לצחי, אדוני השר, וכל החברים!

Zack DA

New member
אי אפשר לדעת

אבל בעתיד יראו את זה - כי כמו שהערבי בעל מראה ערבי - הוא בעל מאפיינים נוספים - לא רק מראה. אין שום סיבה הגיונית להניח שההבדלים בין העמים הן בגדר מראה בלבד !!! לכן, טענתי הגיונית יותר מההפוכה לה.

פריפטס

New member
אוו... לא ידעתי שיש לנו כאן עסק

עם מגדת עתידות... נו באמת... כל עוד משהו לא הוכח, אתה לא יכול להסתמך על כך שהוא יוכח בעתיד, אולי.

אבל כמו שפריפטס אמר,

ליהודים אין שום מאפיינים גנטיים מכיוון שהם באים מארצות רבות ומאיזורים שונים בעולם והם התערבבו שם עם האוכלוסיה המקומית. לכן יהודי אשכנזי נראה לרוב כמו כל תושב מזרח אירופה, יהודי או לא, וכך גם יהודי ממוצא מזרחי לא נראה שונה מערבי. אז למה אתה טוען שיש שוני בתכונות הגנטיות שלא מתבטאות במראה?

Zack DA

New member
הדיון הזה מגוחך, עם זה אני מסכים...

אני מאמין שהיהודים, כגזע, בעלי תכונות מסוימות שאין לעמים אחרים. בואו נעזוב את זה. לפנים משורת הדין, בואו נניח שליהודים יש יתרונות - מתוך חינוך לחשיבה מופשטת במשך עשרות שנים, דבר שנותן את אותותיו גם היום.

פריפטס

New member
או בקיצור מה שאתה מנסה לומר-

זה שהוכיחו לך שאתה טועה אבל אתה עדיין נעול על דעתך. לגיטימי, פשוט קרא לילד בשמו. [אנחה: ימנים...]

Zack DA

New member
כלל וכלל לא.

אני איתן בדעתי, והצלחתי לענות בהצלחה יתרה לכל שלל טיעוניך. פשוט אנחנו חוזרים על עצמנו. הדבר היחיד שרציתי להוכיח, זה שליהודים יש יתרון על עמים אחרים, והויכוח בנושא הגזע אינו רלוונטי.

פריפטס

New member
לא הצלחת לענות על אף טיעון שהצגתי

לפחות לא בדרך מתקבלת על הדעת.

Zack DA

New member
אנחנו נשמעים כמו ילדים בכתה א'.

צחי: כן נכון. פריפטס: לא נכון. צחי: כן נכון. פריפטס: אתה טועה. (חידוש)

למעלה