לקראת אמהות

נו ? פרח !

תאמין לי? מספיק לי שלושה! לא יכולה כבר לחכות לבקר שבו אני אוכל להמשיך לישון... בעוד הם קמים, מתלבשים והולכים לביה"ס, או לאנשהו, ומשאירים לי פתק על השולחן בכניסה... (מתי זה מגיע????)

אבא גאה

New member
פרח....נו?

הא הצחקת אותי. הם מתקרבים בשקט ואומרים לך בשקט בשקט "אמא, אני צריך/ה 50 שקל לביה"ס היום, קומי רגע ותני לי את הארנק"

אבא גאה

New member
פרח!!! נו???

תסתדרי גם עם 150 הנסיכה תיקח 60 ש"ח לאיפור. קטינא תיקח 30 ש"ח לקנות מדבקות זוהרות לאופנוע שטח שלה. ג'וניור יקח 10 שקלים לקנות ארטיק. והנה נשארו לך 50 ש"ח ואין למי לתת... מסקנה - צריך עוד ילד/ה.

פרח7

New member
הייתי עסוקה

בארגון הטקס למה לא באתם היה מאוד מרגש כשהוקרא שמו של אבא גאה כזוכה בתעודת ההוקרה "לסבית של כבוד" והוקרנה תמונתו על חמישה מסכי ענק, הופרחו אלפי בלונים סגולים וורודים לשמיים זרועי הכוכבים הקהל שאג בשמחה "אבא, אבא, אבא... ", עמד על רגליו ומחא מחיאות כפיים קצובות בהתלהבות ולא פסק אלא רק כאשר הופיעו בשמיים מטוסי הסילון במטס מיוחד לכבוד ABA. אמנם המית אכזבה נשמעה בקהל כשעליתי לקבל את התעודה בשמו של אבא גאה, ברם אני הייתי מאושרת. אח"כ הוגש כיבוד קל שכלל בינהשאר חצילים בקינמון ושאר מעדנים. חיכיתי לכם ועדיין מחכה...

אבא גאה

New member
אויייש כמה שאני

אוהב אותך ואת מצחיקה אותי כמו שאף אשה לא הצליחה להצחיק אותי לפנייך.....

הפתעות..

הגיל עליו את חולמת.. זה הגיל בו את מפסיקה גם לישון בלילה.. כמה אפשרויות: 6בני נוער מיסתובבים בלילה אצלך בבית.. מוסיקה רועשת.. מלווה בשאגות.. הקיבה שלהם עובדת בעיקר בלילה.. ואם הם לא אצלך(וזה תמיד הם)אז הם בבית אחר או איפושהוא אחר ואת נישארת דאוגה וכוססת ציפורניים עד לשוב הברנשים.. יתר הזמן מוקדש למריבות עם המבוגרים בבית או האחים הצעירים.. הארנק רצוי שתמיד יהיה מלא ואל דאגה אף פעם לא יהיה כבד כי הוא מיתרוקן במהירות... זהו..בינתיים אבל אני אוהבת אותם גם ככה מה לעשות???????\ רק שלא תגידי לא ידעתי..

hurix

New member
קצת לפרוק כעסים (לא עליך)

כשחשבתי על קבוצת הילדים ולמי היא מיועדת אז גם חשבתי על ילדים של אבות. בסופו של דבר הניסוח כולל "אמהות" ו"לסביות" מתוך איזשהי אידיאולוגיה, תקרא לה - פמיניסטית. אם יגיע ילד ואביו - הם יתקבלו בברכה. לא זו הנקודה. הנקודה היא הפירסום, מבחינתי. מכיוון שהפירסום יצא מהאגודה של "כולם", האגודה שכדי להיות חברה בא נאלצתי למלא טופס שלא כלל התייחסות בודדת אליי כאישה ("מלא את השאלון בכתב ברור".. לדוגמה), בפורומים של נשים שעד לפני לא כל כך הרבה זמן נאלצתי ללחוץ על כפתור ה "שלח", שעוד לא זכיתי לראות יותר מדי (נאמר - ולו אחד) פרסומים שכוללים את האמירה - "כל הפניות מיועדות לנשים וגברים כאחד ורק לצורך הנוחות הן כולן מנוסחות בלשון נקבה". ועוד דוגמאות - לא מזמן אירגנו ערב הוקרה לנשים פמיניסטיות שפעלו בשלושים שנים האחרונות. הפניה נוסחה בזכר ברבים - "בואו בהמוניכם". מספר ימים לפני קיום הערב התקיים ערב לציון כמה שנים לביטול חוק משכב זכר. עמית קמה יצא בקריאה נרגשת לקהילה (של "כולם") למה אין ערבי הוקרה לציון ההיסטוריה הלסבוהומית בארץ. שנרמז לו שלא רק שיש אלא מתקיים בעוד מספר ימים הוא ביטל בהינף יד - כי הרי זה מיועד לנשים בלבד, למרות הכיתוב. זה מעין הצטברות של כל זה. אני פשוט מרגישה צורך לא מוסבר להיות ראשונה, או לפחות בין הראשונות. שתפנה גם לגברים בלשון נקבה. תתעלם מקיומם ותניח שהם מבינים מעצמם שגם הם מוזמנים. זה עבד מצוין לגבי כאישה לא מעט שנים - אז למה לא להפוך קצת את התפקידים? (הוריקן אנדר קאבר, שלפעמים מסבירה את עצמה).

למעלה