אכן לא גרתי באנגליה ולא השקעתי באנגליה
אני כן משקיע באופן כללי בצורה מבוזרת, נדלן בישראל, מניות בישראל ובחול, נדלן בארהב (לא ישירות אלא דרך קרנות ריט) וכו'.

אני מניח שההצעות שלך מיועדות למה שנקרא בשפת העם - "קרפיונים". אנשים שאין להם מושג בשום דבר וכנראה ייאבדו את מרבית כספם אצלך.

הדרך שאתה מציג את הדברים חובבנית (וזה בלשון המעטה), סרטונים מביכים, נתונים שגויים, אפילו הסרטון שלך (שאגב טרחתי ושרפתי 18 דקות בצפיה בו) נראה כמו של ילד בן 14 עם מצלמת רשת.

יכול להיות שאתה גאון נדל"ן, יכול להיות שאני כריסטיאנו רונאלדו, הכל אפשרי בעולם.
אני רק אומר שבצורה שאתה משווק את עצמך, אולי תתפוס איזה כמה דגיגונים אבל רחוק לא תגיע.

ושוב אני חוזר - אם יש לך תשואה דו ספרתית ודאית, כשהדירות ה"בעייתיות" נותנות "רק" 13% נטו בשנה, הרי שאתה לא צריך שותפים, תשקיע את כל כספך, כספם של בני משפחתך וחברייך.
לא הצלחתי להבין למה אתה רוצה לחלוק איתי ועם שאר חברי הפורום את המתנה שקיבלת מאלוהים, אולי אתה באמת מלאך משמיים.

לגבי ההוכחות שחור על גבי לבן.
קודם כל האתר שלך על גבול הילדותי, אם מישהו באמת ישתכנע לעשות איתך עסקה בעקבות הצילומי מסך שאתה שם באתר שלך - וואלה שיהיה לו לבריאות, כנראה כספו לא חשוב לו.

הסתכלתי באחד הלינקים שלך:
http://bencasperinvestments.co.uk/he/הוכחת-תשואה-12-וחוזה-שכירות/

אולי אני לא מבין משהו, אבל אתה מצטט שהבית נמכר ב37,500 פאונד, בעוד בחיפוש קליל ברשת אני רואה שהוא נמכר בסכום שונה לחלוטין ממש חודשיים לפני:
4, Holmside Terrace, Stanley, County Durham DH9 6ET
£28,000 Terraced, Freehold 27 Sep 2016

מה ההסבר לפער הזה אם אפשר לשאול? האם באמת עלו מחירי הנדלן באנגליה בכ35% בחודשיים?
בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה תמשיך להרוויח ולהצליח!