לקראת שנת הלימודים החדשה...

DANIELTerrible1

New member
הם בסדר...

ומי זה בן דודה שלך? אני לא אוהב חדשים כי אין לי כוח להתווכח איתם מי עולה ומתי וחרא כזה...

Rockamora

New member
אני שונא שזה קורה.

אתם עוד תחנה קטנה [נכון? אף פעם לא הייתי שם
]. תאר לך מה הולך בטבריה! לפעמים זה מגיע למצב שהנהג קובע מי עולה איתו.. טוב נו, אבל זה ידוע שבטבריה זה נורא. כל אחד חושב שמגיע לו הכל, כל אחד מתנשא על השני, הותיקים על הצעירים.. ובסוף כולם שוכחים מה המטרה שלנו בזה שאנחנו שם. לא להראות מי יודע לחבוש יותר טוב או להחיות יותר טוב וחבל שאנשים שוכחים את זה. אבל נו.. טברינים

DANIELTerrible1

New member
שמע... כן אנחנו קטנים...

ואין לי כוח לריב עם צעירים על זה שהם צריכים לעלות עם אחד יותר וותיק מהם... שנה שנתיים או 58

Rockamora

New member
אין אצלכם את הקטע של החונכים?

בטבריה מראש מסדרים בלוח חונך על כל שני מתנדבים צעירים. [צעיר= עד שהועד מחליט שהוא לא צריך חונך יותר]

DANIELTerrible1

New member
לי היה כשהתחלתי...

וכשנכנס קורס חדש פתאום לא צריך וכאלה...זה ממש מעצבן...

Rockamora

New member
מה? זה דבילי! דברו עם הועד שלכם.

חונך זה הדבר הכי עוזר שיש! אני עדיין צריך חונך ברוב הדברים [בעיקר בטפסים האמת. אני עוד קצת מתקשה אבל זה בגלל שהיו לי ממש נסיעות וגם התחלתי משמרות רק אחרי חצי שנה שלי במד"א. סיפור ארוך]

DANIELTerrible1

New member
ועד? מה זה?

אצלינו בקטע עם המתנדבים זה הולך בקומבינות וכאלה... יש אחראי מתנדבים... יעני אחראי... הוא יותר עסוק הניהול התחנה... צריך מישהו שממש ישקיע במקצוע ולא האחראי תחנה... יש לו גם מלא דברים על הראש חוץ מהמתנדבים...

Rockamora

New member
נו, אז דברו איתו, תקימו ועד!

שיהיה אחראי על הלוח משמרות, תורידו קצת מהעבודה של המנהל תחנה. כמה מתנדבים אתם?

Rockamora

New member
יש לי 20 ../images/Emo3.gif

[נו מה.. גם את הרגליים ספרתי.] וואי אתם מעט. אבל בכל זאת! אל תעשו לעצמכם חיים קשים. תקימו ועד! זה פותר הרבה בעיות. מי המנהל תחנה שלכם?

אתם צריכים לארגן מזכירות נוער

אם אתם בתור מתנדבי הנוער לא תארגנו אותה אז אף אחד לא יעשה את זה. תשיגו עותק של נהלי הפעלת מתנדבים (אם אתם צריכים יש לי ואני יכול להעביר לכם את הקטע הרלוונטי בקובץ) תפתחו בנוהל "ניהול סניפים", סעיף מס' 6 "מזכירות נוער" ושם תמצאו את כל המידע שאתם צריכים כדי להקים מזכירות ולהפעיל אותה. זה מה שאני עשיתי שבתחנה בת"א לפני כמעט שבעה חודשים (וכולי תקווה שבעוד חודשיים תהיינה בחירות לקדנציה השנייה). זה צעד לא פשוט, זה לא קל. מי שיבחר לא בטוח יעשה את כל משהו יבטיח אבל זה שווה את כל המאמץ. רק ככה מתנדבי נוער יכולים להשיג לעצמם השפעה כלשהי על הנעשה בתחנה. אני בטוח שאחראי המתנדבים העסוק שלכם ישמח אם הוא יוכל להעביר חלק מהאחריות למזכירות.

בנתיים אני לא אחשוף את שמו

אבל הוא לא כזה בלגניסט וממש מש לא עושה בעיות ילד טוב חבל על הזמן .מילה שלי

למעלה