לקראת המבחן בע"פ,,

רזמיר

New member
לקראת המבחן בע"פ,,

אולי תוכלו לעזור לי ולשכמוני, אנא הזכרו בבחינה בע"פ שלכם,, מה שאלו אתכם? אשמח לעזרתכם.

משקולת

New member
הבחינה בע"פ היא החלק הקל ../images/Emo13.gif

זה היה מזמן... שאלו אותי איזושהי שאלה לא קשה במיוחד בענייני אתיקה, ביקשו שאספר על איזשהו קייס שהיה לי במסגרת הסטאז', עוד איזו שאלה משפטית תיאורטית וזהו. לא הייתה לי בחינה הכי קלה בעולם (יש כאלו שממש בקושי שאלו אותם, אך יש גם כאלו שקצת יותר הקשו עליהם), אבל בעודי נבחנת, קלטתי שמספיק שאני מראה בקיאות מסויימת ומתנסחת היטב, ואין סיבה שלא אעבור...

תלוי בהתמחות שלך...

שאלו אותי על כמה מקרים מעניינים שטיפלתי בהם, בעיות משפטיות ומושגים מעולם זה (התמחיתי במקרקעין) וגם כמה שאלות כלליות. העיקר בבחינה הוא לבוא עם חיוך ובטחון ולהכיר כמה מקרים שטיפלת בהם על בוריים. אותי אישית שאלו גם שאלה שלא ידעתי עליה את התשובה, לא התביישתי להגיד שאינני יודעת והבוחנים אמרו שממש עכשיו היא מתבררת בבימ"ש ומה נראה לי הכי הגיוני. נתתי את עמדתי לפי ההגיון והניסיון והם שמחו בזה. בהצלחה!

od1 co il

New member
לעיתים הם אף שואלים דברים הכי פשוטים ...

ומרוב לחץ הנבחנים חושבים על התשובה הכי "רחוקה" מכך... אותי שאלו למשל מהם המסמכים הנדרשים בהליך של סדר דין מקוצר ולאחר שעניתי תשובה ארוכה ומלאה התחכמו ושאלו מה עוד....? ייפוי כח כמובן...... שיהיה בהצלחה ולא להתרגש!!!

אני לא מסכים עם כל מה שנאמר כאן.

הצוות שבחן אותי הכשיל 3 מתמחים שנבחנו לפני. יכול להיות שהצוות היה קשוח, יכול להיות שהנחנים לא היו משהו ויכול להיות שאני עשיתי רושם טוב. בכל מקרה - לא להקל ראש בבחינה הזאת. לגבי- לא שאלו אותי שאלות מתחום ההתמחות שלי. שאלו אותי שאלות לגבי אגרות (שידעתי מעולה), חוקתי, עבודה ואפילו מיסים.

למעלה