לקראת אמהות

לקראת אמהות../images/Emo95.gif

"לקראת אמהות"- קבוצה שמיועדת לנשים הנמצאות בדרך להקמת משפחה חד-מינית/הורית. מטרת הקבוצה ללוות משתתפותיה בתהליך ההורות. מפגש ראשון יתקיים ביום רביעי 9/7. (ת"א).

אבא גאה

New member
לחזק את שאלתה של ערבה

למה לא פותחים קבוצה משותפת? הרי אנחנו מתמודדים בדיוק עם אותן שאלות: איך לעשות את זה? איך לשתף את המשפחה? מה לספר לילד? איך לבחור גן? אז למה לא ביחד??????????????

colourful

New member
לדעתי

(אבל זו רק דעתי כמובן) לא נראה לי שלא יתנו לכם להכנס... פשוט ההרגל... ההרגל... אתם עדיין חיה נדירה! ואם תיפתח רשמית קבוצת אמהות ואבאים משותפת, אתה תבוא??????

colourful

New member
כמו שקרה לחברים שלי

2 אבאים טריים מאוד מאוד, כשלקחו את הבת הטרייה שלהם לקבל חיסון וגילו בקופת חולים שהם 2 אבאים, אמרה להם האחות: "וואו איזה יופי, אנחנו רגילות לראות על פי רוב תינוקותים שיש להם 2 אמהות... 2 אבאים זה דבר מרענן!" עוד קצת זמן ויתרגלו...

מילא בטיפת חלב,

אבל מה אני אגיד על הבן שלנו, ילד גאה לשתי אמהות, שכשהקראנו לו את הספר של יהודה אטלס והגענו לחלק של הילד עם שני אבות הוא עשה "פחחחחח..." והסתכל עלינו בחוסר אמון מוחלט!

colourful

New member
והנה דוקא האחיינית שלי

שאלה אם יש גם בנק של ביציות בשביל האבאים שרוצים ילד.

ואחד האבירים שלי

הפתיע אותי קצת בעניין זה.... כשפגשנו את אבא + מיילס+ אושר (כשעוד היו כאן....) אמרתי לו: "תראה- לאושר יש שני אבות" "ואיפה אמא שלו?" שאל אז עניתי "כמו שלך יש שתי אמהות ואין לך אבא, לו יש שני אבות ואין לו אמא" אז הוא התעקש "אז מאיזו בטן הוא יצא?" אז למרות שהבטן של אבא, אפאס, נראה סביר שיש שם....
נתקעתי לרגע, כי עוד לא דיברתי איתו על אימוץ אף פעם. למזלי, הוא לא חיכה לתשובה ורץ להשתובב לו. בפעם הבאה שהנושא עלה כבר הייתי מוכנה עם כל התשובות.

אבא גאה

New member
לדעתי זה משהו הרבה יותר עמוק

יש משהו בקהילה שמטיף לבדלנות לסביות לא מתערבבות עם הומואים ולהיפך כשמדברים פוליטיקה גאה, שמעתי המון אומרים "אין שום דבר או יש מעט מאוד דומה בין הומואים ולסביות" ומבלי להיכנס לזה כל שיש לי לומר שרב הדומה על השונה נכון שללסביות יש את מלחמות הפמיניזם ללחום ואותה יש ללחום יחד עם שאר הנשים באשר הן נשים וכמובן כמה שיותר גברים יצטרפו למאבק הפמיניסטי כך ייטב לאומה... אבל כשאנחנו יוצאים המהארון בגיל העשרה או בגיל ה30 - שאלות שלסביות ושהומואים שואלים את עצמם הן זהות הפחד מהסביבה ומחוסר ההבנה שלה - דומה מאוד ההתלבטות לגבי ילדים - זהה איך הסביבה תקבל אותם - זהה זכור לי שהפניתי את חבריי ההורים ההומואים (יש לי בערך 10 זוגות של חברים גברים עם ילדים) לכאן - אף אחד לא נשאר ליותר מיומיים כשדיברתי על להזמין לסביות לקבוצה שהוקמה ע"י גברים בזמנו - אמרו לי לא! כשדיברתי עם לסביות בקל"ף למשל "למה לא להזמין ילדים למשפחות גאות"? למה רק נשים - אמרו לי לככה טוב לנו. ובכן ככה רע לי . ורק כאן בקהילה הנפלאה הזו שנוצרה כאן - טוב לי ממש כי כאן אוהבים א/נשים. והנה מצאתי עוד סיבה לספר לכולכן כאן כמה אני אוהב.

ילו

New member
לדעתי יש הבדל בדרך להורות ומכאן

ההתבדלות קשה לי להאמין שזוג אבות ימצאו עניין בהתלבטויות של זוג נשים בדרך להורות, שצריכות להחליט בין שותף להורות לבנק הזרע. לזוג אבות יש את אפשרות האימוץ, מה שבסיר להניח תהיה האחרונה בסדר העדיפויות להורות אצל זוג לסביות. מכאן שחלק גדול מהאינפורמציה שתועבר לקבוצה משותפת כזו יהיה לא רלבנטי לחלק מהמשתתפים, מה שהופך את העניין לבעייתי ולא רלבנטי. קבוצה משותפת של הורים לצאצאים קטנים או ממש לקראת הולדת או אימוץ הילד/ה כבר כן יכולה להיות רלבנטית לזוגות הומואים ולסביות גם יחד.
*ילו*

אבא גאה

New member
עיזבי את הטכנולוגיה

אותי למשל לא כ"כ מעניין איך פועלות ההזרעות ועדיין אני חושב שיש לי הרבה יותר משותף עם כל אחת ואחת מכם מאשר עם זוג סטרייטי או עם זוג הומואים שלא מתעניין בילדים. את הטכנולוגיה ניתן לפתור בהרצאות על הנושאים הרלוונטים ולהודיע מראש לקבוצה "בתאריך זה וזה נדבר על" ואז הגברים יכולים במקום לבוא לקבוצה באותו יום לטייל על חוף הים. אבל ההתלבטויות (כן ילד לא ילד) הסביבה, הרגישויות שלנו - זהות בואו נדבר על זה יחד כשאני צריך חיבוק, אני צריך חיבוק ולא משנה לי מה יש למחבק/ת בין הרגליים....

טרודי

New member
לא בדיוק

כי ב"שותף להורות או בנק הזרע", בכל מקרה האישה תהרה ותלד ילד/ה/ים ביולוגי/ת/ים ותגדל אותם מגיל 0. ההבדל המשמעותי היחיד בין שתי האופציות הוא קיום השותף. השאלה המקבילה, עבור הומו, היא אולי "שותפה להורות או פונדקאית". אימוץ שונה מהולדה עם שותפה ביותר ממישור אחד.

פרח7

New member
הומואים מנגה לסביות ממאדים

בד"כ נשים הן חברות של נשים וגברים הם באדיס של גברים, לא ככה? מה שמחבר אותם בד"כ בעולם הסטרייטי הוא משיכה המינית/זוגיות... אז מה יחבר הומואים ללסביות? אה? ואבא, למרות שאתה הומו, אני מעניקה לך בזאת, בשם העיר חיפה ולסביותיה את אות "לסבית של כבוד"

אבא גאה

New member
נו פרח?

יהיה טקס? עם הרבה פרחים? בעצם בשבילי מספיקה פרח אחת
ונראה לכן שאם היו פותחים קבוצה מעורבת ההיענות היתה נמוכה יותר בשל הסיבות שפרח כתבה?

נו פרח?

נראה לי וודאי שלקבוצה מעורבת תהיה הענות יותר גדולה... אבל אולי אני לא דוגמא? אני בכלל לא הייתי מתקרבת לקבוצה כזו... כדי שהדס לא תתפתה לממש את זממה...
אני לא רוצה
ילד רביעי !!!!

אבא גאה

New member
נו פרח?

למה לא רוצה עוד ילד ערבה? כ"כ הצלחת בשלושת הפעמים הראשונות.... וחוץ מזה - זה חזק ממך. הילדים שלך לפעמים אפילו מחכים לך בארצות רחוקות ואת אין לך ברירה אלא ללכת ולקחת אותם. ומה את רוצה? בן אן בת?

למעלה