לקיחת דברים באופן אישי

מיכל למען הסדר...

אם את רוצה להגיב למישהו עליך לבדוק שהוא הכותב האחרון בשירשור כי תגובתך אמורה להיות תחתיו אם כתבת תגובה לאחר שמישהו כבר הגיבו תחתיו עליך לציין את שמו של מי שאליו את רוצה להגיב תגובה שנכתבת תחת מישהו הכוונה היא אליו אלא תוכן ההודעה מכילה פרטים המכוונים אליו וגם אז עלולים לא ממש להבין את כוונותייך מקוה שהבנת אותי

לא כל כך הבנתי אותך. משעשע ביותר!

התגובה שלי נמצאת מתחת להודעה של milkmik. זה לא עניין שאפשר לטעות בו. יש שרשור. יש לו צורה גרפית. דני כותב הודעה - הי חברים מה נשמע? להודעה הזאת יש 3 תגובות: דינה כותבת וואלה אחלה אחי! נחמה כותבת לא משהו באסה על כל החיים
ויוסי כותב וואלה יהיה טוב וואללה הממממ המממ
כל התגובות האלו נכתבו בתגובה להודעה של דני.
תסתכלי על השרשור מבחינת גרפית. תראי למי ההודעה שלי מכוונת.

mikilk

Active member
ואם התכוונת אלי....

אני דווקא אומרת המון ושומעת המון (בראש וראשונה אמא טובה, חברה טובה, מבינה ענין) אבל אינני אוהבת לשמוע זאת בקול, ואינני אוהבת להגיב לזאת, לרוב מסתפקת בחיוך / הסמקה וזהו.

לקיחת דברים באופן אישי

מנסיון בדברים שנאמרו אלי מצד כותבים (באתר אחר) למדתי לבדוק מה אני מקבלת מהם ומה אני עושה עם זה. כשאדם הגיב על דבריי באופן ש"תקף" אותי, הבנתי שייתכן ודבריי לא הובנו כהלכה והמשכתי לכתוב בנועם ובפשטות עד שפרקתי את אותו כעס של אותו אדם. במידה ומישהו פנה אלי בבוטות ושמתי לב שזוהי דרך ההתבטאות שלו , הבנתי שהוא שרוי במצוקה, הדפתי את סגנון ההתבטאות שלו בעזרת המון אהבה והושטת יד לשלום. במידה והאדם נמצא במקום מאוד בעייתי עם עצמו הוא פשוט התעלם כיוון שלא כל אדם מסוגל להגיב כשמושיטים לו יד. פגשתי בכתיבה גם אנשים שהחמיאו לי ונעמו לי עד למאוד.... אך מיד קלטתי שמילים יפות שכאלו פשוט מנפחות אגו לאדם ולכן נהניתי להרגיש את ההנאה רק מעט ולהיפרד ממנה באהבה .. להודות לאדם המחמיא ולהתמקד בנושא המדובר.

למעלה