לצערי נאלצתי למחוק שרשור עם הרבה מידע חשוב

רוצה להעלות הצעה לסדר היום

הברדק שיש כרגע בפורום לא טוב ולא תורם לאף אחד. אני אישית חושבת שזה יהיה הפסד גדול אם כל החנויות הותיקות והמצליחות יפרשו מכאן. אז מה דעתכן על דבר כזה - הפורום צריך להיות שטח ניטרלי שבו כולם מוזמנים להיות ולהשתתף. לגבי טימס. לימיץ הקימה את ISART ואם אינה רוצה לשנות את כללי ההשתתפות בו, אי אפשר להכריח אותה. אבל בהחלט אפשר להקים טים נ ו ס ף שיפעל בצורה ובאופן שביקשו פה אתמול לירולה והאחרות. כלומר, טים שהנהלתו תיבחר בצורה דמוקרטית יותר, שמטרותיו ודרישותיו ייקבעו ע"י מי שירצה להיות שותף בו וכו'. אין סיבה שתהיה עוינות וטינה בין שני הטימס. לדעתי יש אפילו לאפשר למי שמעונין להיות חבר בשניהם כדי לא ליצור פה צורך "לבחור צדדים". כל טים יגדיר את מטרותיו ויפעל בהתאם. בסופו של דבר המטרה של כולנו היא לעשות דברים שיסייעו ויקדמו את העסק שלנו.

אישית, אני לא רואה הרבה טעם בטים נוסף

אם לטים ההוא אין שום דרישות. כלומר, כל היתרון בטים הוא באפשרות לקידום הדדי. טים שאין לו מחויבות לכך, לא שווה כלום.

אני לא מדברת על הטים שהוקם אתמול

אני גם לא רואה טעם בטים שאין בו שום דרישות, מחוייבות או פעילות. לאיתור ישראלים יש את התגית "ישראל". אני מדברת על טים נוסף שיפעל כמו שלירולה, גלית, טרמיני ואחרות פה הציעו. עם מחוייבויות שיגובשו בהתאם לרצון חברי הטים. זה פשוט נראית לי הדרך לפתור פה את המחלוקת. כל אחד יהיה חלק מטים שפועל בדרך שנראית לו יותר נכונה וטובה.

רות מלר

New member
כל אחד מוזמן להשתתף בכמה טימים שהוא רוצה

הרי ככל שתרבו חשיפה תקדמו את החנות שלכם יותר יש חברות טים שהשתתפו בעבר בטים של אטסי טרג'רי, ויש שהשתתפו בטים חתונות ויש טים אקולוגי וטים ממחזר אז מה כל הרעש - רוצות טים אחר ? תקימו !!! כעת זה הרבה יותר קל מאי פעם תמיד מי שהקים טים קבע את נוהליו, וכן על מנת להקל פניה של מצטרפים פוטנציאלים- פרטיו של מנהל הטים היו נגישים לימור הוסיפה אותה כתגית - מה קרה ????????? כשמקליקים עליו נפתחת פניה אליה- לא מעבר לחנות שלה רק פניה אליה. אפשר להרגע ?

במקום לקחת הכל פסים אישיים

אולי כולם צריכים לעצור רגע ולעשות חושבים. אני הייתי מעדיפה שלא יהיה פיצול אבל איך שהדברים נראים כרגע לא נראה שיש פתרון אחר. כמו שרות אמרה, אפשר להיות חברים בכמה טימים שרוצים אז בואו נוריד את הטונים הצורמים כאן, לימיצ תנהל את הטים שלה כראות עיניה ולירולה/גלית או מי שתבחר לנהל את הטים החדש, תנהל אותו כראות עיניה.

RolyzCreations

New member
נשמע לי רעיון טוב שהפורום יהיה במה ניטרלית

בו כולם יכולים להשתתף ולהתייעץ בכל הקשור לאטסי.

מסכימה עם רולי

הפורום הרי פתוח לכל דיכפין, אין מונופול עליו וכל מי שרוצה לפעול בתוכו מבורך וכל מי שזקוק לעזרה, מבורך לא פחות. פורום זה סוג של במה להעברת ידע ומידע ועזרה הדדית. מעבר לזה, לאחר שקראתי מעט ממה שנאמר ביומיים האחרונים... לאחר כל הטקסט שנשפך כאן - עדיין אינני מבינה מדוע יש צורך בטיםTEAM כלשהו??? - בסוף זה מסתכם באוצרות, שגם ככה נעשים ונכללים בהן ישראליות מטים כזה או אחר או (אוי ואבוי) שלא בטים בכלל... (אני לא זוכרת שום פעילות אחרת מלבד נסיון מימי הקומונה ליצור סופ"ש של הנחות.... שלא ממש הצליח....). צריכה להעשות הפרדה ברורה בין "ערכי הפורום" כפורום אטסי - מה הפורום בה לספק למשתתפים - הפרדה בינו ובין הטימים השונים ולטעמי חייבת להנתן לכל טים כלשהו במה כאן, מכיון שהטימים לא סותרים את הפורום, אלא הם גוף פעיל משל עצמו, חלק מתוך אטסי. ומעבר לכל זה - בשום ואופן לא הייתי רוצה לראות את ותיקות הפורום עוזבות או "נזרקות" מכאן, מכיון שהם חלק חשוב בהתפתחות הפורום וחלק מעמודי התווך שלו ונסיונן כרגע בהחלט חשוב עבור כולנו בכלל ועבור החנויות/המשתתפות החדשות.

nbrosh

New member
מסכימה עם רונית ברוב הדברים

לכן לא הצטרפתי לטים עד היום - זה ממש מיותר. החוזק הוא כאן, בפורום הזה. אבל: ביוב פתוח, כמו שזרם כאן אתמול, מפה MOUTH אחד ייחיד ומיוחד (חייבת לציין שרוב המשתתפות, גם מתוך כעס לא ניבלו פה ולא ירדו לפסים אישיים ואני מסירה בפניהן את הכובע על האיפוק) - אסור שנרשה שיזרום כאן. והעל כולנו להסכים שבעלת הפה לא תופיע איתנו. זה יצוג לא הולם לנו.

glassarah

New member
גם אני בדעה הזאת לגבי הטים

לכן לא ביקשתי להצטרף לטים עד היום ונמנעתי מלהיכנס לכל המלחמה הזאת אתמול. גיליתי שאני לא מתמצאת פה בכל הפוליטיקות הפנימיות ואני לא ממש יודעת מי נגד מי, ואולי עדיף כך. בשורה התחתונה - אני לא מבינה מה הטים יתרום לי, ואיזה ערך מוסף יש לו על השתתפות בפורום הזה. אני מחכה בסקרנות להודעה של לימיצ ואונור לגבי תוכנית הפעולה ודרישות הקבלה של הטים. מה יהיה בלוגו של הטים ואם המנהלות ישימו את השמות שלהם בתגים או לא, נראה לי ממש קטן ולא קריטי. לנהל פורום, טים או קבוצה וירטואלית כלשהי זה הרבה עבודה, ואת זה אני יודעת מניסיון. זאת עבודה בהתנדבות והרבה פעמים מי שמתנדב לעשות אותה מוצא את עצמו בקו האש ותחת עין בוחנת על כל שטות. אז שוב, בלי לדעת מי נגד מי, אני מאוד מעריכה את לימיצ על כל העבודה שלה ומקווה שהעניין הזה יירגע ושכולנו נוכל לחשוב איך צועדים קדימה. שיהיה cyber monday מוצלח לכולם...

anatbarshalom

New member
PEACE IN THE MIDDLE EAST!!! דו קיום

כתבתי טיוטה ארוכה והייתי צריכה ללכת, ועכשיו אני רואה שהתפתח דיון שלם סביב הרעיון שלי שלא נשלח. אז ככה: לימיצ הקימה טים ומנהלת את הפורום. זו לא מעט עבודה ועל זה קודם כל מגיע לה שאפו. ישנן בנות שלא אוהבות את התנהלות הטים או את התגיות שלו- וגם להן צריך להקשיב ואת דעתן צריך לכבד. זה לא בהכרח שמי שהקים את הטים תמיד צודק ומי שמשתתף תמיד צריך להשתופף, צריך למצוא את שביל הזהב כי רועה ללא עדר זה בדיוק כמו עדר ללא רועה- בשני המקרים זה לא טוב. מתוך סערת הרגשות קצת נשכחה הסיבה שלשמה התכנסנו פה, אז אני אזכיר לנו: אנחנו פה כדי למכור את עבודות היד שלנו, אנחנו כאן כדי לחזק אחת את השניה (ואחד את השני), לתרום ולהתרם. הטים הוא לא לימיצ או לירון או גלית או שרי, הטים הוא כולנו. אנחנו תמיד היינו מדינה קטנה עם הרבה כוח באחדות והרבה טמטום בפיצול, חילוניים/דתיים, ערבים/יהודים, ימין/שמאל ועוד ועוד ועוד..... אז עכשיו נוסיף לזה גם אטסי א' מול אטסי ב'?????? מה זה כל מלחמות האגו האלו???? במה בדיוק תעזור לנו העובדה שמתוך הסערה הזו ייצאו כמה טימים שאולי יתחרו זה בזה ויתנצחו זה עם זה???? מי ירויח מזה???? במלחמה יש רק צד אחד- הצד של המפסידים וכולם כרגע נמצאים בו!!!! בואו נתעלה מעבר לקהות החושים המתלהמת שהתעוררה פה, בואו נראה איך אנחנו יכולים להפיק את המירב מכל הקלחת הרותחת הזו. אני מציעה לפתוח טים חדש ונייטרלי של כולם, מישהו צריך להיות רשום כמנהל הטים, זה צריך להיות מישהו נייטרלי שלא לוקח עמדה לשום צד בענייני הפוליטיקה הפנימית. שקורית פה, תנאי הטים יהיו מה שייבחר באופן דמוקרטי ע"י הרוב- כולם מוזמנים להציע הצעות, התגיות- כנ"ל. תהיה אפשרות כניסה ועריכה למועצה של 5 (חמישה!!!) אנשים שייבחרו באופן דמוקרטי ע"י הרוב- כל אחד מוזמן להציע את מועמדותו, הטים יקבל בברכה כל אחד בתנאי שיתאימו לו התנאים של הטים, לא חשוב מאיזה "מחנה" הוא. הטים ייקח על עצמו לקדם את כל חבריו באופן שווה.

למעלה