לקחתי את הסקר הזה מאיזה פורום :)

Angel lips

New member
ואי השם שלך מזכיר לי חוויה

לפניי שנתיים ניראה לי נסענו לסמינר לכמה ימים מ"נוער עולה אחד פלוס אחד" ואז היו צריכים לרשום אותנו לחדרים והיה לי חבר אז... וקראו לו קיריל חשבנו מותר בנים ובנות בדקה ה90 אומרים רק בנות אז היא שואלת אותי מהר מי בחר אני עונה זויה אילנה חן וקירה :) זה בא לי תוך שניה לא יודעת למה אמרתי :)

vk3

New member
יווווו... איזה כייף... ../images/Emo6.gif

יש לי בפורום מישהי עם השם שלי בצורת הנקבה שלו
חחחחחחח

vk3

New member
אוחחח... טוב, נתחיל לעבוד ../images/Emo45.gif...

קצת בכללי; שם: קיריל פירסינג: - קעקועים: - גובה: 175 מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: חום אפרפר אחים/ אחיות: - בן כמה אתה נראה: 20+ משקפיים ?: יש, לובש לעיתים רחוקות. גשר ?: יהיה עבר פלילי: - שפות: עברית, רוסית, אנגלית, מעט ערבית... הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת: לא זוכר סרט מושכר שראית: - סרט בקולנוע: 101 כלבים דלמטיים שיר ששמעת: הרבה שירים השיר שנתקע לך בראש: can't take my eyes off of you הדיסק שקנית: מוריד מהאינטרנט הדיסק ששמעת: - האיש שהתקשרת אליו: חבר האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכר איש שחשבת עליו: חברה האם; אתה דלוקה על מישהו: YES אתה רוצה לגור במקום אחר: NO אתה מאמינה באהבה ווירטואלית: YES אתה רוצה עוד פירסינג: NO אתה אוהבת רכבות הרים: YES אתה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: תורכיה בעד/ נגד...; מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי באדם עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/ לסביות/ ביסקסואלים: בעד האם את/ ה; אי פעם בכית על בת: YES אי פעם בכית על בן: YES אי פעם שיקרת: OF COURSE אי פעם נעצרת: NO כמה פעמים; היית מאוהבת: 1000000 נשבר לך הלב: 10000000000000 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: בקרוב התחרטת על דברים שעשית: 10000000 דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: עוגת גבינה סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: - מסטיק: ORBIT צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: - תכשיט: טבעת חורף/ קיץ: אביב בחדר: מחשב האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך: כול מיניי עוברי אורח ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חבר צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: מי לא האם אי פעם; אמרת " אני אוהבת אותך" והתכוונת ?: תמיד הופעת בציבור בפיג'מה ?: NO בכית בסרט ?: YES היית על במה ?: YES חשבת שאתה הולך למות ?: YES נכשלת במקצוע ?: אהא הורידו אותך כיתה ?: NO הקפיצו אותך כיתה ?: YES רצית להיות המין השני ?: רק בדימיון הפרוע דברים אהובים; שיר אהוב: I WILL SURVIVE אוכל אהוב: עוגת גבינה תוכנית אהובה: יצפאן ספורט אהוב: כדור עף תחביב: הרבה, הרבה, הרבה תחביבים... מחשבים ואינטרנט, שפות, שחמט, אומנות, מוסיקה, אוספים... זמר/ זמרת/ להקה אהובים: אלה פוגצ'ובה עיתון אהוב: צהובון וסתם; מה השעה עכשיו ?: אין לי שעון תפוח או בננה? : בננה כחול או אדום ?: אדום סתיו או אביב ?: אביב מסנג'ר או אייסיקיו ?: טריליאן מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה תסיים את זה ?: לפהק איזה ארוחה אחרונה אכלת ?: במסעדה תיכון או אוניברסיטה ?: אוניברסיטה אתה משועמם ?: לא ברור הרי אני עונה לשאלון... רעש אחרון ששמעת ?: פלוץ ריח האחרון שהרחת ?: ראה לעיל.

AcesHigh

New member
בואנה!!!!!!

אני היחידי שלא ישנו אצלו במיטה!!!!! אני היחידי שקונה דיסקים!!!!! אני היחידי שחשבתי על מילה בעלת 4 אותיות שהיא לא "אהבה"!!! :(((((((

jeniam

New member
לא נכון!!!

גם אצלי לא ישנו במיטה ואני גם חשבתי על מילה בעלת 4 אותיות שהיא לא "אהבה".... בקשר לדיסקים זה עיניין אחר.... :))

PoisoN LipS

New member
גם אנייייי

שם : מרינה פירסינג : יש קעקועים : אין גובה : 1.65 מידת נעליים :39 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : אחות בן/בת כמה את/ה נראים : 18 משקפיים? : אין גשר? : אין עבר פלילי : יש שפות : רוסית עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית; ראיתי טלוזיה ספר שקראת : לא זוכרת... סרט מושכר שראית : לא ראיתי... סרט בקולנוע : נראה לי...סתיו בניו יורק...כברו שנים שיר ששמעת : היהודים- עידן האלוהים השיר שנתקע לך בראש : היהודים- לא קל הדיסק שקנית : לא קונה הדיסק ששמעת : Evanescence-Fallen האיש שהתקשרת אליו : נוריאל האיש שהתקשר אליך : נוריאל תוכנית טלוויזיה שראית : תוכנית הבוקר איש שחשבת עליו : האם; את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית : שתיתי אבל לא נהגתי.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא נעצרתי...רק נחקרתי... כמה פעמים; היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב : 2 שברת לבבות : לא השם שלך הופיע בעיתון : מממ כן רק בהקשרים אחרים...כמו "המרינה בהרצליה" התחרטת על דברים שעשית : כן דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : לא טוב..משמין סרט מצויר : בת הים הקטנה...מלך האריות קורנפלקס : איכס... מסטיק : בטעם מנטה צבע : שחור יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : שבת ג'לי : ? תכשיט : שרשראות, עגילים, טבעות, צמידים חורף\קיץ : חורף בחדר : מה בחדר?!? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : החתול שלי ראה אותך בוכה : החתול שלי הלכת איתו לסרט : עברו שנים עם חברה צעק עליך : אמא שלח לך אימייל : האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן הופעת בציבור בפיג'מה? : כן בכית בסרט? : כן היית על במה? : כן חשבת שאת\ה הולך למות? : כן נכשלת במקצוע? : כן הורידו אותך כיתה? : כן הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? : לא דברים אהובים ; שיר אהוב : היהודים- מחפש תשובה אוכל אהוב : כל מיני גבינות תוכנית אהובה : יצפאן... האקדמיה לצחוק ספורט אהוב : הליכה תחביב : ציור, ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים : היהודים, אוונסנס, ברי סחרוף עיתון אהוב : ראש 1 וסתם; מה השעה עכשיו? : 8:34 תפוח או בננה? : תפוח בננה משמין יותר... כחול או אדום? : כחול ואדום סתיו או אביב? : סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? : מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? : חומוס בכפית...(בעיות נפשיות)... תיכון או אוניברסיטה? : עבודה... אתה משועמם/ת? : כנראה... רעש אחרון ששמעת? : החתול שילי עושה בלאגן ריח האחרון שהרחת? : ריח החומוס

PoisoN LipS

New member
רגע..

לשתף למה יש לי עבר פלילי? ממממממ את בטוחה אנלא רוצה להבהיל פה אנשים... חחח חשבתי בהתחלה שאמרת בא לך לשתף פעולה...
אז אם את מתעקשת...זה ככה: *בריחה מהבית* *ניסיון התאבדות* *הרבצתי למישהי* בגלל כל אלו קראו לי למשטרע... דווקא היה שם חוקר נוער חתיך גרררררררר.... יש עוד דברים לא מעניינים

Angel lips

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

חחחח את מסוכנת אה? מעכשיו אני ניזהרת :)

l1zard

New member
לא נכון..

אני בכלל לא חשבתי על מילה עם ארבע אותיות.. חחח..

vk3

New member
../images/Emo3.gif

אז מי זה הקיריל הזה אליו התקשרת

vk3

New member
חחחחחחחחחח...

אז כנראה שאני סניל או שאת מדמיינת. אחד מהשניים... ( חחחח פתאום השם שלי כזה נפוץ)

Angel lips

New member
הוא לא נפוץ.. קירילים יש מעט...

ובגלל זה אמרתי שהשם שלך מעלה לי חיוך על הפנים כי זה שם נדיר ואני לא שומעת אותו הרבה וזה מזכיר לי את האקס המתוק שלי

vk3

New member
אהההה עכשיו נזכרתי...

כן, אמרת ששמי מעלה חיוך על פנייך, אבל לא ידעתי שזה בהקשר לאקס... נכון, הוא די נדיר, אבל עם תחילת ניהולי בתפוז, לפתע, אני שומע אותו המון.

למעלה