לקצוב את עונשו של עמיר מיד

אוגי 2000

New member
לקצוב את עונשו של עמיר מיד

יגאל עמיר נמק בכלא-לבי לבי עליו. הוא נמצא בחדר מבודד כש16 מצלמות נמצאים איתו כל היום, אפילו את צרכיו הוא אינו יכול לעשות בפרטיות. דמו של רבין אינו טוב יותר משום נרצח, לכן יש לתת דין שוה לרוצחים. יש לקצוב את עונשו , ולשפר משמעותית את תנאי מאסרו.

ואו

איך שכל התחלואים יוצאים החוצה באינטרנט. האנשים מרחמים על רוצחים ומתנקשים ויורקים על זכרונו של רבין. יגאל עמיר צריך להירקב בכלא ולאחר מכן להישרף לנצח בגיהנום שיצר לעצמו. ואנא ממך, מספיק להסתתר מאחורי דאגה צבועה. הרי לא ממש איכפת לך מתנאי האסירים, אתה בסך הכל רוצה לבטא את עמדתך הקיצונית.

אוגי 2000

New member
אין צדק במדינה

רוצח רגיל מקבל רק 24 שנים ועוד זכאי להורדת שליש,לחופשות , ועוד. יגאל עמיר אינו שונה מרוצח רגיל יש לעשות צדק.

טוב, ואני חושבת שצדק זה איך שמטפלים

בו, ולא צריך לשנות את זה. והצדק שצריך לעשות זה לטפל ככה גם בכל השאר!

אוגי 2000

New member
אין סיכוי שככה יטפלו בכל הרוצחים

כל עוד בית המשפט נשלט על ידי שמאלנים קיצוניים. לכן לשם איזון אולי יהיה עוד איכשהוא להקל בעונשו ובתנאי מאסרו של עמיר.

אוגי 2000

New member
תבוננה ורגישות-יש סיכוי מאחר ומדובר

באדם בודד.לא כמו רוצחים שפלים וארורים שמדובר בכמויות, אם רק חכי הימין יקחו עליהם יוזמה ויפעלו בנידון.

כן, אין צדק במדינה

הורגים ראש ממשלה כי לא מסכימים עם המדיניות שלו. ועוד ראש ממשלה טוב, לא כמו הליצן שזכה בבחירות אחריו. אני לא מאמין אפילו בטיפה שאתה רודף "צדק".

אוגי 2000

New member
בטח אלכס-צדק אצלך זה רק אם משרת

אותך מבחינה פוליטית,אבל צדק לאחרים בכלל לא מעניין אותך.

בדיוק כנ"ל לגביך

יגאל עמיר פגע במיליוני תושבי ישראל בכך שרצח ראש ממשלה שהם אהבו, שקידם את העם לקראת השלום, שחתם על הסכמי שלום, שדאג לשכבות החלשות. הם דורשים את הצדק. במדינה אחרת, אגב, היו מוציאים את החלאה עמיר להורג, לא היו נותנים לו להתחתן עם אישה לא שפויה. הצביעות והדמגוגיה שלך הן מאוד שקופות. אתה רוצה צדק חברתי? לך תזעק כנגד התנאים בהם מתגוררות אלפי משפחות עניות, נגד הרעב, נגד ניצול הפועלים הזרים, נגד אפליות. אבל לא, אתה בוחר להגן על רוצח מתועב. אולי זה אומר דבר או שניים על המוסריות המעוות שלך.

אוגי 2000

New member
הבדל ביני לבינך

שאני בעד צדק לכולם-גם לעניים ,לנשים ,לחלשים ,וגם לאסירים כדוגמת עמיר. ואילו אתה מגביל את הצדק רק לאנשים הנוגעים ללבך.-וחבל.

אתה משקר

אני זוכר טוב מאוד את ההודעה ההזויה שלך: ביב פגע בשכבות חלשות, אבל לפחות הוא גם פגע בערבים, אז כל הכבוד לו. צדק לכולם, מה?

אוגי 2000

New member
אתה מוציא דברים מהקשרם

צריך להבין למה התכוונתי אז. אני התכוונתי רק בנוגע לקצב הילודה הערבית שלצערי גדול ויכול להוות איום על המדינה היהודית שכולנו אוהבים. ולבי קיפוח הערבים אני כמובן בעד לתת להם שיוויון הזדמנויות וצדק, אבל לא בקצבת ילדים.

כן, כן, בטח

אז להם אסור לעשות 10 ילדים ולחרדים מותר? אולי גם נכריח אותם לעשות הפלה, כדי שחס וחלילה לא יתרבו יותר מדי? אתה מנסה להתחמק מהסתירות הפנימיות של האימרות שלך ועושה זאת בצורה מגושמת ולא משכנעת.

אוגי 2000

New member
אתה מתנשא-אבל אני כבר רגיל לזה

אני לא מצפה מהשמאל לכלום. חוץ מזה יש בעיה דמוגרפית קשה חייבים למצוא דרך לגרום לכך שהרוב היהודי יישמר, ואחד הדברים זה להפסיק לחלוטין את קצבאות הילדים לערבים אגב יש לך הצעות איך לגרום לכך שהרוב היהודי לא יישחק עם הזמן?

לא איכפת לי איזה רוב יהיה

כולם בני אדם. ניסו לנצח את המלחמה הדמוגרפית ע"י עלייה המונית. בינתיים בארץ הרוב הוא יהודי. אולי זה ישתנה בעוד מספר דורות, מי יודע. מה לעשות, הנשים הישראליות כבר לא מוכנות להיות מכונות לייצור תינוקות, הן גם רוצות קריירה והתפתחות אישית.

אוגי 2000

New member
לא איכפת לך איזה רוב יהיה?

תגיד בשביל מה באת מרוסיה?כדי להגיע למדינה מוסלמית?הרי אם יהיה רוב ערבי הם יהפכו את המדינה למוסלמית, כי יש להם זכות הצבעה לכנסת. אתה צריך להתבייש שאתה מדבר ככה.

למעלה