לקוח מפורום מרצ - לא נגענו

aharon5

New member
לקוח מפורום מרצ - לא נגענו

כחבר מרצ, אני פונה אליכם מנהיגי וחברי מרצ - לאמץ את המסר שאני מעביר במכתב המצורף להלן להנהגה הפלשתינאית. כיום אנחנו לא דורשים מהם דבר ומאשימים את עצמינו. התנהגות זאת שלנו יוצרת התנגדות גדולה בציבור הרחב ויוצרת איזשהי תחושה של צדק מוחלט בקרב הפלשתינאים. יש מקום לדרוש מעצמינו, אך בו בעת הכרחי לדרוש גם מהם. כרגע לא רק שהם לא פועלים לקראת שלום אלא הם מעודדים את הרוצחים. בברכה, איתן ארם לכבוד ההנהגה הפלשתינאית שלום רב, אני בטוח שאני מייצג רוב גדול מהישראלים שרואים את העוולות שנעשו לכם ומוכנים להיענות לרוב תביעותיכם. אנו חושבים שמאבקכם הוא מאבק צודק אולם עליכם להיאבק בדרך לא אלימה. ככל שתגבירו את האלימות תגרמו לרוב העם שמשתייך למרכז ושמאלה להתלכד ולהצטרף לימין מתוך חשש ופחד שהנכם רוצים לחסל אותנו. בדרך זו תגרמו לנו אנשי המרכז והשמאל להילחם בכם, ובמצב כזה נראה במלחמה, מלחמה צודקת. מאבקכם מאבד את תוקפו המוסרי והצודק ברגע שהוא נהפך לאלים. אנו מציעים לכם ללמוד ממנהיגים גדולים בהיסטוריה כמו גאנדי, מנדלה ולותר קינג להיאבק בכל הנחישות אך בדרך לא אלימה. דרך כזו תיתן תוקף מוסרי לדרישותיכם ותסייע לתיקון העוולות שנעשו לכם על ידינו. בני עמכם ובני עמינו יסבלו פחות ואתם תשיגו את רוב דרישותיכם. בברכה ובתקווה איתן ארם

aharon5

New member
מכתב התשובה - נגענו ועוד איך

לאיתן ארם שלום רב, מכתבך התקבל בברכה ובשמחה. שמחנו לשמוע שאתה מייצג רוב גדול מהישראלים הרואים את העוולות שנעשות לנו ומוכנים להיכנע לרוב תביעותנו. כן שמחנו גם לשמוע שאתם סבורים שמאבקנו הוא צודק. אכן, אין כמעט חילוקי דעות בינינו. עם זאת לצערי אינני יכול לקבל את הצעתך ללא אלימות, ולו מן הטעם הפשוט שללא אלימות לא היינו משיגים מאום. זו הדרך היחידה להגיע להישגים, ועל כן מאבק ללא אלימות כמוהו כמאבק ללא מאבק. אל חשש, העם הישראלי המשוייך לשמאל לעולם לא יאמין שאנחנו רוצים לחסל אותכם ולו משום שהתפיסה שלהם מבוססת על חוסר גבולות. לכן לא משנה כמה נקצין, לעולם הם לא יכירו בכך שהם נמצאים בתהליך השמדה. נהפוך הוא, ככל שנלחץ אותם יותר כך הם יהיו מיואשים יותר וירוצו מהר יותר לעבר התקווה היחידה שנותיר להם, והיא: כניעה מוחלטת. שמענו בצער את דעתך שמאבקנו מאבד מתקפו המוסרי, ואולם עדיין מנהיגיך והציבור שמאחוריהם תומכים בנו מבחינה מוסרית, כך שאנחנו נאלץ בשלב זה להמשיך להילחם ללא התמיכה המוסרית שלך. אמנם צר לי על כל ישראלי שנגרע משורותנו, ואולם אני מאמין שנעמוד גם בכך. שמחנו לשמוע את הצעתך, ואולם אנו סבורים שנצליח להשיג את דרישותנו גם בדרך האלימות (אגב, מאיפה אתה יודע מה הם דרישותנו?). תודה על הבעת התמיכה, באמת מקרב לב, ואולם אנחנו מתקרבים יפה מאוד בדרך אל מטרתנו האמיתית, ולכן כנראה נמשיך בדרך המוצלחת שלנו שהוכיחה את עצמה. לכן, בצער רב, אני נאלץ לדחות את רעיונותיך המבורכים. בכבוד רב ובהערכה עצומה, אנא המשך את פועלך המבורך למען הסברת צדקתנו בארץ ובעולם. (ועד הרגע האחרון אל תאבד את התקווה). שלך, חתן פרס נובל לטרור. כבוד היו"ר.

Roobie

New member
אין בעיתיות במכתבו של איתן ארם

הדרישות הפלשתיניות מוצדקות, אך דרכם רצחנית ומסוכנת. את זאת אומר גם השמאל. כמו שיכולת לראות, גם מר ארם טען כי השמאל הישראלי יילחם עבור מדינתו בעת מלחמה. בקיצור - יכולת לשתוק ולא לעשות לעצמך בושות, אבל פתחת את הפה שלך.

aharon5

New member
הדרישות הפלשתיניות מוצדקות

אתה אמרת . . . אם תביט אל המכתב הזה מן העיניים שלי, תתפקע מצחוק. זהו מכתב של יהודי על סף השמדה אל צוררו. הוא מסביר לצורר שלו כמה שמלחמתו למען השמדתו היא מלחמה צודקת, ומנסה לשכנע אותו שיערוך את ההשמדה בצורה פחות ברוטאלית. הצחקת אותו.

Roobie

New member
ישראל לא על סף השמדה

וערפאת לא בדיוק שולט עלינו וכך לא אף פלשתיני, אלא להיפך. אנחנו שולטים על הפלשתינים.

מה היו עושים לאנגלי שהיה אומר

במלחמת העולם השניה ש"הדרישות הגרמניות מוצדקות, אך דרכה של גרמניה רצחנית ומסוכנת"? אין לי שום כוונה ורצון לעשות את מה שהיו עושים לאותו אנגלי לאיתן ארם. אני מתנגד לפגיעה ביהודים, גם אם מעשיהם גובלים בשיתוף פעולה עם האויב.

Charlie

New member
מה לעשות - ישראל מבינה רק כוח

מי שיביט שהסטוריה של מ"י יגלה שישראל לא יזמה תהליכים מדיניים אלא נגררה אליהם רק לאחר שפיכות דמים. אם התהליך המדיני הסתיים בהסכם, בד"כ הוא גרוע מהסכם אותו יכלה ישראל להשיג אילו פעלה בכיוון המדיני ערב התפרצות אלימה. כך היה בקמפ-דייויד ב-1978, במאדריד ואוסלו, בחברון ו-בוואי וכו´. אז מי אמר ש"הערבים מבינים רק כוח"?

די להלכאה העצמית, נמאס !!!!!!!!!!!!

סטייט אופ מיינד של יהודים כקורבן הממשיך לקרבן את עצמו.. מזכיר לי את השואה! יש מצב !!! - וצריך להסתכל לו בעיניים ! אנחנו רוצים שלום הם רוצים מלחמה! מ ה ל א ב ר ו ר ? ? ? ? ? ? ! ! ! ! !

Roobie

New member
אוי, באמת..

"אנחנו רוצים שלום" הרי הימין מאז ומתמיד תמך רק בשיטת "שלום תמורת שלום", כשהפלשתינים למעשה נשארים בלי כלום, נאדה, וגם בתקופות היותר שקטות סירב לותר על חלקי ארץ-ישראל. אז אל תגידי שאת רוצה שלום, כי את לא. "קורבן הממשיך לקרבן את עצמו" רגע של עברית עם חסידי בנג´מין ניתאי (אממ.. מי זה?? מישהו פה יודע??)

אולי תספר לי עוד קצת על עצמי?!

אני רוצה בנוסף לשלום גם לגדל מטעים של קני סוכר ותוך כדי לעשן מקטרת שלום בלבוש הודי, ושמכל קנה יבקע שיר של אום כול טום, אז מה?!!!!!!!!!!! מה זה עוזר לי אם הצד שמולי רוצה לרקוד צ´רקסייה כפולה?! תוך כדי רקיעה על נחיל נמלים מקמצ´טקה?!!!! כן ידידי,! אני רוצה ש ל ו ם , יש רק בעיה אחת קטנה - הצד שמנגד רוצה לשחק במלחמה לא בשש-בש. מובן לך?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שאתה צריך מקהלת קאסמים שישרקו לך בחלון ואז אולי הזמירות שלך תשתנינה?

Roobie

New member
את רוצה שלום?

אז בואי תגידי לי את - היית מוכנה בשביל שלום לוותר על הגדה המערבית ורצועת עזה (עם תיקונים קלים, אבל קלים)? ואל תגידי לי "זה לא משנה, הצד השני לא רוצה שלום". פשוט תעני לי.

dorrn

New member
יובל,בקשת הבהרה

זכור לי שאמרת פעם שהסכם קבע חייב לכלול את בקעת הירדן בשליטה ישראלית. האם בינתיים שינית את דעתך,או שבעיניך זה "תיקון קל"?

Roobie

New member
בעיניי זה תיקון קל

בתנאי שאיזורים כמו יריחו לא יישארו תחת המצב של כיבוש ישראלי. חוץ מיריחו אין עוד עיר שתאלץ לסבול בגלל זה, ואת הכפרים באזור נוכל לספח לאזרחי ישראל בלי לחשוש ממצב דמוגרפי קשה.

Roobie

New member
ומהם התנאים?

ולמה תמיד מאשימים את השמאל בויתור על חלקי מולדת? איזה מן שלום ייצא ככה?

מספיק עם השמאל ימין שמאל ימין

כתבתי תגובה עניינית בהודעה חדשה בפורום, לעיונך, יום טוב יום שלום לך,

אני מוכן לוותר!!!!!

על 95% מהשטחים שישראל כבשה במלחמת ששת הימים. על 75% משטחי ארץ ישראל. האם הצעה זו מקובלת על הערבים?

Roobie

New member
"על הערבים"

אתה יודע, כמו שאצלנו יש ריבוי דעות, גם אצלם יש, רק שאין להם דמוקרטיה בשביל לבטא את זה כמו שצריך. סרי נוסייבה, אבו-מאזן וסאיב עריקאת, ואלה האנשים שאני זוכר כרגע מההנהגה הפלשתינית, מוכנים לחתום על הסכם כזה. ואני בטוח שיש עוד.

ובכן- יש הסכם!! הללויה!!!

על 95% מהשטחים שישראל כבשה בששת הימים כבר ויתרנו- ברגע שהחזרנו את סיני. על 75% מא"י כבר ויתרנו כשויתרנו על א"י המזרחית. ואם אתה אומר שהערבים מסכימים לזה- אז אין לוותר אפילו על שעל אחד מיש"ע, וקדימה- או שיחתמו, או שישבו בשקט.

למעלה