לקראת שנת הלימודים החדשה...

Beigelman

New member
לקראת שנת הלימודים החדשה...

בצער רב וביגון כבד, אני מודיע על פטירתו של אהובינו, יקירנו וחברנו: החופש הגדול ז"ל.... אז, כמה תלמידים יש לנו בפורום פה? איפה אתם מתנדבים וכמה זמן אתם במד"א? והאם הצטרפו אלינו או כמה ילדים שרק סיימו קורס 60 או עומדים לסיים? בואו נדבר ילדים :)

shlom1122

New member
..

אאני מתחיל מחר כיתה י' לצערי ההרבב גמרתי קורס 60 בחודש יולי השנה:).

e2h2

New member
אמממ

אני מתחיל כיתה י"א, אני מתנדב כבר שנתיים, סיימתי קורס 60 באוגוסט 2005 , עברתי קורס תאר"ן בשנת 2006 , ועברתי קורס מדריכים בחופש האחרון אני מתנדב מד"א נגב- באר שבע בע"ה עוד שנתיים מסיימים ללמוד =]

Rockamora

New member
קורס מדריכים?! כבר?!

איזה כייף לך
[גם אני מתחיל י"א]

e2h2

New member
אמממ

מתחיל שנה שלישית עכשיו, התחלתי להתנדב בכיתה ט', וכן הספקתי לעשות השנה קורס מדריכים :) היה הקורס הכי כיף בעולםם קורס מדריכים 2007 מת עליכםםם!!

Rockamora

New member
כיתה ט'? איזה כייף! איך?

חשבתי שלוקחים רק מכיתה י'. לפחות אצלינו זה ככה. מכיר עמרי הוכמן ומעיין סרור? הם היו בקורס הזה

e2h2

New member
אממ

כן הצטרפתי בכיתה ט' שהייתי בן 15 כי לוקחים או מגיל 15 או מכיתה י' את עמרי יש מצב שאני מכיר בפנים ואת מעייניי בטח שאני מכירר תמסור לה ד"ש חם חם חםם

Rockamora

New member
טוב

מתנדב במד"א טבריה [איזור ירדן
], בסוף חנוכה זה יהיה שנה שלי במד"א. :]

batel0123

New member
יהי זכרו ברוך..

אני ממש ממש אתגעגע אליו!!
מתנדברת בקריות-אזור כרמל,כבר שבעה חודשים (נראלי) קורס 60 בחנוכה 2006 תארן+מדנים קיץ 2007

DANIELTerrible1

New member
שיט נגמרו הבקרים

לא אוהב בצפר... מתנדב באיזור ירדן... תחנת חצור...כבר שנתיים... עולה ליב' 60+תארן06-אט"ן\נט"ן 07 בתקווה השנה חובשים או השלמה למע"ר בכיר...

Rockamora

New member
היי היי! עוד ירדני אחד ../images/Emo3.gif

מה קורה דניאל? [נראה לי שאני יודע מי אתה.]

Rockamora

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא ואביטל שני דחפורים
חח אני לא יודע מי, אבל משהו אמר לאביטל בווליום שהיא חופרת בפורום, והיא לקחה את זה רציני והיא החליטה להמשיך לכתוב מלא רק בשבילם! חחח

למעלה