לצערי נאלצתי למחוק שרשור עם הרבה מידע חשוב

lilo4

New member
../images/Emo45.gif בעד מאוד

נכנסתי אתמול בלילה לפורום, ויצאתי ממנו עם טעם רע. לא הרגשתי שהשרשור-פלצת שנוצר פה תרם למי מהצדדים
אני חושבת שאם יש בנות שמרגישות צורך בטים נוסף שינוהל ע"י אנשים אחרים ובצורה שונה- אחלה, בכיף. אני לא חושבת שזה דבר רע, להיפך- טבעי שיהיו חילוקי דעות, וטבעי שטים אחד לא יתאים לכולם. אישית אני באמת לא רואה שום סיבה להפוך את זה למשהו אישי או ליצור פה "מלחמת צדדים". כל אחת תעשה הטוב בעיניה

לימיצ

New member
לצערי נאלצתי למחוק שרשור עם הרבה מידע חשוב

אז אנסה לסכם כאן: פורום אטסי ישראל נפתח בעקבות קומונה מצליחה שעבדה בתפוז. אפשר להתווכח אם זה בגלל ניהול טוב או בגלל חברים מצוינים, בעיני זה שילוב של הכל. כידוע לכן, כל אחד בתפוז יכול לפתוח קומונה, אבל פורום לא כל אחד יכול לפתוח, וכמי ששמה לה למטרה 2 דברים: 1. הפצת בשורת אטסי לכל אמן ומעצב ישראלי באשר הוא בארץ ובעולם 2. קידום חנויות ישראליות בשוק הבינלאומי שמחתי מאד כשתפוז פנו אליי בעקבות ההצלחה של הקומונה והציעו לי לנהל את הפורום. כמנהלת, המחוייבות וההתחייבויות שלי כלפי הפורום הם שונות, יש דברים שאני עושה שלא נראים לעין על גבי הפורום והם נעשים לטובת קידום העסקים של בנות הפורום, כולל שלי, ויש גם פעולות שאני עושה לטובת קידום תפוז בכלל. אין בכך פסול ואיני עושה פעילות שאינן עומדות בתקנון של תפוז. אני גם בקשר ישיר ברמה היומית עם הנהלת הפורום ועובדת מולה. זה המקום לחדד ולהדגיש שאני מבקשת מכל הגולשות, אם יש לכן טענות כלפיי או כלפי אופן הניהול של הפורום, אנא הפנו אותם אל הנהלת הפורומים ולא על גבי הפורום עצמו, הדבר מעכיר את האווירה ויוצר אי נעימות ומפריע להתנהלות התקינה של הפורום. יש דרך לומר דברים, יש דרך לשאול שאלות ולהתייעץ ואני מקווה שתדענה להשתמש בהן. הפורום בניהולי היה וימשיך להיות מקום נעים להגיע אליו, להתייעץ, לשמוח וגם להתעצב. זו האוירה שראוי שתהיה כאן ואם מישהו מהגולשים מעדיף חרחורי ריב ומלחמות אנא מיצאו מקום אחר לעשות זאת. מטרתו העיקרית של הפורום היא לאפשר לקהילת אטסי לשוחח על נושאים שקשורים לאטסי, הקמה של חנויות, נראות שלה, איך לכתוב כותרות, למה אטסי טוב בכלל, תמיכה בעת צרה, שאלות טכניות לגבי הדואר, המכס, ועוד ועוד, וגם על הפיצ'רים השונים בתאר, האטסי מיני, גוגל אנליטיקס,וכמובן שגם על הטימז, אם מישהו יחליט להקים טים משלו באטסי הוא מוזמן להודיע על כך בפורום הזה. אין לי בעלות/רצון או סיבה לא לאפשר זאת. אין לי ענין ולא היה לי ל"העיף" מכאן גולשים. מצד שני אני גם לא יכולה להכריח מישהו להיות כאן, כל גולש יעשה כראות עיניו ואם הוא מרגיש שמקומו כאן הוא מוזמן להיות כאן, להשתתף, להיות פעיל, וכל זאת תוך שמירה על אוירה נעימה. הודעות שאחליט שאינן ברוח הפורום תמחקנה, בין אם הן מכוונות חיצים רעילים אלי ובין אם לכל גולש או גולשת כאן. שימו לב שלפעמים, כמו בשרשור המדובר, אני נאלצת למחוק שרשור שלם מכיוון שדרך השרשור בתפוז לא מאפשרת תמיד הוצאת הודעות בודדות מתוך חלק שרשור שלם. בהמלצת הנהלת תפוז אני אנסה לסנן את השרשורים הנוספים לפי ההודעות הלא הולמות שלהן, אך אם לא יתאפשר לי נראה שאאלץ למחוק חלקים שלמים, וסליחה מראש עם הגולשות שמצאו דברי טעם ומידע חשוב במה שנאמר שם. לגבי הטימז שפתחתי באטסי: כרגע יש 2 טימז באטסי- ISART ,ETSYISRAEL. את שניהם אני הקמתי במערכת החדשה של אטסי כפי שיצאה לאור שלשום. אלו טימז בניהולי, אותם אבחר יחד עם המנהלות שהצטרפו אלי איך לנהל. בדיוק כמו שניהול הקומונה שלי היה בידי, כך גם הטימז שאני בחרתי לפתוח באטסי. למה? ככה זה עובד- כשאתה בוחר לפתוח או להקים משהו ויש לך מטרה מסוימת אתה עושה זאת בדרך שנראית לך הכי נכון. מאותו צד, מי שלא מוכן לקבל את החוקים שהחלטת עליהם בטים שלך לא חייב להיות חלק ממנו. כמו שאני לא מעונינת להיות חברה בטים שגובה כסף, כך אין לי זכות לפנות למנהל הטים ולכעוס שהוא גובה כסף. זו זכותו המלאה ואין לי אלא לקבל את זה, להחליט שאני לא עושה עם זה כלום, או לקחת על עצמי פתיחת טים משלי ולא לגבות עליו תשלום (למשל). בנוסף- טים אחד פתוח ואחד סגור. אחד עם חוקי חברות (בשלב זה חוקים אלו בהתהוות ופעילות הטים נעצרה. אונור ואנוכי רואות את בקשות ההצטרפות שלכם, אך כרגע אנחו לא מקבלות חברים חדשים. כשנפתור איך לעשות את זה וברגע שננסח מה היינו רוצות שיקרה בטים נתקשר אותו אליכם ונחליט איזה אופי של טים אנחנו רוצות לנהל. יתכן מאד שנחליט להוציא את כל מי שכן רשום שם ונעבוד על קבלה אחת אחת מחדש, אבל בכל מקרה לא נעשה זאת בלי שהבסיס לחוקי הטים יהיה ברור לאונור ולי, אז אנא היעזרו בסבלנות, זו עבודה רבה שכאמור אנחנו עסוקות ומתדיינות בה מזה כ3 שבועות) ואחד בלי. אחד סוג של מחסן חנויות ואחד שמטרתו לדאוג לקידום הדדי של חבריו. בראשון כל אחד יכול להיות חבר בשני לא. אני לומדת ביחד עם אונור את מערכת הניהול של הטימז החדשים. למשל עלתה שאלה לגבי תגיות הטימז. אני קיוויתי שאוכל בהמשך לצרף אלי כינויים נוספים של חנויות שיתרמו לחנות לצד תגיות גנריות כמו ירושלים וישראל, ואז גיליתי שאפשר להכניס רק עד 10 תגיות. זו עקומת לימוד שלקחתי על עצמי ואם מישהו ירצה ללמוד מהנסיון שלי הוא מוזמן לשאול כשירצה לפתוח טים. אני לא המצאתי את מערכת הטימז של אטסי, ואם יש למישהו השגות על איך טימים עובדים אני מציעה ליצור קשר עם הנהלת אטסי כדי להבין יותר טוב שאפשר גם לקרוא את הDOS AND DONTS שלהם כדי לקבל תמונה מאד ברורה, כולל מה היא אחריות מנהל טים, איזה כלים עומדים לרשותו בניהול טים, ומה הוא צריך או לא לעשות אם הוא רוצה לזמן חברים חדשים, להגביל את כמו החברים, וגם מה עליו לעשות אם אינו מעונין שמי מחבריו יהיה חבר בטים. בתקנון הפורום יש לכל אחד ואחת מייל אליו הוא יכול לפנות בכל תלונה על ניהול הפורום. בקרוב נעלה אונור או אני רשימה של חנויות שחברותן בISART התקבלה על ידנו. אני מניחה שלא תהיה לנו ברירה אלא למחוק את כל הרשימה , לעדכן את הכללים ולהזמין את מי שמעונינת לקחת בהם חלק. אנחנו מתכננות פעילות קד"מ נהדרת ונשמח, לאחר שנבסס את תנאי הקבלה לטים, לקבל כאן פידבקים לגבי השאלות שיישארו לנו פתוחות. תודה לכל מי שהגיע עד הלום
לימיצ

למעלה