לקח לי זמן אבל מצאתי...

ailag

New member
תל אביב

ליד הסינמטק. זה מכנס אייקון, כנס מד"ב שהיה בחודש שעבר (אוקיי, כנס מד"ב פנטזיה וRPG. אותו הדבר.) [אני לא בתמונות או קרובה לשם, אבל הייתי בכנס ..]

effigy

New member
אני לא אמרתי שאתה לא רוצה.. פשוט לא

שאלתי אותך וזה לא מנומס להעות תמונות בלי לשאול (גם לא של קומיקום אבל הם כבר מוכרים מספיק והעלו מספיק תמונות...) כל התמונות היו מכנס אייקון 2002 שנערך בסינמטק ת"א ובאשכול פייס ת"א האנשים היחידים שאני מכיר בתמונה של הטאקי הם אני ,יערה,ברל´ה (זה עם השיער המתולתל והפסים בעיניים) ודורון (ידוע גם כמגנה, עם כובע על הראש והפסים של שחקן הוקי)... למה כולם מעלים תמונות של ערפדים שריריים למניהם... ואם פיקאצ´ בן 12 אז אני רק מבוגר ממנו בשנתיים הוא זה שעשה בי מעשים מגונים (זה בדיוק מה שאתם חושבים שיש לי בפה... לשון) אז אני צרך להגיש נגדו תלונה... את כל התמונות אפשר למצוא בפוורם קהילה בwww.demons.org.il

effigy

New member
ויש גם את תמר או סילאן אני אף פעם

לא זוכר מי מהם הגוטית...

hsotrt

New member
הגותית היא סילאן! ותנמר היא החמודה

ואיפה אני?? :( :( :( גם אני שיחקתי טאקי וגם אני הייתי עם רמי "מג כחול" רמשטיין... בוהאהאההאאה...

hsotrt

New member
לא........

אני זה שעוזר למי שעושה סטיקרים!! ואני זה ששיחק אותה מטורף על הכנס המזויין וניסה לטפס על האשכול! וגם זה ששתה את כל ה"יין דם" הקילנגוני... מוהאהאהאהאההא!!

effigy

New member
אתה מעלה שגם אכלו גקח

אני לא הספקתי הייתי בסרט... אבל אתה לא מופיע באף תמונה

effigy

New member
זה לא ספרייט זה RC למון ליים

את התמונה הכי טובה שלי שמרתי לסוף אבל ראו הזהרתם אני בלי איפור

ogmios

New member
שברתם אותי - גם אני רוצה תמונה

אפילו שלא הייתי באייקון. ותודה רבה לעדי ויינרוב על הדיוקן העצמי. אדיוס, אוגמיוס

ogmios

New member
ארר... לא דיוקן עצמי כמובן...

אם _אני_ הייתי מצייר אותו הוא היה דיוקן עצמי. כיוון שמישהי אחרת הכינה אותו, הוא סתם דיוקן. *חובט בעצמו עם מחבט קריקט* אדיוס, אוגמיוס כושל בשלשונו

row

New member
טוב נו אני גם אוסיף תמונה שלי

קצת אומרים לי שאני דומה לטל בנין, אני לא מצליח למצוא את הדימיון תגידו לי אתם... לפי דעתי אני יותר דומה לראובן עובד

HackMachine

New member
אני לא קשור לשום דבר

אבל בעסה לא ידעתי שהיה כנס RPG.. הנה אני (או ליתר דיוק לפני שהטירונות קיצצה לי את השיער והזקן)

למעלה