לקים זולים אך סבירים ברמתם- למתחילה

LOLI152

New member
צודקת!

אני בהתחלה השקעתי רק בטופ מעולה.. השאר הייתי קונה לקים 3 ב10 שקל.. וככה אספתי המון צבעים.. כי הייתי מחליפה כל יום בערך.. וציורים וכו.. ואז הייתי שמה טופ טוב,וזהו. עכשיו אני משקיעה בלקים קצת יותר איכותיים (הרכישה האחרונה היא רבלון..) כי יש לי הרבה פחות זמן להחליף.. ישברשתות כמו loka

flutter girl

New member
ככה צריך ללמוד, לא?../images/Emo6.gif

למרות שלצערי הסוג הממש זול - זה שאני מתפדחת להגיד איפה קניתי - הוא כ"כ גרוע שאי אפשר בכלל לעבוד איתו. אין לי בעיה שלק יהיה דליל ואצטרך לשים מספר שכבות, אלא שהוא כ"כ בעייתי שהשכבה הראשונה יוצאת מאוד לא אחידה, מה שמשפיע על השכבות הבאות. באסה, כי הצבעים עצמם ממש יפים.

LOLI152

New member
שכבה ראשונה בלקים מעפנים

לא אמורה לצאת סבבה. ברוב הלקים זה לא יוצא מספק. תתאמני, זה יבוא :)

flutter girl

New member
חחח יש מעאפן ויש מעאפן

נגיד בלק של וואו זה יוצא סביר ובאמת צריך עוד שכבה. אבל בלקים that will not be named, זה יוצא כ"כ דליל אבל יש תמיד מן גוש מעצבן כזה... שאי אפשר לעשות עוד שכבה נורמלית.

LOLI152

New member
אז כדאי להשקיע

בלקים באיכות סבירה (אני יכולה להמליץ לך על כמה נוניימים שהם לא רעים בכללל....) במחיר זול.. למשל CHIC.. את משקיעה 50 ש"ח ב5 צבעים.. ואת מסודרת בקטע הזה.. באיזה אזור את גרה? אני כולה להמליץ על נוניימים ספציפיים.. (אגב, יש חברה לא מוכרת ב5 ש"ח ללק.. כיסוי אחיד.. דיופים של CHIC... פורמולה מצוינת!.. )

flutter girl

New member
כן, זה היה הרעיון ../images/Emo8.gif

חברה סבירה, לא יקרה. אני מחיפה. תודה!

למעלה