הממ מקווה ל4, כנראה יהיה 2. אבל נקווה שלא יבוא וואנס נוסף :S
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/4/07 #20 הממ מקווה ל4, כנראה יהיה 2. אבל נקווה שלא יבוא וואנס נוסף :S
B Brombit New member 25/4/07 #21 מנסה לנחש לפי השם... ../images/Emo115.gif נשמע לי כמו 2 יכול להיות גם בסגנון Ever Dream או Dark chest of wonders, סתם אני אומרת לפי ההרגשה... אבל בעצם, בגלל שהם פותחים "דף חדש", אני מניחה שזה יהיה 4
מנסה לנחש לפי השם... ../images/Emo115.gif נשמע לי כמו 2 יכול להיות גם בסגנון Ever Dream או Dark chest of wonders, סתם אני אומרת לפי ההרגשה... אבל בעצם, בגלל שהם פותחים "דף חדש", אני מניחה שזה יהיה 4
A A Hilit New member 25/4/07 #23 3 כי אני שונה!../images/Emo6.gif חח סתם אני אהיה מושפעת חברתית ואהמר על 4 למרות שאני מקווה שזה יהיה יותר דומה לSIMS אבל עם נייטוויש אף פעם אי אפשר לדעת..
3 כי אני שונה!../images/Emo6.gif חח סתם אני אהיה מושפעת חברתית ואהמר על 4 למרות שאני מקווה שזה יהיה יותר דומה לSIMS אבל עם נייטוויש אף פעם אי אפשר לדעת..
L lacrimosa girl New member 25/4/07 #24 אני רוצה אושנבורן. ../images/Emo7.gif אין מצב שהם יחזרו לסגנון הזה, מה?
S Super Alonit New member 26/4/07 #29 4, זו גם סולנית שונה אז קשה לצפות איך הם יתאימו את עצמם לקול החדש.
A Anywhere But Home1 New member 26/4/07 #31 מקווה ששיר בועט ומהיר אני אוהב את הפאוור מטאל וגם נראה לי הם יוציאו משהו קצבי שיתן פוש טוב לאלבום ויפרסם אותו !!
מקווה ששיר בועט ומהיר אני אוהב את הפאוור מטאל וגם נראה לי הם יוציאו משהו קצבי שיתן פוש טוב לאלבום ויפרסם אותו !!