לקים זולים אך סבירים ברמתם- למתחילה

flutter girl

New member
לקים זולים אך סבירים ברמתם- למתחילה../images/Emo9.gif

היי! קפצתי לבקר בפורום בימים האחרונים, ולא ראיתי שיש שרשורים מוגדרים כך שאני מקווה שזה בסדר שאני פותחת שרשור חדש. אני כרגע בתהליכי גמילה מכסיסה (נעזרתי בשרשור של דנרה למחזק
) ומאוד רוצה לשים לקים. אני לא כ"כ אוהבת לקים בהירים כי גוון העור בידיים שלי הוא לא מאוד בהיר, לא לבן, אלא מעין חום בהיר כזה, והלקים העדינים נעלמים לי על היד (וגם לא משתלבים לטעמי). קניתי 2 לקים בגוונים סגולים, מהסוג הממש זול שאני מתפדחת להגיד מאיפה, והם פשוט מזעזעים- לא מצליחה ליצור שכבה אחידה (מניחה שזה גם עניין של ניסיון). אני מחפשת לקים זולים יחסית שהם גם עמידים. יש לי לק אחד נחמד מוואו שהוא סביר מבחינת העמידות, אבל אני לא מתלהבת מהגוון. אשמח לטיפים, המלצות והלקאות אם יש צורך בכך ("למה זול?!"). תודה מראש

iefrat

New member
CHIC

אני הייתי מתחילה בשיק יש להם את כל צבעי הקשת, רובם מוצלחים, המריחה טובה והמחיר 10-12 שקלים בבאזרים. לדעתי מאוד סביר. בסופר פארם הם עולים 17 או 18 שקלים אבל בד"כ המבחר לא גדול. אם את רוצה לעלות יש את ORLY - בד"כ מעולים, מחירם הרשמי 40 אבל נמכרים ב 25 שקלים רוב הזמן. בחנויות אפריל וסופר פארם לא בכל סניף יש ובד"כ המבחר לא גדול. יש גם את ל'ה צאט מחיר רשמי 30 במקומות רבים עולים 15-17 הם טובים. הלקאות אין אצלנו אבל תוכחות לפעמים. בהצלחה!

flutter girl

New member
תודה! את אומרת שאין מבחר בס"פ

איפה יש מבחר אם כן? תוכחות זה גם משהו, למרות שתמיד עדיף הלקאות.

iefrat

New member
אומרת שלא בכל סניף יש מבחר גדול

צריך לשוטט, כדאי לבדוק קצת איזה לקים את רוצה ואז לצאת לחפש...

devilz

New member
למה לא זול?

הלקים החדשים של וואו הם אחלה כמו שהוא נחמד נסי אולי גוון אחר, לשיק יש אחלה לקים למרות שבאופן אישי רובם סמיכים לי מדי... ג'ייד במבצעים אחלה גוונים אחלה לקים אורלי במבצעים אפשר למצוא ב20 שקל והם מאוד איכותיים ונחמדים... לה צ'אט מעולים כל הנ"ל אמורים לעלות 20 שקלים ומטה לבקבוקון :) בהצלחה, בנוסף בשביל לשפר אחידות ועמידות, את יכולה לעזר בשכבת בסיס כלשהי אפילו מחזק, ובטופ קואט כלשהו... אפילו הזול של וואו הוא אחלה (באמת.. יותר טוב מרבים שעולים הרבה יותר...)

flutter girl

New member
אחלה- שאלה

קודם כל, לצערי אין וואו בקרבת מקום, אני גרה בחיפה בכרמל, ויש רק בלב המפרץ.
משום מה בגרנד לא התעשתו עדיין על חנויות מהסוג הזה. אני שמה מחזק עכשיו באופן קבוע, תפוח, כדי לא לכסוס (זה עובד...
כי זה מר !). האם יכול להיות שהשכבה של המחזק פוגעת קצת באיכות של הלק, במובן שהיא מקשה לשים לק? בכלל, אני מתוסכלת כי אני לא מצליחה לשים לק כמו שצריך. אגב- המליצו לי בפורום שכן על "שמן עץ התה" בתור פתרון ליובש מסביב לציפורניים (סומכת על הממליצה, אולי היא גם פה?
)- האם יש טיפים נוספים או שזה באמת הפתרון? אני פשוט בתהליכי שיפור טיפוח כלליים והחלטתי שאין להזניח את הציפורניים והידיים בעניין זה. אוי, געגועי לבנייה... געגועי. ולעיצובים המקסימים והעדינים שהיא הייתה עושה לי!

poynter

New member
ייתכן בהחלט..

לא כל מחזק הוא גם בסיס. את יכולה למצוא מחזק + בסיס במוצר אחד ואז סביר להניח שהעמידות של הלק עליו תהיה טובה יותר, אבל עדיין זה עניין אינדווידואלי.. או שלאלץ לוותר על לק צבעוני לכמה שבועות עד שהציפורניים ישתקמו. לגבי השאלה השניה - להשתמש בקרם ידיים יכול לעזור בהחלט.. להקפיד למרוח כמה פעמים ביום.

poynter

New member
ומריחה של לק זה עניין של תרגול וניסיון

בהתחלה מתלכלכים ואז לומדים את השיטה :)

flutter girl

New member
אני משתמשת במחזק תפוח

לא יודעת אם כל המחזקים עובדים על שיטת המרירות, אבל קניתי את זה בזמנו וזה באמת עזר מאוד, הצמחתי ציפורניים נאות ואף עשיתי מניקור, רק חבל שהן היו ממש חלשות ונשברו בקלות.
ואז התייאשתי וחזרתי לכסוס. חשבתי להשתמש במשהו נקודתי כי אני ממש לא אוהבת קרמי ידיים, הידיים שלי לא יבשות ואני לא אוהבת את התחושה שקרמים עושים. תודה!

poynter

New member
אני יודעת על איזה תחושה את מדברת..

יש קרמים שלא משאירים את התחושה הזו ומתייבשים בשניות כמו הקרם ידיים של דאב, למשל..

flutter girl

New member
אני אבדוק, תודה

פשוט באופן טבעי לאנשים עם עור יבש, הקרם נספג מהר יותר, אבל אם את מבינה את הכוונה אז כנראה מצבנו דומה.

poynter

New member
אני גם, כמוך, לא יכולתי לסבול את התחושה הזו

שומנית כזו ואז הגעתי לדאב והכל נעלם ועכשיו אני מכורה חח :)

רוני325

New member
בוקר טוב לעור מסביב לציפורניים

ממליצה על פלקסיטול לציפורניים לי הוא עושה פלאים לאחר כמה שימיושים

b o t t e n

New member
יש של טופ ביוטי בשווקי- ב-5 ש"ח.

אבל ממליצה לך דווקא לוותר על הרעיון הזה וללכת ולהשקיע בבסיס טוב לק בצבע שאת בטוחה שתאהבי וטופ טוב. תתחילי ברמה גבוהה ותלמדי להנות מזה, אח"כ כשכבר זה יהיה בעורקייך "תזייפי".

flutter girl

New member
אני דווקא חשבתי הפוך...

כל עוד אני שמה לק בצורה מגושמת ועקומה, אני מעדיפה לא לבזבז את זה על לקים טובים במיוחד..

למעלה