לקחי השואה

masorti

New member
הדיון אינו בנישואים אזרחיים...

אלא בחד-מיניים. אני טוען שנכון לרגע זה אין אף זוג חד-מיני (כולל את ובת זוגך) המוכר ע"י מדינת ישראל כנשוי. האם אני טועה?

הדיון הוא בהכרה של מדינת ישראל

בנישואין שנערכו מחוץ לגבולותיה או באופנים שהיא אינה עורכת. על פי חוק היא חייבת להכיר בנתיים היא מיתממת.... יקח קצת זמן אבל זה יוסדר.

masorti

New member
העיקר שסיכמנו שאינך נשואה לאשה...

לפי החוק הישראלי את לכל היותר ידועה בציבור של אשה.

זה העיקר בשבילך?

ששוללים ממני את זכותי האזרחית להיות מוכרת כנשואה? זה העיקר בשבילך? על שכמותך בדיוק נאמר: רשע.

masorti

New member
זכותך האזרחית להיות מוכרת כנשואה?

המונח "נישואים" בהגדרה מתייחס לקשר בין גבר לאשה. מכאן שאין משמעות לטענה על "זכות אזרחית" לנישואי אשה לאשה. תוכלי לטעון לגבי זכויות כלכליות שונות של אשה שבחרה לחיות במשק בית משותף עם אשה אחרת. מבחינתי אחלה... תקבלי מצידי את כל הזכויות של ידועה בציבור.

רק העולם השלישי

וישראל בתוכו, בנתיים, אוסר על נישואין או ברית זוגיות הומוסקסואלית

masorti

New member
כנראה שאירלנד, אוסטריה ופינלנד...

שלא לדבר על מרבית המדינות בארה"ב - שייכות כולן לעולם השלישי.

הבורות היא מפלטם של מכחישי המציאות

כל הארצות שציינת לא מאפשרות נישואין הומולסביים בתחומן - אבל מכירות דה פקטו בנישואין שנערכו בארצות אחרות .

masorti

New member
תסתכלתי במפה שאת עצמך צירפת...

אם היא לא מייצגת את המציאות, בשביל מה צירפת אותה? חוץ מזה, גם ישראל מכירה בנישואים שנעשו לא בתחומה. (פשוט הפרובוקטורים מקרב הקהילה שלכם עוד לא ניסו את התרגיל על משרד הפנים) אז ישראל היא בחברה טובה עם אירלנד ואוסטריה שכידוע שייכות לעולם השלישי.

למה זה מוזר? לי זה רגיל לגמרי

לאחותי למען האמת לקח קצת זמן להתרגל, אבל אחרי שמתרגלים - זה כבר ממש לא מוזר

אני לא תמיד נהנת...

אתה נשוי? יש משכנתא, יש ימי הורים בביה"ס עם הערות והארות... יש חיכוכים לפעמים ויש להעביר את האוטו טסט ממש היום... צריך להזמין אינסטלטור וצריך משקפיים לקטן וביום רביעי הקטנה מקבלת ספר תורה בכפר חב"ד וטרם סיימתי לארוז את שקיקי הצימוקים לילדי הכתה... בני - ממש כמוך, אני חולקת את חיי עם אישתי ואם ילדיי.. לא בבית אלא בחוץ.. יחד אנחנו משלמות מיסים ויחד הולכות לבית הכנסת... לא כל מה שזר לך הוא רע

את חיה בתוך "בועה"

העיסוקים שלך נראים נורמליים. מצד שני זאת לא דרך העולם. מי אני שיגיד מה לעשות. התקווה שלא ימסדו. אפילו מפלגה שתמכה בנושאים אלה התפוררה. בהתחלה הם בנו עליכם לקבל קולות. הציבור חכם יותר ומסתייג. מצד שני אין לי שום שנאה אליך על מה שאת עושה.

אני שמחה שאין בך שנאה

האמת היא שמתחילה התרשמתי שאתה אדם בר לבב. יחד עם זאת, למה לך לקוות שאשאר מופלית לרעה ממולך? למה אתה שואף שאשאר אזרחית סוג ב'? לא מסתדר לי עם אישיותך כפי שהיא משתקפת כאן...

לא מאמין שאי פעם יהיה רוב

לסוג הנשואין שלך מאותו מין. אולי בתוך הקהילה שלך. קמו מפלגות שניסו, והתפוררו, שום מצעד גאווה או הפגנה לא תועיל. רוב העם נגד ולא רק דתיים. את לא סוג ב' ולא אמרתי כך. מצד שני אני לא בטוי שאת לא עושה עוול לילדיך כשיגדלו. יום יום אני עובד עם הרבה אנשים ונשים ואף פעם לא שאלתי "מה הנטיה". מצד שני לא אתן את הקול שלי לתמוך בסוג זה של מיסוד המשפחה. אני לא איש פוליטי ובמקרה נקלעתי כאן לויכוחים מעין אלה. ןאם נסתכל קדימה החלק בעם המתקומם למיסוד זה, ריבוי הטבעי גדול. לחלק שלכם יורד ויורד. אני בעד שויוניות במקומות עבודה, בכל לפי הקישורים. אם תנסו להתבודד ולצעוק "אני גאה" אף אחד לא יקשיב חוץ מהיברות שלך או משפחתך. גופים פוליטיים ירצו את הקול שלכם בשביל ליצור הון פוליטי. ואחר כך הם במיעוט ותפוררים . אני כותה איך האמת שלי ואיך זה נראה לי. אין שום דבר נגדך אישית ואני לא מכיר אותך.

masorti

New member
לצערי אתה כנראה טועה...

יהיה רוב למיסוד הנישואין שלה. וזה לא בגלל שרוב הישראלים יחשבו שמדובר בצעד נכון. זה בגלל שהחברה החילונית הולכת ומקצינה, ואחוז הולך וגדל ממנה יעשה כל מה שהוא אנטי-תזה לערכים הדתיים. להזכירך שפעם גם יהודים סוציאליסטים צמו ביום כיפור, והיום יש תנועה נגד ברית מילה. אז לא ירחק היום שחילוני ממוצע יתמוך בנישואים חד מיניים רק כדי לא להיות חס וחלילה באותו צד של הסירה עם הדוס-הפרימיטיבי-השחור-המסריח. ובתור בונוס הוא גם ירגיש מאוד נאור ומתקדם.

schlomitsmile

Member
מנהל
ומה לדעתך גרם לסלידה של החילונים האלה מהדת והדתיים? אולי התבטאויות והתנהגויות כמו שחווינו כאן?

masorti

New member
ממש לא...

הסלידה של החילונים נובעת מהצורך להתפשר טיפ-טיפונת עם הדתיים במדינה המשותפת. ומה לעשות, זה קצת לא נוח. כחלק מהתפרקות האחריות הקולקטיבית בכל התחומים, נעלם גם הרצון להתחשב באחרים ונשאר רק ה"אני". מדינת הרווחה מתפרקת כי החילוני-שמאלני השבע לא רוצה להתחלק בעוגה עם המסורתי-מזרחי הרעב. ההשתמטות החילונית גואה כי אותו חילוני-שמאלני מבוסס מעדיף שבן עיירות הפיתוח או המתנחל הדתי ישפוך דמו עבורו, בעוד ילדיו יעשו לביתם וישתלבו אחרי לימודיהם במפעל המשפחתי או במשרד עורכי הדין של אבא. וכך גם השנאה לדתיים משתוללת והמדינה הופכת לאולטרה-חילונית, כי האליטה החילונית רוצה שהכול יתאים בול לאורח חייה ואינה מוכנה לשום התחשבות באורחות החיים של המגזרים האחרים.

למעלה