לקחתי את הסקר הזה מאיזה פורום :)

Angel lips

New member
לקחתי את הסקר הזה מאיזה פורום :)

הרי לכם שאלון ארוך נורא ומי שרוצה שיענה עליו [כל האופוזיצייה נא לשבת במקומות ולהיות רגועים]. אז יאללה לעבודה. קצת בכללי; שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בן/בת כמה את/ה נראים : משקפיים? : גשר? : עבר פלילי : שפות : הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : סרט מושכר שראית : סרט בקולנוע : שיר ששמעת : השיר שנתקע לך בראש : הדיסק שקנית : הדיסק ששמעת : האיש שהתקשרת אליו : האיש שהתקשר אליך : תוכנית טלוויזיה שראית : איש שחשבת עליו : האם; את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : האם את\ה; אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : כמה פעמים; היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : ג'לי : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך אימייל : האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : הופעת בציבור בפיג'מה? : בכית בסרט? : היית על במה? : חשבת שאת\ה הולך למות? : נכשלת במקצוע? : הורידו אותך כיתה? : הקפיצו אותך כיתה? : רצית להיות המין השני? : דברים אהובים ; שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר/זמרת/להקה אהובים : עיתון אהוב : וסתם; מה השעה עכשיו? : תפוח או בננה? : כחול או אדום? : סתיו או אביב? : מסנג'ר או אייסיקיו? : מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : איזה ארוחה אחרונה אכלת? : תיכון או אוניברסיטה? : אתה משועמם/ת? : רעש אחרון ששמעת? : ריח האחרון שהרחת? :

l1zard

New member
וואי איזה ארוך..

קצת בכללי; שם : יאנה פירסינג : אין :( אבל מאוד מאוד מאוד רוצה בלשון.. קעקועים : אין :( אבל מאוד מאוד רוצה.. ויהיה בקרוב :) גובה : 1.74 מידת נעליים : 39... צבע שיער : עכשיו שחור.. אחים/אחיות : אין :) בן/בת כמה את/ה נראים : 17 משו כזה משקפיים? : יש אבל אין לי מושג איפה הם.. אני שונאת אותם גשר? : לא עבר פלילי : יענו תיק במשטרה? חח.. אין... שפות : עיברית, רוסית, קצת אנגלית, קצת ספרדית... וזהו.. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : באדולינה סרט מושכר שראית : לא זוכרת! באמת שלא.. סרט בקולנוע : "שחקי אותה מותק" - סרט בעע כזה.. לא אהבתי.. שיר ששמעת : אני שומעת עכשיו :) многоточие - в жизни так бывает השיר שנתקע לך בראש : לפני ששמעתי ת'שיר אז הוא היה תקוע לי בראש :) הדיסק שקנית : חחח.. אני לא קונה דיסקים :9 למה לי לבזבז על זה כסף כשאפשר להוריד? :) הדיסק ששמעת : многоточие :) אני שומעת אותו בלי הפסקה האיש שהתקשרת אליו : אממ.... אלינה נראה לי... (אלינה = החברה הכי טובה שלי) האיש שהתקשר אליך : ארטור :) (ארטור = הידיד הכי הכי בעולם) :) תוכנית טלוויזיה שראית : אני לא רואה טלויזיה :) איש שחשבת עליו : האקס שלי.. האם; את/ה דלוקה על מישהו : יאפ.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : יאפ.. בבת ים או תל אביב.. שונאת ת'חור הזה שאני גרה בו.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי שום פירסינג! חח.. אבל אני רוצה :) את/ה אוהבת רכבות הרים : אהא! :) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : כן.. הייתי ברוסיה.. אוקראינה.. וצ'כיה :) בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : תלוי במרחק.. להרוג אנשים : מה זה השאלה הזאת?? טוב האמת היא שחשבתי על להיות קילרית.. אבל לא נראה לי.. עישון אצל בני עשרה : האמת? נגד.. אבל מה זה עוזר? חוצמזה אני עדיין ממשיכה לעשן אז זה לא בדיוק משנה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : אין לי רישיון אז זה לא נחשב :) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כן! ובכלל אני בי... :) האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן. כשמישו שהייתי ממש דלוקה עליו היה חבר של חברה שלי =/ מצב לא נחמד אי פעם שיקרת : כן.. אבל אני שונאת את זה.. אי פעם נעצרת : לא :) אני פוקסיונרית :) כמה פעמים; היית מאוהבת : אני יודעת? אני בספק אם בכלל מה שהרגשתי זה באמת היה אהבה.. נשבר לך הלב : נראה לי שכן.. שברת לבבות : מאיפה אני יודעת? נראה לי שכן.. השם שלך הופיע בעיתון : אהא :) ניצחתי באיזה מיבצע או משו.. חחח.. לא משו מיוחד.. התחרטת על דברים שעשית : לא. אני לא מתחרטת על כלום... מכל דבר לומדים.. ואני גם מאמינה שכל מה שקורה לנו הוא לטובה.. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אה? ממתק : שוקולד לבן.. יאמי.. סרט מצויר : היפה והחיה.. איזה סרט יפה! :) קורנפלקס : אני לא אוכלת שום דבר כזה.. מסטיק : אורביט.. הירוק הזה :) צבע : שחור.. וכתום.. :) יום בשבוע : שישי וראשון.. אני מתלבטת.. היום הכי לא מועדף : אין לי כזה.. ג'לי : אה? תכשיט : אני לא אוהבת תכשיטים.. מוזר אני יודעת.. אבל אני לא אוהבת אותם.. חורף\קיץ : בחורף אני רוצה קיץ ובקיץ אני רוצה חורף.. בחדר : שוב.. אה? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : ארטור :) ראה אותך בוכה : אף אחד.. הלכת איתו לסרט : ארטור :) צעק עליך : אמא שלי. אבל צעקתי עליה בחזרה.. =/ פויה לי.. שלח לך אימייל : לא יודעת :) צריך לבדוק האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : לא הופעת בציבור בפיג'מה? : חח.. כן.. :) בכית בסרט? : כן פעם אחת.. אבל אף אחד לא צריך לדעת היית על במה? : כן חשבת שאת\ה הולך למות? : כן.. נכשלת במקצוע? : חח.. ולא רק באחד.. הורידו אותך כיתה? : לא.. טפו טפו טפו! הקפיצו אותך כיתה? : לא.. טפו טפו טפו! רצית להיות המין השני? : כן. כמעט כל יום אני חושבת על עד כמה שזה שולט להיות בן.. דברים אהובים ; שיר אהוב :Многоточие - Последняя встреча אוכל אהוב : אממ.... אורז... לא משנה עם מה.. חולה על אורז.. תוכנית אהובה : כבר אמרתי שאני לא רואה טלויזיה לא? ספורט אהוב : כדורסל :) אני אוהבת לשחק.. תחביב : לישון.. אבל זה לא נחשב נכון? אממ.. לקרוא.. אבל אני עצלנית ובגלל זה לוקח לי שנים להתחיל ליקרוא ספר.. זמר/זמרת/להקה אהובים : mudvayne, lacuna coil, nightwish, nirvana guns n roses ועוד הרבה.. אבל אין לי כוח ליכתוב.. חח.. עצלנית.. עיתון אהוב : ראש אחד... וסתם; מה השעה עכשיו? : 3:33 תפוח או בננה? : תות! כחול או אדום? : אדום סתיו או אביב? : סתיו... הייתי אומרת אביב.. אבל יש לי אלרגיה.. =/ מסנג'ר או אייסיקיו? : איי סי קיו תמיד שולט מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? : בבוקר :) אמא האכילה אותי :) תיכון או אוניברסיטה? : מה זאת אומרת? איפה אני לומדת? בתיכון.. אתה משועמם/ת? : כל החים שלי.. גם כשיש מלא אקשן.. רעש אחרון ששמעת? : הציפור שעל העץ מתחת החלון שלי נחשבת? ריח האחרון שהרחת? : הקרם שלי.. ואיי זה באמת ארוך.. חח... אני מתפלאת שעשיתי את כל זה עם העצלנות שלי..

AcesHigh

New member
טוב.

קצת בכללי; שם : עומר פירסינג :יש, לא עלי קעקועים :טוב:( גובה : 1.72 פעמים. מידת נעליים : 44 צבע שיער : בלונד-שטני אחים/אחיות : מסובך, עזבו
במיוחד שיש לך אחות שנראית כמו טנק מרכבה ואתה לא יודע אם להחישב אותה בתור אחת או כמה. בן/בת כמה את/ה נראים : 15:))) משקפיים? : צדקתם, צריך. גשר? : אני לא יודע לעשות גשר:( עבר פלילי : קיבלתי מכתב בכתה ג' בגלל "קרב תרנגולים" שכבתי. שפות : עברית משובשת. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : המדריך למטייל(ממתי אני קורא ספרים?) סרט מושכר שראית : טוב. סרט בקולנוע : זה היה מזמן...אלאדין אינ חושב
שיר ששמעת : fear of the dark ובתרגום חופשי "הפחד מהחשיכה" iron maiden כבוד השיר שנתקע לך בראש : :( הדיסק שקנית : piece of mind של איירון מיידן. הדיסק ששמעת : best of the beast של ................ניחשתם נכון...איירון מיידן. האיש שהתקשרת אליו : איירון מיידן...סתם..לא זוכר.. האיש שהתקשר אליך : :( תוכנית טלוויזיה שראית :סקובי דו. איש שחשבת עליו : שרדר...מה קרה לו אחרי שהוא נסחף למימד איקס???? האם; את/ה דלוקה על מישהו : אחרי ל"ג בעומר אני בכלל דלוק. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא:) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא:) את/ה רוצה עוד פירסינג : כן, אבל לא עלי. את/ה אוהבת רכבות הרים : אני אוהב רכבות רגילות. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : פולין. בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : בעד, אם יש ווקי טוקי....נגד!! להרוג אנשים : רק אם קוראים להם ביל:( עישון אצל בני עשרה : מי זה בני עשרה? נסיעה במכונית אחרי ששתית : שתית מה? תהיו ספציפיים כפרות! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :סבבה... האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן:( אי פעם בכית על בן : חחח לא אי פעם שיקרת : :\ סלחו לי, אבל זו שאלה אינפנטילית. אי פעם נעצרת : ע"י מדור ששאלו אם אני מחזיק בתעודת זהות שלי אלכוהול...הגיון של שוטרים נו... כמה פעמים; היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : :( שברת לבבות : 0 השם שלך הופיע בעיתון :חחחחח התחרטת על דברים שעשית :82 פעמים...מאיפה לי???? דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : וווו(והוו שלו) ממתק : קינדר בואנו. סרט מצויר : לא יודע קורנפלקס : עם חלב? מסטיק : בזוקה.. צבע : אדום יום בשבוע :שישי|כבוד| היום הכי לא מועדף : ראשון|בליכבוד| ג'לי : o_________________O תכשיט : שרשרת של המורדים אלא מה? :( חורף\קיץ : חורף בחדר :הא? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך :משום מה זה אני:\ ראה אותך בוכה : מרינה מיי לאב:( הלכת איתו לסרט : משום מה זה אני:\ צעק עליך : אמא שלח לך אימייל : לינדה משהו...נו הקרועים האלה ששולחים לך לינקים לאתרי פורנו. האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן הופעת בציבור בפיג'מה? ::( בכית בסרט? : כן(יופי הומו כן כן!!!! יאללה יא מכוערים) היית על במה? :לא. חשבת שאת\ה הולך למות? :חח כן נכשלת במקצוע? :כן הורידו אותך כיתה? :לא הקפיצו אותך כיתה? :לא רצית להיות המין השני? :לא! דברים אהובים ; שיר אהוב :wasted years נחשו של מי? אוכל אהוב :אין תוכנית אהובה :אין ספורט אהוב :כדורסל תחביב :גיטרה בס זמר/זמרת/להקה אהובים :חחחחחחחחח עיתון אהוב :כבר יצא לי החשק לשאלון הזה;... וסתם; מה השעה עכשיו? :השעה שהשאלון הזה יגמר כבר. תפוח או בננה? :אז אתם בעינייני סאדו מאזו? כחול או אדום? :אדום רבי רבאק. סתיו או אביב? :אביב מסנג'ר או אייסיקיו? :איציק מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :לשתות הרבה הרבה מים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? : מלפפון חמוץ. תיכון או אוניברסיטה? : אתה משועמם/ת? :כן!!!!!!!!!!!!!!!1 רעש אחרון ששמעת? :מים. ריח האחרון שהרחת? ::\

l1zard

New member
חיחי..

איזה חמוד.. חח... לא נראה לי שכשבן בוכה הוא הומו.. הוא פשוט חמוד.. חיחי...

jeniam

New member
מסכימה...

אין שום דבר פסול בלהיות רגיש לסבל/ שמחה/מה שזה לא יהיה של הזולת.

Angel lips

New member
הינה התשובות שלי למרות שארוך:)

שם : חן פירסינג : בפופיק :) קעקועים : על הכתף עלה ועליו חיפושית מתוקה גובה : 1.70 מידת נעליים : 38 צבע שיער : שחור אדום אחים/אחיות : אחת בן/בת כמה את/ה נראים : 19 משקפיים? : אין גשר? : לא תודה :) עבר פלילי : לא תפסו
שפות : עברית רוסית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת :משחקי זוגות סרט מושכר שראית : אין סרט בקולנוע : לא זוכרת שיר ששמעת : עכשיו אני שומעת, נחשב? :) השיר שנתקע לך בראש : יא נידם הדיסק שקנית : לא קונה אני חסכנית הדיסק ששמעת : דיסק של בלאנטאק האיש שהתקשרת אליו :קיריל האיש שהתקשר אליך : לנוש תוכנית טלוויזיה שראית : פספוסים איש שחשבת עליו : קיריל האם; את/ה דלוקה על מישהו : יאפ
את/ה רוצה לגור במקום אחר : תל אביב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : כן בלשון את/ה אוהבת רכבות הרים : אוהבת לרדת מרכבות הרים את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : פרג, פריז, ספרד ובוגריה בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : תלויי כמה המרחק להרוג אנשים : לא
עישון אצל בני עשרה : לא מפריע לי... נסיעה במכונית אחרי ששתית : חחחחחחח מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : חופשי האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן, על החברה הכי טובה שלי. אי פעם בכית על בן : אמ... בטח
אי פעם שיקרת : כן
אי פעם נעצרת : לא... כמה פעמים; היית מאוהבת : 2 ניראה לי נשבר לך הלב : כה שברת לבבות :גם :) השם שלך הופיע בעיתון :חחחחחח במודעות במעריב לנוער של ההתכתבות לפניי שנים התחרטת על דברים שעשית : ברור דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה חח כמה מקורי ממתק : כל הממתקים שבעולם סרט מצויר : המומינים קורנפלקס : תלויי מסטיק : בזוקה צבע : ורוד שחור יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : רבעי ג'לי : תכשיט : עגילים חורף\קיץ : קיץ בחדר : האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : חחח סשה ראה אותך בוכה : חברה הלכת איתו לסרט : החבר'ה צעק עליך : אחותי שלח לך אימייל : האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן הופעת בציבור בפיג'מה? :חחחחחחחחחחחח אולי הציבור הופיע אצלי כשהייתי בפיג'מה. בכית בסרט? : כן בקיץ של אביה היית על במה? :כן המון חשבת שאת\ה הולך למות? :חחחחחח נכשלת במקצוע? :בודאיי הורידו אותך כיתה? :שינסו
הקפיצו אותך כיתה? :לא רצית להיות המין השני? : לא דברים אהובים ; שיר אהוב : לא יודעת אוכל אהוב :שניצל טופו תוכנית אהובה :מורדים ספורט אהוב :לאירובי תחביב :לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים : עיתון אהוב :מעריב לנוער וסתם; מה השעה עכשיו? :1שלוש חמישים וארבע תפוח או בננה? :בעע כלום כחול או אדום? :מה יוצא אם מערבבים? סתיו או אביב? :אביב מסנג'ר או אייסיקיו? :איציק מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? : אמ... חח במבה תיכון או אוניברסיטה? :שונאת ללמוד אתה משועמם/ת? :נגיד רעש אחרון ששמעת? : צפצוף של אותו ריח האחרון שהרחת? :נרגילה

YuLi825

New member
הנה שלי :)))

קצת בכללי; שם : יוליה פירסינג :אין... קעקועים : אין... גובה : 1.65 מידת נעליים : 38-39 צבע שיער : חום בהיר אחים/אחיות : אין... בן/בת כמה את/ה נראים : נראית לגיל שלי...16.8 :) חחח משקפיים? : יש..ושונאת אותם! גשר? : אין ולא היה עבר פלילי : חחח אין שפות : עברית, רוסית, אנגלית וקצת צרפתית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : "מישהו לרוץ אתו" של דויד גרוסמן סרט מושכר שראית : אין וידאו :( סרט בקולנוע : וואי מזמן.. נראה לי "ברוס הגדול מכולם" שיר ששמעת : ברדיו..של אנריקה איגלסיאס (not in love) השיר שנתקע לך בראש : השיר הנ"ל הדיסק שקנית : לא קונה דיסקים... הדיסק ששמעת : התשובה למעלה^^ האיש שהתקשרת אליו : יבגני... (החבר המקסים שלי) האיש שהתקשר אליך : יבגני... תוכנית טלוויזיה שראית : לא רואה טלויזיה כמעט איש שחשבת עליו : יבגני.. האם; את/ה דלוקה על מישהו : חח רק על חבר שלי.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן..ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא ממש..אלא אם כן זה מתפתח למפגש אח"כ את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי.. וגם לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים : לא..אני מפחדת את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : כן, ביוון..
בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : בעד..נמצאת באחת כזו :) להרוג אנשים : נגד.. חחח עישון אצל בני עשרה : נגד..אבל בעצם כל אחד והבחירות שלו בחיים נסיעה במכונית אחרי ששתית : ממש נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד..לכל אחד מגיע להיות מאושר.. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים; היית מאוהבת : מאוהבת באמת..פעם אחת..עכשיו נשבר לך הלב : כן שברת לבבות : לא השם שלך הופיע בעיתון : לא התחרטת על דברים שעשית : כן דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : "מקופלת" סרט מצויר : "עידן הקרח" קורנפלקס : "כריות" מתה על זה!!!! מסטיק : מנטה חזק צבע : לבן יום בשבוע : רביעי היום הכי לא מועדף : שבת ג'לי : אננס תכשיט : עגילים חורף\קיץ : חורף !!! בחדר : הרדיו שלי האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : יבגני ראה אותך בוכה : כנ"ל הלכת איתו לסרט : חברה שלי צעק עליך : אמא... שלח לך אימייל : יבגני האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן... הופעת בציבור בפיג'מה? : חחח עדיין לא בכית בסרט? : כן.. היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות? :כן נכשלת במקצוע? :אכן הורידו אותך כיתה? : לא..חס וחסה! הקפיצו אותך כיתה? :לא.. רצית להיות המין השני? : לא.. דברים אהובים ; שיר אהוב : pretenders- i'l stand by you אוכל אהוב : פיצה תוכנית אהובה : לא רואה הרבה טלויזיה..אבל אהבתי "חברים" ספורט אהוב : החלקה על הקרח תחביב : לקרוא ולכתוב שירים/סיפורים זמר/זמרת/להקה אהובים : אין אהובים...אוהבת שירים מסוימים לא זמרים עיתון אהוב : לא מנויה לעיתונים חחח וסתם; מה השעה עכשיו? : 17:06 תפוח או בננה? : תפוח..אבל אם בכלל אז תות! כחול או אדום? : כחול! סתיו או אביב? : סתיו! מסנג'ר או אייסיקיו? : אייסי.. :) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : אלך לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? : בבוקר.."כריות" תיכון או אוניברסיטה? : תיכון אתה משועמם/ת? : קצת.. רעש אחרון ששמעת? : חתולים מתקוטטים בחוץ ריח האחרון שהרחת? : ריח של אוכל.. וואי אני לא מאמינה שסיימתי..זה היה מעייף :)

l1zard

New member
חח..

האהבה ליבגני יוצאת לך מכל החורים.. חח... חמודה..

okts

New member
ואו סיימתי יחסית מהר....HERE U GO

שם :אולגה פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.57 מידת נעליים : 36 צבע שיער : חום עם פסים אחים/אחיות : יש אחות בת 14 בן/בת כמה את/ה נראים : בגיל שלי 18-19 משקפיים? : יש גשר? : אין ןאף פעם לא היה עבר פלילי : אין שפות : רוסית אנגלית עברית וצרפתית הדברים האחרונים שעשית; כרגע התעוררתי ספר שקראת : SIDDHARTHA וזה היה לפני שנתיים סרט מושכר שראית : הסמוראי האחרון סרט בקולנוע : MEAN GIRLS שיר ששמעת : MAROON 5- THIS LOVE השיר שנתקע לך בראש : את כמו אש-קובי פרץ הדיסק שקנית : אף פעם לא קניתי הדיסק ששמעת : G UNIT האיש שהתקשרת אליו : בן דוד שלי האיש שהתקשר אליך : חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית : אצלי עדיין בוקר אז לא פתחתי שום טלויזיה עדיין איש שחשבת עליו : אף אחד האם; את/ה דלוקה על מישהו : כן-בחור אירי את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן- בקנדה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי אז אני רוצה עוד?! נו באמת... את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : כן. אני עכשיו בחו"ל. והייתי גם בקנדה בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : תלוי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : נגד האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : בטח. כולם משקרים אי פעם נעצרת : עדיין לא כמה פעמים; היית מאוהבת : כן נשבר לך הלב : נשבר אבל התאוששתי אחרי יום שברת לבבות : היה השם שלך הופיע בעיתון : ולא פעם אחת התחרטת על דברים שעשית : לא בדיוק, הייתי רוצה לשנות אותם אבל להתחרטת לא התחרטתי דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : נשמה ממתק : שוקולד סרט מצויר : ספונג' בוב קורנפלקס : לא אוהבת מסטיק : אורביט כמובן צבע : אדום יום בשבוע : שבת וראשון היום הכי לא מועדף : שני--מתחיל השבוע ג'לי : אין תכשיט : לא אוהבת חורף\קיץ : קיץ בחדר : ???? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : פ...ס ראה אותך בוכה : אחותי הלכת איתו לסרט : חברה שלי צעק עליך : אחותי שלח לך אימייל : אף אחד האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן הופעת בציבור בפיג'מה? : לא בכית בסרט? : כן היית על במה? : כן חשבת שאת\ה הולך למות? : לא נכשלת במקצוע? : לא אבל עוד שבוע זה ישתנה הורידו אותך כיתה? : לא הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? : חס וחלילה לא! דברים אהובים ; שיר אהוב : את כמו אש אוכל אהוב : סיני תוכנית אהובה : אמריקן איידול-זה כמו אצלכם כוכב נולד ספורט אהוב : טניס תחביב : טניס זמר/זמרת/להקה אהובים : RUKI VVERX עיתון אהוב : תמיד אהבתי את מעריב לנוער וראש אחד אבל אין לי את זה פה, אז SEVENTEEN וסתם; מה השעה עכשיו? : 10:30 בבוקר תפוח או בננה? : תפוח כחול או אדום? : אדום סתיו או אביב? : אביב מסנג'ר או אייסיקיו? :מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לנסות להתעורר ולאכול ארוחת בוקר איזה ארוחה אחרונה אכלת? : אתמול צהריים תיכון או אוניברסיטה? : אוניברסיטה אתה משועמם/ת? : מאוד רעש אחרון ששמעת? : של אופנוע עובר ריח האחרון שהרחת? : פרחים

vicki16

New member
שליייייייי../images/Emo11.gif

שם : ויקי פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.70 מידת נעליים : 37 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : אח בן/בת כמה את/ה נראים : 17 משקפיים? :אין גשר? : אין עבר פלילי : אין שפות : רוסית עיברית אנגלית ערבית ספרדית הדברים האחרונים שעשית; לנסות לתקן ת'מחשב שלי מהוירוס שנכנס אליו, ללמוד למתכונת בפיזיקה, שיעורים במתמטיקה... ספר שקראת : הארי פוטר סרט מושכר שראית : שטן על הזמן סרט בקולנוע : מטריקס (הסרט ה3) שיר ששמעת : השיר האחרון ששמעתי הוא היהודים- הזמן שלך השיר שנתקע לך בראש : השיר שלי- מופע הארנבות של ד"ר קספר הדיסק שקנית : לא קניתי מזמן דיסקים הדיסק ששמעת : אביב גפן האיש שהתקשרת אליו : דוד שלי כדי שיבוא לתקן לי את המחשב האיש שהתקשר אליך : חבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית : השיר שלנו איש שחשבת עליו : חבר שלי=) האם; את/ה דלוקה על מישהו : כן, אבל כבר קצת יותר מדלוקה...חח את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים :כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] :לא בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת :כן אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים; היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : 2 שברת לבבות : 1 השם שלך הופיע בעיתון :0 התחרטת על דברים שעשית :לא יודעת חח נראה לי שהרבה פעמים חח דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : שוקולד סרט מצויר : טום וג'רי קורנפלקס : לא אוהבת מסטיק : לא לועסת מסטיקים חח (הייה לי גשר פעם מזמן ומאז נגמלתי לגמריי מהמסטיקים) צבע : ורוד יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף :ראשון ג'לי : בטעם פטל תכשיט :עגילים חורף\קיץ : קיץ!!!!!!!! בחדר : מחשב האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אף אחד לא ישן במיטה שלי אף פעם חח ראה אותך בוכה : אמממ פעם מזמן מישהו שהייה פעם חבר שלי ראה אותי בוכה, בדרך כלל אני לא בוכה לפני אנשים הלכת איתו לסרט :ידיד שלי צעק עליך : אמא שלי שלח לך אימייל : איזה אחד ששלח לי וירוס !!!! בעעעעעעעע האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן הופעת בציבור בפיג'מה? :כן בכית בסרט? : כן היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות? :כן נכשלת במקצוע? :לא חח הורידו אותך כיתה? :לא הקפיצו אותך כיתה? :לא רצית להיות המין השני? :כן דברים אהובים ; שיר אהוב : השיר שלי- הארנבות של ד"ר קספר כרגע...אבל בכלליות יש הרבה אוכל אהוב : פיצה תוכנית אהובה : לא רואה כמעט טלויזיה..אז השיר שלנו? ספורט אהוב : כדורעף תחביב : אין משהו מיוחד זמר/זמרת/להקה אהובים : היהודים אביב גפן מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר עיתון אהוב :אין, לא קוראת עיתונים כמעט וסתם; מה השעה עכשיו? : 6 בערב תפוח או בננה? :תפוח כחול או אדום? :כחול סתיו או אביב? :אביב מסנג'ר או אייסיקיו? :אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לא יודעת בינתיים איזה ארוחה אחרונה אכלת? : פיצה חח תיכון או אוניברסיטה? : אוניברסיטה אתה משועמם/ת? :קצת רעש אחרון ששמעת? : אזעקה של מכונית ריח האחרון שהרחת? : הריח של הפיצה? חח

sweety01

New member
ואני...

שם : מאיה פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : 1.70 מידת נעליים : 38 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : אחות גדולה בן/בת כמה את/ה נראים : 22, 11 חודשים ו16 ימים משקפיים? : יש גשר? : פעם יכולתי לעשות עבר פלילי : להבריז מהבי"ס נחשב? שפות : רוסית מעורבת בעיברית ותוספת של אנגלית בצד הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : "השטן והעלמה פרים" של פאולו קואלו סרט מושכר שראית : מי משכיר כשיש אינטרנט? סרט בקולנוע : להרוג את ביל 2 שיר ששמעת : "אאני קצת משוגעת" של שרית חדד השיר שנתקע לך בראש : "אלוהים נתן לך במתנה" של בורגנים הדיסק שקנית : מאז האינטרנט לא קניתי דיסקים כבר המון זמן הדיסק ששמעת : ג'נט ג'קסון האיש שהתקשרת אליו : אמא האיש שהתקשר אליך : חבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית : כוכב נולד2 איש שחשבת עליו : חבר שלי האם; את/ה דלוקה על מישהו : חבר שלי את/ה רוצה לגור במקום אחר : קנדה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא!!! את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : שונאת את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : ברלין בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : קשה קשה להרוג אנשים : רק אלה שמתעללים בחיות עישון אצל בני עשרה : פוגע להם בבריאות והם לא חושבים על זה נסיעה במכונית אחרי ששתית : תאונה צפויה מראש מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : חיה ותן לחיות האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : לא אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים; היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב : המון... שברת לבבות : הרבה השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : הרבה דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : LOVE ממתק : שוקולד סרט מצויר : טום וג'רי קורנפלקס : כריות של תלמה מסטיק : בזוקה צבע : סגול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון ג'לי : ? תכשיט : עגילים חורף\קיץ : אביב בחדר : שפה האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אני וחבר שלי ראה אותך בוכה : חבר שלי הלכת איתו לסרט : חבר שלי צעק עליך : אבא שלי שלח לך אימייל : חברה שלי האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן הופעת בציבור בפיג'מה? : לא בכית בסרט? : המון היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות? : כן נכשלת במקצוע? : כן הורידו אותך כיתה? : לא הקפיצו אותך כיתה? : כן רצית להיות המין השני? : לא דברים אהובים ; שיר אהוב : I WILL ALWAYS LOVE YOU אוכל אהוב : סושי תוכנית אהובה : חברים ספורט אהוב : שחיה תחביב : אומנות שימושית זמר/זמרת/להקה אהובים : WHITNEY HOUSTON עיתון אהוב : COSMOPOLITAN וסתם; מה השעה עכשיו? : 18:29 תפוח או בננה? : בננה כחול או אדום? : אדום סתיו או אביב? : אביב מסנג'ר או אייסיקיו? : IRC מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : ש.ב איזה ארוחה אחרונה אכלת? : צהריים תיכון או אוניברסיטה? : מכללה אתה משועמם/ת? : נורא רעש אחרון ששמעת? : מכונית ריח האחרון שהרחת? : בושם

sweety01

New member
לצערי אין אפשרות לא לשקר בכלל,

סיפרתי שקרים לבנים ושקרים קטנים פה ושם כמו רובנו. אבל שקרן לא יעיד על עצמו שהוא שקרן

SupermanZW

Well-known member
תגובה

קודם כתבת שלא שיקרת אז את שקרנית ועכשיו את מספרת ששיקרת אז את דוברת אמת אבל אם את דוברת אמת ומספרת ששיקרת אז את שקרנית... אז את שקרנית שאומרת את האמת או דוברת אמת שמשקרת?

Angel lips

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה לי שיגעת אותה

sweety01

New member
תבחר

אני דוברת אמת שמשקרת לפעמים או שאני שקרנית שדוברת לרוב אמת

יאא חולה על סקרים../images/Emo6.gif

שם:מאיה
פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:בערך 1.60 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום אחים\אחיות:אחות גדולה בני כמה אתם נראים:17-18 משקפיים:רק בכיתה גשר:היה לפני כמה שנים עבר פלילי:אין.. שפות:רוסית (כאילו דה!!), עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת:"מאחורי דלתות" של אן מרי מקדונלד סרט מושכר שראית:אין וידיאו\די וי די סרט בקולנוע:שר הטבעות שיר ששמעת:אני שומעת מלא, ממש לא זוכרת שיר שנתקע לך בראש: "אני חי במציאות מדומה" של מסיקה דיסק שקנית:לא זוכרת מזמן לא קניתי:) דיסק ששמעת:איזה אוסף של MTV איש שהתקשרת אליו:חברה שלי איש שהתקשר אליך:ידיד שלי תוכנית טלויזיה שראית:חחחחח קטנטנות היום איש שחשבת עליו:חבר שלי לשעבר האם: את\ה דלוק\ה על מישהו:לא רוצה לגור במקום אחר:כן את\ה מאמינ\ה באהבה וירטואלית:לא את\ה רוצה עוד פירסינג:אבל אמרתי לכם שאין לי!
את\ה אוהב\ת רכבות הרים:כן את\ה היית בחו"ל:כן, טיול בגרמניה,צרפת,בלגיה והולנד לפני שנתיים בעד\נגד: מערכות יחסים בטווח רחוק:תלוי מאוד.. להרוג אנשים:wtf? ברור שלא עישון אצל בני עשרה:נגד נסעיה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומוסקסואלים\לסביות\ביסקסואלים:נגד האם את\ה: אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:מי לא? אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים: היית מאוהב\ת:האמת לא נראה לי שהייתי.. נשבר לך הלב:כנ"ל שברת לבבות:לא נראה לי שזה קרה.. השם שלך הופיע בעיתון:מעולם התחרטת על דברים שעשית:הרבה!! דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:א-ה-ב-ה ממתק:פסק זמן סרט מצוייר:מלך האריות קורניפלקס:שוגי מסטיק:אורביט צבע:כחול יום:חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:אה? תכשיט:עגילים שנתנה לי אמא שלי ליום ההולדת שלי לפני שנה חורף\קיץ: חורף ובגדול!!! בחדר: האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך:אממ בנתיים זה רק אני עם עצמי:) ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:אחותי צעק עליך:אבא שלי שלח לך אי מייל:חברה שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה:כן. טיול שנתי לפני חצי שנה. הרגע הכי מביך בחיים שלי.. בכית בסרט:כן היית על במה:כן חשבת שאת\ה הולך למות:כן נכשלת במקצוע:כן הורידו אותך כיתה:לא הקפיצו אותך כיתה:לא רצית להיות המין שני:כן דברים אהובים: שיר אהוב:אממ האמת זה כל הזמן משתנה. כרגע נלך על "מציאות מדומה" של מסיקה אוכל אהוב:פיצה עם זיתים תוכנית אהובה: אהבה מעבר לפינה ספורט אהוב:ריצה תחביב:אממ ריצה? זמר\זמרת\להקה אהובים: סאב שולט!! עיתון אהוב: ראש 1 קוראת כבר 5 שנים
וסתם - מה השעה עכשיו:19.05 תפוז או בננה:בננה כחול או אדום:כחול סתיו או אביב:סתיו מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיימ\י את זה? לשוטט קצת בפורמים איזה ארוחה אחרונה אכלת:שניצל עם תפוחי אדמה וסלט תיכון או אוניברסיטה:תיכון אתה משועמ\ה: אם הייתם רואים כמה יש לי ללמוד למתכונת בתנ"ך הייתם מבינים שבכלל לא משעמם לי.. (כן בטח) רעש אחרון ששמעת:משאית זבל? ריח אחרון שהרחת:איזה ריח מסריח מהמטבח

jeniam

New member
אני גם רוצה!!!!!

הנה זה בא... לאנשים עם לב חלש...מומלץ לדלג.... קצת בכללי; שם :ג'ני פירסינג :לא!!!1
קעקועים : לא!!! גובה : 157 מידת נעליים :38 צבע שיער :ג'ינג'י, כרגע עם פסים בלונדיניים... אחים/אחיות : אח
בן/בת כמה את/ה נראים : 17 משקפיים? :יאפ
גשר? : לא עבר פלילי :לא שפות : רוסית, עיברית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : מי שמכיר,ספר של קיר בולוצ'וב, זה מד"ב....ברוסית... סרט מושכר שראית : לא משכירה... סרט בקולנוע : להרוג את ביל2
שיר ששמעת : נראה לי של פנתרה... לא בטוחה..
השיר שנתקע לך בראש : אממ... הדיסק שקנית : איזה מצחיקים!
הדיסק ששמעת :.... האיש שהתקשרת אליו :חן, נשמה, מתה עליך...(ידיד טוב שלי..), גם מקסים... האיש שהתקשר אליך :מקסים, לודמילה.... תוכנית טלוויזיה שראית : אין לי זמן!! איש שחשבת עליו : האקס האחרון...
האם; את/ה דלוקה על מישהו : יאפ... אותו אחד.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים :לא ניסיתי את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : לא בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים :תלוי עד כמה רחוק וכל כמה זמן נפגשים... להרוג אנשים :לא, החיים זה עונש מספיק קשה...
עישון אצל בני עשרה :לא נסיעה במכונית אחרי ששתית :לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :כן, למה לא?? האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא זוכרת.. יכול להיות.. אי פעם בכית על בן :אויייי, אני לא רוצה להתחיל לספור...
אי פעם שיקרת : כן... לא אוהבת אבל כשצריך אז צריך... אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים; היית מאוהבת : 3
נשבר לך הלב : 1
שברת לבבות : 2
השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית :0, אני חייה כך, שלא אתחרט על דברים שאני עושה,גם אם אני טועה, אני לומדת מזה וזה נותן לי ניסיון כלשהו לפעם הבאה. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : FUCK ממתק :שוקולד מריר!!!!!!!! סרט מצויר :לא זכור לי... קורנפלקס : לא אוכלת מסטיק : אורביט תפוח או מנטה. צבע : כחול....
יום בשבוע : שישי... היום הכי לא מועדף :אין כזה.. ג'לי :מה? תכשיט : צמידים מפחידים...
חורף\קיץ :אף אחד מהם
בחדר :מה? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : לא קרה.. ראה אותך בוכה : האקס שלי... הלכת איתו לסרט : מקסים נשמה עיניים גבות ריסים צעק עליך : אמא... אני רואה שאני לא מיוחדת.... שלח לך אימייל : אמ... נו, הזה מחיפה, שכחתי איך קוראים לו...אוף.. האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן..
הופעת בציבור בפיג'מה? :לא בכית בסרט? : כן, ביום השואה...
היית על במה? : כן חשבת שאת\ה הולך למות? : כן.. [נכשלת במקצוע? : לא.. תודה לאל... הורידו אותך כיתה? :לא הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? :כן, אני בכלל טוענת שאני בן, תוכיחו שלא!!(צוחקת)
דברים אהובים ; שיר אהוב :אין אחד מוגדר... יש כמה... אוכל אהוב :שוקולד תוכנית אהובה : אמ... ספורט אהוב : ריקוד, אבל גם אירובי וטניס שולחן זה נחמד ביותר. תחביב : ריקוד, ספורט, ספרים, טיולים.. זמר/זמרת/להקה אהובים : אין עיתון אהוב :מי קורא עיתון? וסתם; מה השעה עכשיו? :8:26 תפוח או בננה? : בננה
כחול או אדום? :כחול!!!!!(אני חולת כחול, זה כולל לק, צמיד, טבעת, בגדים.. הכל) סתיו או אביב? :אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? :כלום... מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : ללמוד כימיה, מגן ביום שני.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? :סלט תיכון או אוניברסיטה? : כרגע תיכון, בשאיפה לאוניברסיטה... אתה משועמם/ת? : לא...כימיה זה פשוט מרתק.. רעש אחרון ששמעת? :צילצול הפלאפון.. ריח האחרון שהרחת? הוגו בוס.. זהו.היה נחמד! מקווה שנהנתם...

incognito1980

New member
עניתי על הכל!!

שם: קירה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 165 נעליים: 39 צבע שער: שטני אחים: אח אחד בת: אני נראת בת 16 משקפיים: יש, לנהיגה וצפיה בטלוויזיה גשר: אין עבר פלילי: אין שפות: רוסית, עברית, אנגלית, קצת צרפתית וערבית דברים אחרונים שעשיתי: ספר שקראתי: הכובען המטורף ואייזיק ניוטון סרט מושכר: להתראות לנין סרט קולנוע: דור הפרוזק שיר ששמעת:לא זוכרת שיר שנתקע לך בראש:If I Can't Have You I Don't Want Nobody Baby... דיסק שקנית: בוני אם דיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: החבר שלי האיש שהתקשר אליך: החבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית: הפיינל פור האיש שחשבת עליו: אמא שלי האם את דלוקה על מישהו: אני לא דלוקה, אני אוהבת את החבר שלי רוצה לגור במקום אחר: כן, בדירה שכורה בת"א אהבה וירטואלית: כן, מאמינה רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: לא היית בחו"ל: כן. בהרבה מקומות שאין לי כ"כ כוח לפרט. בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחיקם: נגד שיקרת: כן נעצרת: לא היית מאוהב: כן להרוג אנשים: כן עישון אצל בני עשרה: כן נסיעה שיכור: לא יחסים הומוסקסואליים: בעד נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: המ...נראה לי שכן השם הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: בוודאי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: סניקרס סרט מצוייר: אנימאניאקס קורנפלקס: שוגי מסטיק: אורביט יורק צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הלא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: איכס חורף/קיץ : חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: החבר ראה אותך בוכה: החבר הלכת איתו לסרט: המ...החבר צעק עליך: אחי שלח לך אימייל: אבא שלי האם אי פעם: אמרת אני אוהב והתכוונת: כן הופעת בפיג'מה: לא בכית בסרט: כן היית על הבמה: כן חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע: כן הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא רצית להיות המין השני: כן דברים אהובים: שיר: משתנה בכל פעם אוכל: המבורגר ופיצה תוכנית: עמוק באדמה ספורט: רכיבה על אופניים תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה:אלטון ג'ון עיתון:מעריב מה השעה עכשיו: 22:59 תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או איציק: איי. סי. קיו מה הולך לעשות אחרי שאסיים: לקחת בירה ולצפות בסיום של המשחק של מכבי ארוחה אחרונה: דג, צ'יפס, ירקות תיכון או אוניברסיטה: אונ' אתה משועמם: לא כרגע רעש אחרון: התוכי שלי ריח אחרון: תפוזים האם בכיתי על בת: לא האם בכיתי על בן: כן

למעלה