לקצוב את עונשו של עמיר מיד

אני יהודי

אבל אני לא נאחז בפאנאטיות בהגדרה הזאת. אני לא מוגבל ע"י לאום, אתניות, גזע, דת. אני לא רואה ולא מרגיש את ההגדרה "יהודי" כחלק מהזהות שלי. אני לא חושב שהעובדה שאני יהודי מייחדת אותי בצורה כלשהי מערבי, צרפתי, יליד אוסטרלי, אסקימואי ועוד אלפי תרבויות שונות ומיוחדות. אני מרגיש חופשי מאידאולוגיות לאומניות. אני זה אני. אני בן אדם, עם רגשות, מחשבות, נסיון, אהבות, חלומות, וכו'. התוויות לא מעניינות אותי.

12בומבה

New member
הוא לא רוצח רגיל בכלל

אם כל התנגדותי הנחרצת לרבין ומורשתו,יש משמעות גדולה לרצח במלכות. בדיוק למדתי את הענין לא מזמן.בצום גדליה (שנרצח ע"י נתניה בן ישמעאל). בהחלט מגיע לו יותר מרוצח רגיל.

12בומבה

New member
חכו,עוד לא שמעתם את כל דעותי...

או יותר נכון מה לא הייתי מתנגדת שיעשו גם לשרון
שבת שלום!

אוגי 2000

New member
בומבה

אני לא אמרתי שלא מגיע לעמיר עונש ,בודאי שמגיע אבל האכזריות שנוהגים בו היא מוגזמת,את יודעת מה זה אומר לא ליקצוב את העונש?זה אומר מאסר עולם עד הקבר-זה לא הוגן בכלל לפעמים אני מביע סלידה מהשמאלנים הצבועים האלה.

אוגי 2000

New member
אלכס

מבחינתי אתה לא יהודי בכלל להגיד שלא איכפת לך שיהיה כאן רוב ערבי אז בשבילי אתה גוי גמור ,ובטעות אתה נמצא במדינה הזאת.

אתה לא מחליט איפה אני נמצא

ולדעה שלך עליי אין משקל רב. מבחינתי, אני עשיתי ועושה הרבה למען החברה כאן, יותר מכל הצעקנים הלאומנים סחרי ההשכלה, שרק גוררים אותנו אחורה.

Rotema3

New member
מי אתה שתחליט מי מתאים לחיות כאן

ומי לא? מי אתה בכלל? חתיכת חוצפן. אתה שבעד להפחית עונש של רוצח שפגע במדינה שלמה, מעז להטיף לאחרים?

One Echoe

New member
להחמיר את עונשו.

אם אני לא טועה, הוא חי בחדר עם טלווזיה ואפילו מחשב. ויש לו תנאים טובים מאוד. צריך להחמיר איתו.

למעלה