לקראת פשרה ברפורמה המשפטית?

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

ai27

Well-known member
נ.ב.
אתה היית כזה מצחיק, אם לא היית כ"כ פרימיטיבי.

אדבר בשפה המובנת יותר לישראליסטים כמוך: אני שם ושמתי קצוץ על כולכם, כולל ליברמן, לפיד, גנץ, טיבי, ביבי ,שמיבי, חוייבי וערביבי.
אתם כו-ו-ו-ו-ו-לכם פשוט הרסתם את הארץ חלב ודבש שקיבלתם במתנה מיוסיף סטלין.
:ROFLMAO:
לך לבקר את רון
עם הזיות כאלו בטח ישכנו אתכם ביחד

deltaZer0

Active member
טוב, אם העברת את השיח לסגנון הישראליסטי הטיפוסי, אומר לך כך ובזה אסיים איתך לצמיתות:

אתה יצור קרתני ופרימיטיבי המאוהב בעצמו באופן חולני.
כאשר אתה טועה, אתה מיידית רץ לתקוף אישית את מי שנמצא מולך, למרות שאינך מכיר "אותו" בכלל, כי אתה לא מסוגל לשנות את הקוו מחשבתך.
אתה - אחד מתוך המאות רבות של אלפים שמעתיקים אחד את השני כמו רובוטים ביואלוגיים בהתנהגותכם ובהשקפתכם, אין לכם טיפת אינטליגנציה, אין לכם אופק אמיתי, אין לכם חזון ממשי, כי אין לכם גנום מפותח.
עשרות שנים אתם כאילו צועדים, אך נשארים באותה הנקודה בלי להתקדם לשום מקום.

אבל, הנה, הגיע הרגע שיחולל שינוי מהותי ביותר במדינה הזאת, כי בית הכלפים הזה כבר התרסק ועף לכם מול הפרצוף שלכם. אולי, בינתיים, בצורה המטפורית.
עוד 5-7 שנים, העידן החדש באזור ישנה את מחייתך וסביבתיך מן היסוד, למרות שאתה מפחד להסתכל לאמת בעיניים ולא מאמין לזה. כלום לא ישאר כמו שהיה קודם.

הרע הגדול עוד לפניכם. תיזכור את זה.
אף אחד לא יעזור לכם ולא יגן עליכם.
תמשיך להתפלל ל- the golden calf

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
טוב, אם העברת את השיח לסגנון הישראליסטי הטיפוסי, אומר לך כך ובזה אסיים איתך לצמיתות:

אתה יצור קרתני ופרימיטיבי המאוהב בעצמו באופן חולני.
כאשר אתה טועה, אתה מיידית רץ לתקוף אישית את מי שנמצא מולך, למרות שאינך מכיר "אותו" בכלל, כי אתה לא מסוגל לשנות את הקוו מחשבתך.
אתה - אחד מתוך המאות רבות של אלפים שמעתיקים אחד את השני כמו רובוטים ביואלוגיים בהתנהגותכם ובהשקפתכם, אין לכם טיפת אינטליגנציה, אין לכם אופק אמיתי, אין לכם חזון ממשי, כי אין לכם גנום מפותח.
עשרות שנים אתם כאילו צועדים, אך נשארים באותה הנקודה בלי להתקדם לשום מקום.

אבל, הנה, הגיע הרגע שיחולל שינוי מהותי ביותר במדינה הזאת, כי בית הכלפים הזה כבר התרסק ועף לכם מול הפרצוף שלכם. אולי, בינתיים, בצורה המטפורית.
עוד 5-7 שנים, העידן החדש באזור ישנה את מחייתך וסביבתיך מן היסוד, למרות שאתה מפחד להסתכל לאמת בעיניים ולא מאמין לזה. כלום לא ישאר כמו שהיה קודם.

הרע הגדול עוד לפניכם. תיזכור את זה.
אף אחד לא יעזור לכם ולא יגן עליכם.
תמשיך להתפלל ל- the golden calf
מה שברור
זה שאין לטמטום שאתה פולט שום קשר עם המציאות.
נשארת תקוע בקונספציות מגוחכות
ואינך מסוגל להתמודד עם הפיכתן לבלתי רלוונטיות

deltaZer0

Active member

"במרתפים של השב"כ, באגף 7 בכלא שקמה באשקלון, שם נפל לי האסימון"

את השד הזה אף אחד כבר לא יצליח להחזיר לבקבוק
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' מבטיח שהרפורמה רק נולדה,
מסביר למה לא נכון לעצור את החקיקה,
מפרט את הישגי הממשלה בשנה החולפת...

"בגירוש מגוש קטיף חטפנו סטירת לחי אדירה, אבל אני היכן שאני נמצא היום בגלל הגירוש. נפל לי האסימון שבזמן שאנחנו ראינו בעצמנו ציבור אידיאליסטי, בנינו יישובים והקמנו מוסדות, מישהו גנב לנו את המדינה, מישהו השתלט. איפה הבנתי את הכוח של מערכת המשפט, ושצריך להוביל ברמה הלאומית? במרתפים של השב"כ, באגף 7 בכלא שקמה באשקלון, שלושה שבועות בתוך תא קטן מואר 24 שעות ביממה. שם נפל לי האסימון. תחשבו כמה כוחות המשבר הזה הוליד. תחשבו כמה נערים ונערות בימין, במחנה הלאומי, במה שקרוי ישראל השנייה, מרגישים עכשיו את התסכול והדיכוי. תחשבו מה שזה יעשה עוד כמה שנים. זה לא יחזור אחורה. האם זה ייקח שנה, שנתיים, שלוש או עשר? זה הרבה פחות חשוב".

כפי שאמרתי - הרע הגדול עוד לפניכם.

להיתפשט על האוצר זה לא מספיק, צריכים לדאוג למקורות הכספיים שרק יתבזבזו סתם על הפרזיטים מכול סוג שהוא,
ילכו לאיבוד ויתנדפו, במיוחד עם הגברת ההגירה מארץ חלב ודבש.
כמו-כן, אני מצפה, כי מחוץ לישראל יתגוררו בעוד עשור כ-70-75% מן היהודים, במקום כ-50% היום.

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Active member
הכותבת הינה בחורה צעירה שחושבת כול הזמן על סקס(וזה מצויין).
כתוצאה מכך,היא איננה יודעת לפענח נכון את הנתונים: לא מדובר פה בהשקעות, אלא בטרום-ההגירה.

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Active member
למה ועל מי צוחק מאסק ???

"החלטתי להשתיל את בינה מלאכותית, קודם כל, לשרה'לה"

על מי ולמה צוחק מאסק?
על הכותרת הקודמת למעלה...

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Active member
פשרה???
יכולה להיות פשרה בין הקוטבים, אחרי שאתם
הערתם "דובים" מרבצם(ששהו 75 שנה בתרדמת של חמלה, סבלנות, סובלנות ורחמנות כלפיכם) ויצרתם מחדש את שדה המגנטי הדוחה???

אתם,
אידיוטים הפרימיטיביים, תראו למה גרמתם!
וזאת רק ההתחלה!!!

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Active member
למה לא תהיה שום פשרה אמתית???
תבינו את שורש הבעיה: אלה שני קוטבים מנוגדים וכור היתוך המפוברק שלכם התפוצץ!

למעלה