לקראת הגמר: מי יהיה השגריר?

מוריאל11

New member
מלודי

נמרוד עלה חזרה רק בגלל הקשרים של אביו

FrAnzY

New member
יש בזה משהו...

אבל לא בטוח. גם לו יש את זה. יש לי הרגשה שהפעם יבחרו בת לתפקיד הזה, מאחר שבשנה שעברה נבחר בן.

SimsY

New member
ברור שנמרוד

אלא אם כן הם רוצים שתתחיל לבכות להם באמצע משימות הסברה כמו אפרת.

iritki

New member
אפרת

תמכתי בה מהתחלה, אני חושבת שאפילו כתבתי את זה פה בסקר הראשון שהיה אחרי הצגת המתמודדים. לא הצלחתי למצוא את ההודעות האלה מתחילת העונה כדי לבדוק...

דעתי על השגריר.

קודם כל איך אתם יכולים לבחור במלודי? הרי יש לה חוסר בידע בסיסי על ישראל,היא אמנם מרשימה פיזית אבל לא מעבר,היא רודפת פירסום,וזה היה ברור מהרגע שהיא נכנסה לתוכנית וגם לפניה,היא ילדה עשירה ,מפונקת,ואני לא חושב שיש לה כל שמץ בכל הקשור לפוליטיקה והסברה,ובטח שהיא לא תקדיש שנה שלמה לכך,הרי היא מחפשת טלויזיה לא מעבר,והבטחון שלה מסתמך על ידי היופי והכריזמה שלה. לעומת זאת אפרת,היא מסבירה מגיל מאוד קטן,וזה משהו שטבוע בה,וגם לה לא חסר רושם חיצוני,היא אמיתית,כנה,לא מחפשת פירסום או רייטינג,מחפשת להגיע למטרה שלה ולמה שהיא דבקה בו רוב חייה-הסברה פוליטית. נמרוד חמוד אבל לא מספיק מקצועי בכדי להיות ''שגריר'' מה גם שאם אין לך אנגלית ,אין לך מה לחפש בעולם ההסברה העולמית. בכל אופן,אם התוכנית היא מספיק מקצועית ולא מחפשת רק דוגמניות/שחקניות/מנחות---> הבחירה שלי היא אפרת. ומלודי? בלאו אחי נצפה בה תוך חודשים ספורים מנחה באיזו תוכנית בנאלית. נמרוד? אתה חמוד,לך יתאים יותר להיות קומיקאי פוליטי ממולא בבדיחות שחורות וכדומה בקאמל קומדי. צ'או. צפייה מהנה.

leeo

New member
../images/Emo45.gif

למרות שמלודי מראה משהו כן באהבה שלה לישראל וברצון שלה להסביר את ישראל.

ny22

New member
מנהל
שאלה

קודם נימרוד אמר למלודי משהו שבסוף היה "...זה חומה" (באנגלית) מה הוא אמר לה? (לא שמתי
)

ס ו ל ר ו

New member
אפרת לוקחת.

ואני מאוד מקווה שאני צודקת. מלודי יודעת אנגלית מעולה אבל היא לא יודעת הרבה על ישראל. נמרוד לא יודע טוב אנגלית אז קשה לו להתבטא. ולאפרת יש את שני הדברים האלה.

למעלה