש יוקר מחייה בישראל, ואנשים חושבים שאם דירה בחו"ל עולה פחות מ- 2 מליון ש"ח זה סלאמס..

ערפל10

New member
אינני יודע מי יכול לשים כך כסף על קרן הצבי

יתכן והשקעה בחו"ל זה דבר טוב. אבל לא כך, לא באינטרנט. צריך לשבת ולטחון עד דק את כל הפרטים הקטנים של החקיקה שם ואת שוק הנדל"ן המקומי. ואת זאת מין הסתם לא עושים בשלט רחוק. צריך להיות שם. אני באופן אישי לא הייתי שם גרוש במדינה אחרת אותה אני מכיר באופן שטחי. זה גרוש שעבדתי קשה ע"מ לחסוך אותו.

בדיוק בשביל זה אני מציע את שירותי הייעוץ וליווי שלי

כי ישראלי בלי ניסיון באנגליה לא יכול להצליח לבד.
אני מלווה ומייעץ למשקיע בכל שלב בתהליך, עד שהנכס מושכר, ועוזר בדרישות הבירוקרטיות לרכישת הנכס. ועוזר בדברים שצריך בהם נציג שנמצא פיסית באנגליה.

ערפל10

New member
נו בחייך. אנגליה זו מדינה מאוד מסודרת

אתה חבר באגודת דילרי מקרקעין של הממלכה המאוחדת? יש לך רישיון עריכת דין בריטי גם בתחום המקרקעין, גם מיסוי וגם אזרחי? אתה מוסמך לייעץ בפיננסים שם?
מי שירצה להשקיע שם, למה שיתקשר עם מישהו אלמוני דובר עברית כאשר בריטניה היא מדינה כ"כ מסודרת? למה שלא יתקשר עם דילרים ועורכי דין בעלי הסמכות ורישיונות כחוק וכדין?

למעלה