חשדות וגילוי אחר לגבי סויה
א. האם יש מה לחשוד בפלאפל, או שפלאפל תמיד "נקי"?
ב. יש טיפים איך להזהר מאטריות ביצים? אמרו לי ש"נודלס" בתפריטים זה אטריות ביצים. האמנם? בהכרח?
ולגבי סויה - מכירים את re:bar? אלה מהיוגורטים/שייקים וואטאבר? אז כשאני ואחי הורדנו את מוצרי החלב בדקנו מה הם נותנים בתחום הסויה. ניסינו כמה פעמים ותמיד קיבלנו משהו נוזלי לגמרי, לא סמיך בכלל כמו שמקבלים (תמיד) כשקונים מוצר על בסיס חלב. זה היה מאוד מאכזב כי זה ממש מוצר אחר. אתמול התחשק לי לנסות שוב, בידיעה שאקבל נוזל נטו. להפתעתי הבחור עצר באמצע ושאל אותי אם אני רוצה סמיך או נוזלי. הוא טוען שזה תלוי בכמה זמן העסק מבלה בבלנדר. ככה שזה אפשרי, רק צריך להסב את תשומת לבם.
זה שאין לי מושג מה הם שמים שעושה את העניינים סמיכים זה משהו אחר, אבל זו היתה הפתעה נעימה בכל מקרה.