אוחחח... טוב, נתחיל לעבוד ../images/Emo45.gif...
קצת בכללי; שם: קיריל פירסינג: - קעקועים: - גובה: 175 מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: חום אפרפר אחים/ אחיות: - בן כמה אתה נראה: 20+ משקפיים ?: יש, לובש לעיתים רחוקות. גשר ?: יהיה עבר פלילי: - שפות: עברית, רוסית, אנגלית, מעט ערבית... הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת: לא זוכר סרט מושכר שראית: - סרט בקולנוע: 101 כלבים דלמטיים שיר ששמעת: הרבה שירים השיר שנתקע לך בראש: can't take my eyes off of you הדיסק שקנית: מוריד מהאינטרנט הדיסק ששמעת: - האיש שהתקשרת אליו: חבר האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכר איש שחשבת עליו: חברה האם; אתה דלוקה על מישהו: YES אתה רוצה לגור במקום אחר: NO אתה מאמינה באהבה ווירטואלית: YES אתה רוצה עוד פירסינג: NO אתה אוהבת רכבות הרים: YES אתה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: תורכיה בעד/ נגד...; מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי באדם עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/ לסביות/ ביסקסואלים: בעד האם את/ ה; אי פעם בכית על בת: YES אי פעם בכית על בן: YES אי פעם שיקרת: OF COURSE אי פעם נעצרת: NO כמה פעמים; היית מאוהבת: 1000000 נשבר לך הלב: 10000000000000 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: בקרוב התחרטת על דברים שעשית: 10000000 דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: עוגת גבינה סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: - מסטיק: ORBIT צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: - תכשיט: טבעת חורף/ קיץ: אביב בחדר: מחשב האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך: כול מיניי עוברי אורח ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חבר צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: מי לא האם אי פעם; אמרת " אני אוהבת אותך" והתכוונת ?: תמיד הופעת בציבור בפיג'מה ?: NO בכית בסרט ?: YES היית על במה ?: YES חשבת שאתה הולך למות ?: YES נכשלת במקצוע ?: אהא הורידו אותך כיתה ?: NO הקפיצו אותך כיתה ?: YES רצית להיות המין השני ?: רק בדימיון הפרוע דברים אהובים; שיר אהוב: I WILL SURVIVE אוכל אהוב: עוגת גבינה תוכנית אהובה: יצפאן ספורט אהוב: כדור עף תחביב: הרבה, הרבה, הרבה תחביבים... מחשבים ואינטרנט, שפות, שחמט, אומנות, מוסיקה, אוספים... זמר/ זמרת/ להקה אהובים: אלה פוגצ'ובה עיתון אהוב: צהובון וסתם; מה השעה עכשיו ?: אין לי שעון תפוח או בננה? : בננה כחול או אדום ?: אדום סתיו או אביב ?: אביב מסנג'ר או אייסיקיו ?: טריליאן מה אתה הולך לעשות אחרי שאתה תסיים את זה ?: לפהק איזה ארוחה אחרונה אכלת ?: במסעדה תיכון או אוניברסיטה ?: אוניברסיטה אתה משועמם ?: לא ברור הרי אני עונה לשאלון... רעש אחרון ששמעת ?: פלוץ ריח האחרון שהרחת ?: ראה לעיל.