לקראת הסינגל הממשמש ובא..

tali44

New member
טוב, אני רוצה שהסינגל...

יהיה שיר ממכר וקצבי, פצצתי שכולם ישמעו אותו בפלאפונים באוטובוס, בתור ובכל מקום. שיהיו לו מילים טובות, ושלא יהיה לה ליריקס דפוק כמו לשאקירה או שירי מימון. (אין לי שום דבר נגדם אבל תודו שבליריקס שלהן מילה אחת לא קשור לשניה. "הייתי כעיוורת לאור היום מרוב ההגיון לא נשאר מקום רועדת לידך והסם שבי עוד לא נגמר נושמת לי ממך והטעם כבר מר." שיהיה שיר טוב כמו כל השירים שלה ושלא תנסה בכוח להיות סקסית ושתהיה היא. זה מה שאני רוצה ממנה, ושתחזיר את לארי. ואני מקווה שנצליח בקאמבק הזה...!!

YugiBoy

New member
נכון ולא נכון

לשיר של שירי מיימון יש המון משמעות, השיר לא כתוב בשפה של יומיום ולכן צריך להסתכל קצת מעבר... אם ינתחו לך את השיר תראי שיש המון..כנ"ל כל שיר... אפילו ניתוח של MY HUMPS הוציא אותו הגיוני יותר.... מה שכן, כמו שכולנו רוצים , להיט חדשני וקופצני עם בריטני שלא מנסה להיות יותר מידי סקסית בכח, שכולם ישמעו ויאהבו אותו (=

Invisible Boy

New member
אם מדברים על סינגל חדש../images/Emo9.gif

החברה האחראית על התקליטים של בריטני "Sony BMG", מתכננים מסיבה ב27/7 במועדון "Blondie" כדי לחגוג את הקאמבק של בריטני. Sony הבטיחו תצוגה מקדימה של סינגל חדש באותו האירוע. מקור: SONYBMG Chile

Brit22k

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo9.gifיוווווו!!!!!

ואוי זה ענק! זה ענק!!!! מסיבת קאמבק ענקית בטח בריטני תיהיה מדהיהמהההה אני כל כך מחכה לזה !!!! ואויייייייי
אוהבבב אותכםםםםם חחח

Brit22k

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gifיוווווו!!!!

ואוי זה ענק! זה ענק!!!! מסיבת קאמבק ענקית בטח בריטני תיהיה מדהיהמהההה אני כל כך מחכה לזה !!!! ואויייייייי
אוהבבב אותכםםםםם חחח

Britney Style

New member
ייאויוועכלכילךגי אני מתרגש../images/Emo9.gif

אבל אם הם מתכוונים לחגוג ב27 את הקאמבק עם תצוגה מקדימה של הסינגל אז לא ניראה לי שיתכילו להשמיע אותו בשבת הזאת
נחכה ונראה...

Invisible Boy

New member
שלא יהיה בשבת מה אכפת../images/Emo3.gif

מסיבה לקאמבק זה יותר שווה
+ שיר חדש

tali44

New member
יותר טוב..............................!!

ככה לפחות הסילנגל לא יצא שאף אחד לא ישמע עליו לפני כן. עכשיו זה כאילו במסיבה והכל ויש עוד זמן ויש מצב לשיפור התדמית =להפסקת השערוריות ועשיית דברים טובים, כגון- תתלבש טוב, תמונות פפראצי מחמיאות, המכתב סליחה הזה לצלם ועוד דברים שיבואו עלינו לטובה בערז"ה|חמסה. טוב, אני מאושרת וזה יהיה באמצע החופש, בשיא, לפני אוגוסט.
תאריך מצוין לפי דעתי! עוד 22 יום...!!

xtina 4 ever

New member
OMG! זה כל כך..משמח!../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

אוקיי, הנה זה בא. בריטני חוזרת רשמית עוד 20 יום!!!!!!!!!11

אז זה אומר שהסינגל נקבע?!?!?!?!?!?!?!

יששששששששששששששששששש סוף סוף היא חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כל כך הרבה זמן חיכיתי לשמוע ממנה מעט חומר חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כנראה שבריטני לא הוליכה אותנו שולל והאלבום אכן יצא השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עד ל-27 יש עוד זמן אבל לא נורא ממש לא נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואם תחנת הרדיו אכן אישרה שיש בידיה סינגל חדש וזה רשמי והכל אז זה אומר שהסינגל נקבע!!!! אגב לגבי התצוגה המקדימה-אני בספק אם בריטני תציג את הסינגל החדש לראשונה במסיבה הזו.זה קצת תמוהה.אולי הכוונה של חברת התקליטים שלה הייתה שהיא תופיע עם הסינגל החדש בפעם הראשונה.אם זה אכן נכון-אני בטוח שאנחנו נזכה לשמוע את הסינגל בימים הקרובים.מצד שני,אם המסיבה תהיה סגורה,אז יכול להיות שהסינגל יצא יותר מאוחר ולמעשה לא נזכה לשמוע אותו בקרוב-אבל זה די לא הגיוני.

YugiBoy

New member
יכול להיות שהסינגל יצא

השנה , כמה זמן אחרי זה עוד סינגל ואז עוד והאלבום יצא ב08.... לא נראה לי שזה יקרה, אין מצב... אבל מבחינה טכנית זה אפשרי.

0rin

New member
../images/Emo210.gifאממ.. אני חושבת ש..

אין זמן יותר מוצלח מעכשיו.. מפניי שכל ה"מתחרות" שלה הוציאו כבר שירים, דיסקים..וכו'.. אממ.. נראה לי הסכנה הכי גדולה שלה מבחינת מתחרות היא ריהאנה..מפניי שהיא ממש מצליחה..והשיר החדש שלה ממש יפה..[פעם ראשונה שאני אוהבת שיר שלה] אממ.. וריהאנה לא נראית אחת שתוריד הילוך בזמן הקרוב..כי אני מאמינה אחרי Umbrella היא תוציא עוד שיר וכו'.. וגם כל התקופה שבריטני עברה.. אז יש אנשים שלא מודעים שהיא בסדר עכשיו..אלא חושבים שהיא לא במצב נפשי טוב.. אני מקווה שזה לא ישפיע ושהיא תהייה מקום ראשון ב-בילבורד ובמצעדי שירים/קליפים בקיצור, בהצלחה לבריטני

ובקשר לכריסטינה..

בריטני תמיד הצליחה יותר מכריסטינה כך ש..ההריון אמור להיות הסיבה האחרונה שבריטני תצליח יותר ממנה.

בריטני תחזור היא לא תראה ממטר את ריאנה..

תאכלס נכון שלריאנה יש להיטים לא קטנים כמו וונדרפול ואמברלה.. אבל בריטני היא מלכת הפופפ..שהיא תמיד הצליחה..וגם עכשיו היא תצליח שאנשים יראו שהיא משתפרת.. ריאנה בכלל לא מאיימת עלייה.. בריטני הייתה מלפניה.. והיא גם לא עברה חצי ממה שבריטני עברה.

למעלה