לצערי מפלגת קדימה נהפכה לשמאלנית

תומרס1

New member
אתה עדיין מצחיק אותי את חי בבועה

וכדאי שתפנים.. קדימה תעבור בהרבה את אחוז החסימה, אל תשווה את קדימה לשינוי.. קדימה מפלגה מצויינת עם דרך ונבחרת מצויינת.. העבודה יצטרכו להתחרות עם הליכוד על תואר המפלגה השנייה בגודלה בכנסת..

עם דרך? מה הדרך שלכם?

איך זה שעד עכשיו אף אחד מכם לא יודע אותה? אז על איזו דרך אתה בדיוק מדבר? ונבחרת מצויינת? מי אפללו? רוחמה אברהם? בראון-חברון? צחי הנגבי? מופז שהיום הוא פה מחר הוא שם? או אולי בכלל אותה נבחרת שעדיין לא נבחרה? ואתה עוד טוען שאני חי בבועה?

קישקאשת

New member
איך תסביר שכל הסקרים עד לנפילת

שרון היו באופן נחרץ נגד אולמרט והוא קיבל אחוזים קטנים של תמיכה ואימון בציבור ?(לי זה נראה סתם תמיכה בגלל מצבו של שרון ולכן זה מוכיח שהציבור כן מפוכח ובמצבים דרמטים הוא יודע לתת יציבות ובמצבי אמת הוא יצביע בשונה ממה שמנסים לצייר הסוקרים)

sandbird4

New member
קדימה היא מפלגת מרכז

אולמרט באמת יקבל 35 עד 40 מנדטים ובלי קשר לשרון. יש הרבה מאוד אנשים שכבר לא מתרגשים מהשטויות שאמרו פעם והחלוקה השיקרית של "ימין ושמאל מדיני" שלא היתה קיימת במציאות (רבין בנה התנחלויות ושמיר דיבר עם אש"ף). הם גם לא מתרגשים מאנשים שהתקשורת החליטה שהם "מושחתים". כל עוד הם עושים את העבודה אז הם בסדר בדיוק כמו שהאמריקאים לא התרגשו ממוניקה שמצצה לקלינטון, הישראלים מביבי שבגד בשרה, וכו. כל האזרחים חושבים שכל הפוליטיקאים מושחתים ולכן הם לא מתרגשים מזה כל עוד הם גם נחשבים כפוליטיקאים מוצלחים. כמובן שיש גם אנשים שעוד חיים בעבר ולהם מתאימים הקומפנים של שאר המפלגות, כמו לדוגמא ביבי וה-"פרס יחלק את ירושלים" שלו, סיסמה שרצה כבר עשרות שנים. אז יש עוד אהבלים שקונים את זה ויש סוחרים ממולחים שימכרו להם את זה.

SUZI123

New member
קדימה ממשיכה קדימה

פרוט הכתבה: קדימה ממשיכה קדימה סקר שערך מכון "גיאוקרטוגרפיה" מעניק ביום שלישי עוד ועוד מנדטים למפלגתו של אהוד אולמרט. ושוב שינוי עוברת בקושי את אחוז החסימה. ממשלת אולמרט מתפקדת שבחן את עמדת הציבור לגבי המפלגה שהקים אריאל שרון כמו גם המפלגות האחרות. הממצאים מדהימים. קדימה כבר משייטת לה בעננים בתוצאות המזכירות את מפא"י בעשור הראשון להקמת המדינה. לא רק שקדימה אינה מצטמקת בתקופה הפוסט-שרונית, אלא להיפך. לשאלה: "אילו הבחירות לכנסת היו מתקיימות היום, לאיזו מפלגה היית מצביע?"התקבלו התוצאות האלה: קדימה – 45 מנדטים, עבודה – 18 מנדטים, ליכוד – 15 מנדטים, ש"ס - 11 מנדטים, האיחוד הלאומי – 8 מנדטים, המפלגות הערביות – 8 מנדטים, יהדות התורה – 6 מנדטים, מרצ–יחד - 3 מנדטים, ישראל ביתנו – 3 מנדטים, שינוי – 2 מנדטים, מפד"ל – 2 מנדטים. ועוד ממצאים חמורים: שינוי על סף אי כניסה לכנסת. טומי ממוטט את מפלגתו. הוא חייב ללכת! ויפה שעה אחת קודם. במדד "האהדה הציבורית" שרון הוביל ב-50-55 אחוזים לפני שלקה באירוע המוחי. ביום שני קפץ המדד ל-70 אחוזים. אהוד אולמרט זוכה ב-50 אחוזים במדד האהדה. לשאלה "על איזה קבוצת הנהגה סומכים יותר?" התקבלו התוצאות האלה: קדימה – 47%, ליכוד – 21%, עבודה – 12%, לא השיבו – 20%

אם אולמרט יקבל 10 מנדטים שיגיד תודה

כי אפילו זה לא מגיע לאדם כמוהו. אדם שהעדיףלהיות שקמיסט בצבא, בזמן שעמיר פרץ היה קצין בחיל התותחנים והתרסקו לו שני הרגליים במלחמה והרופאים לא נתנו לו סיכוי ללכת יותר על רגליו לעולם, האיש היה צריך לשבת עם גבס בשני רגליו במשך שנתיים ולא יכל אפילו לרדת מהמיטה ללכת להשתין, ומה עשה אדון אולמרט אז? מכר באפלה בשקם לחיילות? אפילו מנדט אחד לא הייתי נותן לו, בטח לו 45 מנדטים, אבל כמובן שלסוקרים אמרתי משהו אחר לחלוטין וששאלו אותי מי לדעתי צריך לעמוד בראש קדימה במקום שרון, השבתי אולמרט, את פס שמתי רק במקום השני הפעם, וראו זה פלא, גם תוצאות הסקר יצאו כך.

אנחנו אומרים כבר תודה 4 פעמים

4 פעמים אנחנו כבר אמרנו תודה , וכבר אנחנו ב -45 מנדטים. אתם תגידו תודה אם בכלל תגיעו ל -20 מנדטים. אתה פרופיל מדויק של המפלגה שלך ,עודף פתטיות ותסכול והתנתקות מהמציאות.

תגידו תודה אם תהפכו למפלגה השניה

בגודלה, ואפילו זה לא בטוח שיקרה, כי אפילו הליכוד עוד עלול לעבור אותכם.

תגיד ,כולם פתטיים כמוך בעבודה?

נראה לי שכדאי שתשימו לב לקרב ביניכם ובין הליכוד על ראשות האופוזיציה. זלזלתם בליכוד ,ועכשיו אוטוטו הוא עומד לעבור אתכם בדרך לתפקיד הנחשק של יו"ר האופוזיציה בישראל. לפי חוק האופוזיציה שנחקק בכנסת ,יש תנאים טובים ליו"ר האופוזיציה , כך שלא הייתי מציע לכם לזלזל בליכוד! ולגבי שינוי , הם כנראה לא יעבור את אחוז החסימה , אז פשוט הקואליציה שתקים מפלגת קדימה לא תכלול את שינוי.

לא, כל הפתטים שלנו עברו אליכם

והצטרפו לפתטים שלכם. ולגבי נתניהו, תאמין לי שאנחנו מעדיפים שהוא יהיה ראש האופוזיציה, כי הוא צריך להתרגל, שכן הוא עומד לשמש בתפקיד הזה שנים רבות.

תומרס1

New member
אני מסכים איתך לגבי נתניהו

הוא בטח יהיה יו"ר האופוזיציה והעבודה אחרי התבוסה הצורבת תהייה מפלגה קטנה וזניחה ופרץ יחזור להיות יו"ר ההסתדרות. פתרון מושלם. ולגבי הפתטיות? אתה מדבר ברצינות? נראה איזו נבחרת תהייה לכם אחרי הפריימריז ואז תשווה אותה לנבחרת המשובחת שלנו של קדימה..

מעניין איזה תפקיד תבקש רוחמה אברהם

מעמיר פרץ, אם נחליט לצרף אותכם לקואליציה שלנו...

תומרס1

New member
ואם כבר אתה מדבר על רוחמה אברהם

לא לעניין מה שאתה כותב ונימת הזלזול שלך בה. לידיעתך רוחמה אברהם כרגע סגנית שר הפנים שלמעשה מתפקדת כשרה לכל דבר כי למעשה אין שר בפועל וזה הרבה יותר ממה שפרץ עשה עד עכשיו..

לרוחמה אברהם לא הייתי נותן לנהל

אפילו חנות מכולת, ובטח לא משרד כל כך חשוב כמו משרד הפנים...

תומרס1

New member
אבל היא מנהלת את המשרד

יפה מאוד.. ואני בטוח לא הייתי נותן לפרץ לנהל מכולת כי הוא היה שובת כל הזמן אז לנהל מדינה. יש לו מושג בזה בכלל??

אנחנו לא נצטרף לקואליציה בהסתדרות

רוחמה אברהם לא מתכוונת לבקש תפקיד מעמיר פרץ ,גם אם תחליטו לצרף אותנו לקואליציה בהסתדרות שתקימו. וחוץ מזה ,במקום לבזבז זמן על בחירות אבודות מראש ,תתחילו כבר בקמפיין לקראת הבחירות להסתדרות שצפויות ביוני 2007.

תומרס1

New member
אתה לא מפסיק לחזור על עצמך אה?.

זה מעורר רחמים כבר... תזכיר לי רק מה פרץ עשה בחייו הפוליטיים, רה"מ לא יכול להיבחר רק על סיסמאות.. איזה תפקיד ביצועי הוא עשה, הוא היה שר? משהו? עם כל הכבוד לפציעתו בצבא ואני מוקיר אותו על זה, רה"מ צריך הרבה נסיון בתפקידים ביצועיים ולא להיות אלוף השביתות למען ועדי עובדים.. אי אפשר להשוות לאולמרט שעשה המון תפקידים ביצועיים הוא היה שר מספר רב של פעמים, ראש עיריית ירושלים וכרגע הוא שר אוצר ומ"מ רה"מ.. נסיון יש ומנהיגות יש.. פרץ כבר לא במשחק..

מה עשה לך ואלנסה בחייו הציבוריים?

רגע לפני שהפך לנשיא פולין? היה ראש איגוד הפועלים זה מה שעשה, והעם בחר בו להיות נשיא המדינה, מה שהביא לפולין את המהפך והפך אותה היום לאחת המדינות שמרכיבות את האיחוד האירופי.

תומרס1

New member
עם כל הכבוד לפולין...

פולין אמרת?? טוב שלא נתת דוגמא יותר טובה.. שוויץ. אנחנו חיים במדינת ישראל.. מדינה עם הרבה בעיות והרבה עניינים דחופים על סדר היום.. מה עם הביטחון? מה עם הכלכלה? מה עם החברה? החינוך? הבריאות?? יו"ר ארגון פועלים יכול להיות טוב לפולין או איזו מדינה שלא תהייה אבל לא כאן.. פרץ יכול להיות יו"ר הסתדרת מצויין הוא הרע הראה לנו מה הוא מסוגל לעשות.. שביתות ולבזבז מליונים על חשבון המדינה לטובת ועדי עובדים.

למעלה