לקראת הסינגל הקרב
-סקר!

TheImpactBoy

New member
לקראת הסינגל הקרב../images/Emo88.gif-סקר!

כמו שאתם יודעים, חודש מעכשיו, אנחנו מקבלים סינגל חדש בשם EVA (שם פקנטי לאאלה). איך לדעתכם ישמע הסינגל? 1. שיר בועט ומהיר, בסגנון המהירות של SHE IS MY SIN? 2. בלדת מטאל עם קצב בסגנון של NEMO? 3. בלדת מטאל טוטאלית בסגנון SLEEPING SUN? 4. אין לך מושג בכלל כי זה נייטוויש ותמיד יש לצפות להפתעות? ענו! (אתגלן את זה מאוחר יותר, וכשהשיר יצא, נראה מי צדק.

mary06

New member
חד משמעית

4! הם חייבים להפציץ בסינגל הזה..לחדש את עצמם ולהראות למה הסולנית החדשה מסוגלת. הם צריכים להתאמץ לקחת את "נייטוויש" לכיוון שונה ממה שהכרנו כדי לא לאבד מעריצים יחד עם הסולנית. אני נורא מקווה שיהיה משהו "בועט ומהיר" כי בתור סינגל חדש לקבל בלדה משעממת יבאס את המעריצים שמצפים לזה כל כך..

dralan

New member
אממ

אין לי מושג, אבל אני מקווה לשיר מהיר ורועש - אני הולך על 1

Beyond The Veil

New member
אני מקווה ל1 אבל 4 בהחלט נשמע מעניין

אז אני לא ממש יודעת
אני אלך על 1 וזהו.

MiNi CoOpEr

New member
(ענבר) אמ....

אני רוצה להאמין שזה יהיה 1 אבל ההגיון אומר ללכת בכיוון 2 בגלל המסחור של להיט כמו NEMO, בלאדת מטאל טוטאלית כמו סליפינג סאן- 100% שזה לא יהיה! ולמרות זו אני הולכת על 4 כי הסולנית חדשה והם מקליטים עם אורקסטרה- מה שבטוח שזה יתן לנו בעיטה לפנים!

blacknwhite

New member
אני מקווה ל-4...

והאמת שאם לא 4 אז אני מקווה ל-1. אבל נראה לי יהיה 2... (אגב, התמונה נורא הצחיקה אותי משום מה
)

Blade Of Fire

New member
מקווה ל-1

3 זה לא יכול להיו, כי דבר כזה לא משחררים כסינגל ראשון מאלבום חדש 2 אני ממש ממש ממש מקווה שלא יהיה אני מקווה שזה יהיה משהו נותן בראש שכזה.. זה גם אומר שהם חזרו לסטייל הישן והטוב שלהם...

אני חושבת....

בלדת מטאל.... במו נימו, אבל כמו שאמרת, תמיד יש סיכוי למשהו מיוחד ומפתיע, אז גם 4.

אממ...

אני מקווה שזה יהיה 1 כי יקח למעריצים זמן להתרגל לסולנית החדשה אז לפחות שיהיה קצבי ורועש

למעלה