לקראת המתכונות והבגרויות

dan154

New member
יעילות תכנית בבגרות במדעי המחשב

האם הבוחן בבגרות מוריד או מוסיף נקודות לפי יעילות התכנית שהנבחן כותב, או שכל עוד התכנית שלו מבצעת את מה שנדרש ממנה הנבחן יקבל את מלוא הנקודות? האם יש שאלות בבגרות בנוגע ליעילות תכנית? אני מתייחס בעיקר לטופס 602, השלמה ל3 יחידות - שפת פסקל. יעילות תכנית נמצאת בתכנית הלימודים אבל אני לא בטוח אם זה כ"אקסטרא" או שזה דרוש גם לבחינה.

olsen cool

New member
מחר מתכונת

מחר יש לי מתכונת ביחידה אחת של מחשבים(הראשונה)שכמובן אמורה להיות הכי קלה. עשיתי תרגילים מבגרויות קודמות,הרמה הזאת היא בד"כ אותה רמה?

LiranViper

New member
דפי בוחני בגרות- שיטת הורדת הנקודות

שלום, כידוע לכולנו יש לבוחני-בגרות דפים מפורטים בהם כתוב במפורש כמה להוריד על כל סוג של טעות. איפה אני יכול להשיג את הדפים הללו לבגרויות קודמות? (אני חושב שהמורה שלי הפריז לגמרי בכמות נקודות שהוא הוריד לי על דברים אבל אני רוצה משהו להתבסס עליו כי הוא קשה כמו אבן) תודה, לירן. icq: 3031032

The Albatross

New member
הרמה הזאת היא אפילו יותר קלה.

המבחן הזה מסתכם בשאלות אמריקאיות בהן יש לך 4 אפשרויות איך עושים קלט בפסקל או בC, מה שלמדתם. בני אדם נורמאליים בדרך כלל מסיימים אותה ברבע שעה עד עשרים דקות, כולל 3 בדיקות.

tamarhp

New member
שאלות אמריקאיות?

לא הכל, רק חצי מבחן.. לא? אבל כן - בד"כ מסיימים ב20 דקות בערך.

The Albatross

New member
זה באמת משנה?

השאלון הזה קל ברמות מטורפות. המאה הכי קל שהוצאתי אי פעם.

gilatb1

New member
לא משנה, גם מה שלא אמריקאי

ממש ממש קל.. ממ..מישהו פה לא מבנ"ע?

tamarhp

New member
כן..

המנהלים הקודמים ביקשו ממני, אבל בכלליות זה די היה ברור שאני אמשיך אותם, פשוט הייתי בין הפעילות והיוזמות ביותר, הייתי מעין סגנית מנהלים בלי כוונה, והיה לי קשר מעולה עם רוב האנשים, כך שנכנסתי לתפקיד באופן די טבעי...

The Albatross

New member
לא מורידים נקודות על סיבוכיות.

נדרש לדעת איך מחשבים סיבוכיות של תוכנית, אבל לא צריכים להפוך אותה ליעילה יותר.

dan154

New member
מה זאת אומרת איך מחשבים סיבוכיות?

אפשר דוגמא?

The Albatross

New member
א. כתוב תוכנית שעושה בלה בלה

ב. מה הסיבוכיות של התוכנית שכתבת? רגע, בעצם, לאיזה שאלון את ניגשת? יחידה ראשונה, שתי יחידות אחריה או שתי היחידות שבסוף? אני לא חושב שלשתי היחידות שבאמצע צריך לדעת לחשב סיבוכיות.

dan154

New member
2 יחידות שבאמצע.

ככה קוראים לזה? סיבוכיות? או שאתה קורא לזה ככה ובספר זה אולי יעילות/חוסר יעילות? כי אם זה סיבוכיות אז אין לי את זה, כי לא ראיתי משהו כזה בשום מקום בחומר הלימודים.

gilatb1

New member
ב2 היחידות שבאמצע

אין סיבוכיות. זה רק ביח' 4-5. [ככה זה היה שנה שעברה לפחות..]

gilatb1

New member
../images/Emo207.gif איך עושים סיכויות??

ממ כל המבחנים עד עכשיו הצלחתי להתחמק מזה.. אבל מגן-בגרות - הפעם צריך לדעת.. אז איך בודקים סיבוכיות?

למעלה