עם הכיתוב הזה, גם בלי קשר, ממש מתאימה לי 😂😂😂 Unisex t-shirt
hrpbiiapnrpeltework Well-known member אתמול ב- 10:37 #1 עם הכיתוב הזה, גם בלי קשר, ממש מתאימה לי Unisex t-shirt
אלפיני Well-known member היום ב- 08:50 #5 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: עם הכיתוב הזה, גם בלי קשר, ממש מתאימה לי Unisex t-shirt צפה בקובץ המצורף 126214 לחץ כדי להרחיב... אתה אפילו מתלבט האם לשלם 117 ש"ח על החולצה הזו? טוב נו, זה בא מהכיס של ההורים שלך ולכן לא ממש מזיז לך. אבל אכן החולצה מתאימה לך - גידלו אותך לא נכון.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: עם הכיתוב הזה, גם בלי קשר, ממש מתאימה לי Unisex t-shirt צפה בקובץ המצורף 126214 לחץ כדי להרחיב... אתה אפילו מתלבט האם לשלם 117 ש"ח על החולצה הזו? טוב נו, זה בא מהכיס של ההורים שלך ולכן לא ממש מזיז לך. אבל אכן החולצה מתאימה לך - גידלו אותך לא נכון.
hrpbiiapnrpeltework Well-known member אתמול ב- 18:11 #4 נכתב ע"י כאוס מסודר: למה אתה לא מדבר על השפל הכלכלי לחץ כדי להרחיב... עניתי לך על זה. זה היה קצת ארוך, אז אולי לא קראת:
נכתב ע"י כאוס מסודר: למה אתה לא מדבר על השפל הכלכלי לחץ כדי להרחיב... עניתי לך על זה. זה היה קצת ארוך, אז אולי לא קראת: