לקראת סוף שבוע ושבוע החג והטיולים:

אנימו

New member
לקראת סוף שבוע ושבוע החג והטיולים:

נראה לכם בסדר שסוגרים חופים בכנרת וירשו להכנס רק בעבור תשלום?
כנרת

shkedud

New member
אין שום סיבה שבעולם לסגור חופים שכל

השנים היו ציבוריים, ויותר גרוע מכך, בחופים האלה שסוגרים, לא מנקים ולא דואגים מספיק טוב לטיפוח של החוף. אבל אני לא רוצה להיות שלילית בסופשבוע...

אנימו

New member
אותי זה מרגיז!גם בסוף שבוע כשכל

עם ישראל ואשתו מתנחלים בחופים

מנורה

New member
אין לי מבעיה עם חג האהבה ביהדות

חג האהבה הוא בט' באב לא עושים מצעדים יוצאים לכרמים
אז אבל מדוע לשבש את התנועה להבליט את נושא ההומואים

מנורה! התכוונת לט"ו באב ולא ט'באב

ואני מסכימה עם דעתך,גם אני לא הבנתי מה הולך פה עם האהבה..החליפו השם במקום יום הגאווה?וכמו שכמה מחברותי כתבו,, לאהוב תמיד,כל יום וכל רגע,גם יום האם לא נראה לי מה זה אוהבים את אמא רק יום אחד בשנה?צריך לשיר כל יום
אמא ירקה לי יקרה
סוף שבוע נעים

בת אל 7

New member
לפי כמה שידוע לי החלפו את יום האם

ליום המשפחה...וזה נראה לי הוגן...מכון שיש גם אבות שמשמשים לילדים תחליף לאם..לא בכל משפחה לצערי מכל סיבות שהן אין אם ואז לא מעמיד את הילד במצב מביך ומכאיב.

בוקר טוב חברות וחברים יקרים../images/Emo140.gif

באופן כללי, הרחצה בכנרת תמיד הייתה תמוהה בעיני, אלה המים שאנחנו שותים, במקום לרחוץ בכנרת, מי שאוהב לרחוץ במים מתוקים, תמיד ישנה הברירה ללכת לבריכות המיועדות לטבילת בני אדם, אני אישית נמנעת גם מזה וגם מזה וגם בים יש זיהום. שבת של שלום והנאה לכולם

אפי 7

New member
תחילתו של סוף שבוע נעים ../images/Emo141.gif

ובוקר טוב לכולם. אמרו חז"ל: "מרוב עצים אין רואים את היער" את יער הפורום שלנו רואים היטב, מאחר והעצים הם עצים מאוד ייחודיים. כל עץ מניב פרי כפי שבראו האלוקים. כל אחד מביא את ייחודו הוא. כמה שיותר עצים איכותיים, חמים, מפרגנים, מעניינים, כך היער משופע בבהירות מענגת. סוף שבוע נעים אפי

אפי 7

New member
עם ישראל חי ../images/Emo6.gif

אתמול בקרתי בגני התערוכה - בתערוכת עיצובים. אין תשלום על הכניסה וחששתי כי כל עם ישראל יגיע ויהיה בלאגן. הופתעתי. היה אמנם המון רב, אולם הזרימה הייתה נעימה. התערוכה היא למטרת פרסום ומכירה, והוי למציגים אם הם גובים תשלום כניסה, אנשים מאוד מתמרמרים ובצדק. אם בחופי הכנרת ישנם דמי כניסה, כנראה ישנה סיבה מוצדקת לכך, כי אם עם ישראל היה דואג לשמור על החוף, לא להשאיר זבלים פזורים בכמויות, יתכן ולא היה נגבה תשלום. למרות שמישהי כתבה שהרשות אינה דואגת כלל לניקיון ופה הפשלה שלה והאנשים באמת יכולים לבוא בתלונות מדוע זה כך. ברעננה למשל ישנו פארק מקסים והרשות גובה תשלום בסופי שבוע, בטענה שישנן הוצאות מרובות לאחזקת הפארק וכן אין סיבה שאנשים מרשויות אחרות ייכנסו ללא תשלום (רק לתושבים מותר). הייתה התלוננות רבה מאנשי ערים אחרות, אולם המצב נשאר בעינו. נכון, אם משפחה יוצאת עם מספר ילדים, מאוד קשה לעמוד בהוצאות אלו. אז שיהיה חג שמח. אפי

lionit

New member
בוקר טוב וסוף שבוע נפלא לכולנו

אפי,תשלום לפארק עירוני מקובל ביני משום כל הוצאות האחזקה והתחזוקה. אבל חופי הכנרת הם סיפור אחר. צריך היה להשאיר חוף אחד או שניים לאלה שאינם מעוניינים או אינם מסוגלים לשלם את המחירים הגבוהים עבור הכניסה.

אפי 7

New member
צודקת ליאונית - למעשה אפילו

היה צריך לתת לילדים לפחות להיכנס חינם - וכן זה רעיון להשאיר חופים פתוחים ללא תשלום. אגב, רעיון, בר-מצווה של בני נחגג בחוף השקט - הלבוש היה ממש לא רשמי - האורחים התרחצו בכנרת - והארוחה הייתה במלון - מאוד צנוע ומרתק. אפי

מנורה

New member
שלום חברים איזה הספק איזה יופי

כל כך הרבה נושאים ודברי חוכמה פשוט כיף ברוכים הבאים לכל המצטרפים
לומדת מכל אחד מכם אתם מאשירים את חיי
סוף שבוע נעים ושבת שלום

למעלה