לקרוא את השטויות ולמות מצחוק...

לקרוא את השטויות ולמות מצחוק...

הביטו בשטות החדשה מבית היוצר של השקרנים ב"הידברות": http://www.hidabroot.org/leshon_hkodesh.htm פשוט לקרוא ולמות מצחוק, כמה בורות, כמה טיפשות, הכל במקום אחד... וגם תוכלו לראות את העיוורון מרצון שלהם בדילוגים (בקובץ).

כמה טיפשות יכולה להמצא באדם אחד ?

ראשית,למי שעדיין לא קרא את המאמר שלי על טיפשותו של עמלק - מוזמן להתרשם כאן. שנית, בכל פעם שאני רוצה בידור מהיר, קל להשגה ומרשים בטימטומו - אני נהנה לגלוש לאתר הדילוגים של עמלק ולדלות משם "פנינים" , הפעם הפנינה המצחיקה שייכת לממצא הבא: "לופי הקמע, בדָמַם, ברׁע" . תשאלו בוודאי מה זה ? ובכן, זהו דילוג אותיות שעמלק מצא בתורה, ומנסה למצוא לו משמעויות כפי מיטב דמיונו הטיפשוני - הסכיתו ושמעו איך הוא מפרש את גיבוב האותיות המקרי שמצא: לופי הקמע, בדָמַם, ברׁע" - לופי דה לופ המוכר מחברת הסרטים אנה-ברברה. כידוע לופי דה לופ הוא זאב, כיצד יתקיים הזאב – בדמם של אחרים, ברוע לב ! אין צורך בהסברים נוספים !!! התייחסות קצרה לממצא הקשור לאילן רמון - כידוע (ועמלק כמובן "שכח" לציין עובדה קטנה ובלתי חשובה בעליל זאת לקוראיו) הדילוג אילן רמון בדילוג 11 הוא הדילוג המינימלי בכל התורה כאשר הוא בולט במיוחד במרווח הקצר שבין אות לאות - הסיכוי להווצרות אקראית של מרווח דילוג כה קרוב הוא למעלה מ 1 ל 100 . הסמיכות של דילוג מינימלי זה לדילוג מות על קולמביה, רק מחזקת את ממצאי הטבלה - ותודה מראש לעמלק על אולי עוד יהודי שבזכות הודעה זו יזכה לראות טבלה זו באתר שלנו. למי שיש קושיות או שאלות לגבי הממצאים המוצגים באתר הידברות, מוזמן לפנות אלי באופן פרטי דרך מסר פרטי אלי בפורום, ואשתדל לספק לו תשובות והסברים.

Gov e rn or

New member
ומתי נחזה ב- "גילויים נוספים

השייכים לטבלה זו"? "גילויים נוספים השייכים לטבלה זו - נמצאים בידינו אך לעת עתה, בחרנו להסתירם מעיני הגולשים. כמובן, ברגע המתאים נחשוף את גילוינו אלו" נראה כי הכנת מטריצות אפשריות רבות _לפני_ הארוע, על מנת להציג אחת מרשימה _לאחר_ הארוע תוך טענה יומרתית ליכולת נבואית של ה"קודים". כל המטריצות שתתבדינה, תיזרקנה מבלי שנדע כמה היו ומה היו, וזאת, כמובן, נוסף על המספר הלא יאמן והלא ידוע של wordings ומטריצות לא מרשימות הנזרקות במהלך ה_שגרתי_ של החפושים...

אבל הטיפשות הכי גדולה, בועז,

היא להתעסק בשטויות, בזמן שעניינים רציניים עומדים על הפרק. אחרי ההתנצלות שלך בפניי, חשבתי שתקדיש את זמנך לדיון של ממש, אך אתה מעדיף - מסתבר - להתחמק שוב ושוב מכך ולקוות שההודעות שנעלמות לדף הבא ייעלמו גם מתודעת הקוראים. אז אחרי ההתנצלות הברורה שלך, האם אתה עדיין מסרב לענות לשאלה פשוטה? האם מוכר לך נושא האלפא במבחני מובהקות סטטיסטיים?

Gov e rn or

New member
הקרב על הדלוגים כבר הוכרע.

הדלוגים הם קשקוש/כשכוש ללא קשר ולו קלוש למה שקדם למאה ה-4 לפנה"ס ועגום לראותכם מתבזים...

Gov e rn or

New member
ומה דעתך על

זאת? "הסמיכות של דילוג מינימלי זה לדילוג מות על קולמביה..." קולומביה, קולמביה, קלומביה, קלמביה, anything goes...

מר מצגר

האם אינך מבין את השאלות שאתה נשאל כאן ? אם אינך מבין, אל תתבייש להודות בבורותך.

גל נעים

New member
התנהגותו של מצגר:

כמו חיה פצועה-שהיא תוקפת, כך נעמד מר מצגר על שתי הרגליים האחוריות שלו ותוקף ללא הרף... הממממ....מעניין מדוע... אמור לי נא מר מצגר-איך זה להיות פאגאן?

אם כבר שאלת - ספק לכולנו הסברים!

ראשית הייתי ממליץ לפניך להתבוננן בכללים שהצבתי באשר לויכוח עם טיפשים. שנית, היות ויצאת חלוץ להגנתו של הטיפש - והיות ולפי ההכרות שלי איתך - אני מחזיק אותך כפיקח ונבון ( אם כי טועה בדרך ). עלי לשאול אותך את השאלה המתבקשת: האם אתה חושב שיש ממש בממצאיו או טענותיו של הטיפש בנושא הדילוגים בתורה. אבקש תשובה כנה, אמיתית ובלתי מתחמקת !!! בועז

גוססי1

New member
אני לא מבין כיצד אתה דורש תשובות

כאשר שאלות שהופנו אליך לפני חודש(!!) טרם נענו. האם יש בכוונתך להתייחס לשאלותי? אם לא נא הצהר על כך ברורות למען נדע כולנו.

Gov e rn or

New member
הקרב כבר אבוד, מצגר'ל.

דב (רב דב שטיין) כבר הודה לפני מספר שבועות כי אין התאמה letter for letter בין נסח 'קורן' לבין הנסח שקדם למאה ה-4 לפנה"ס וטען "כתיב קונסוננטי תואם את הנוהג של העולם הקדום לרשום מילים בצורה קונסוננטית" (נא לקרא הודעתו שם במלואה). עכשיו הוא הולך צעד מהפכני נוסף קדימה וטוען באופן צלול כבדולח ובלתי משתמע לשתי פנים: "הטקסט המקראי התורתי שבידינו הוא הטקסט המחייב משום שכך עם ישראל סבור שהוא צריך להיות...גם לו יצוייר שבסיני ניתנה תורה אחרת, הרי, כיוון שעם ישראל חושב אחרת אזי זהו הטקסט" !!! כל מלה נוספת - מיותרת. אם כן, ענין זה מעקר כל זיקה בין תופעת ה"דלוגים" לבין מסורה מסיני, שכן ה"דלוגים" עושים שמוש באותיות שנוספו _רק_ אחרי המאה ה-4 לפנה"ס, _ללא_ מסורה מוכרת של נקוד (הוספת תנועות) והטעמות. נותרת, אם כן, לכל היותר, רק השאלה השולית העומדת לעצמה ב_מנותק_ מן המסירה מסיני כביכול, לאמור: האם קימת, או לא קימת תכונה מיוחדת בחבור הידוע כנסח "קורן"? התכונה היחידה עליה ניתן להצביע בנסח "קורן", אם בכלל, היא: ניתן למצוא בנסח "קורן" _הכל_ הודות לתכנת חפוש ש"אינה עוצרת באדום": מסרי זבל מסרי כפירה קשקושים מסרים שגויים (לדוגמא, אורניום מדולל, כאשר היה צריך להיות אורניום מדולדל) וגם..."רמזים" "אקטואליים" בלשון _עילגת_ להחריד אולם, _אין_ "מסרי זבל" אלה קשורים _ולו_ באופן _קלוש_ למשהו שקדם למאה ה-4 לפנה"ס. חובה לקרוא הכל...

גל נעים

New member
מצגר:מבחינתי זהו ויכוח סרק.../images/Emo42.gif

ואין טעם להמשיך לדון בו, מפאת העובדה שהוא איננו עומד בקרטריון מדעי-אקדמי. לא כל בר בי רב שיביא לנו "תנובה" זו או אחרת מה-"משק" שלו,יקבל את הבמה הראויה. מצטער.

הודעותיך סותרות את עצמם...

מצד אחד בתחילת השרשור אתה מגלה התייחסות לנושא הדילוגים בתורה, התייחסות המגלה את נטיית לבך לצדד בדברי הטיפש. מצד שני במסר זה אתה קובע נחרצות שמבחינתך זהו ויכוח סרק. נשאלת השאלה: אם זהו ויכוח סרק - מדוע הנך משתתף בו ? ואם לדעתך יש ממש בממצאיו או טענותיו של הטיפש בנושא הדילוגים בתורה, מדוע הנך מתחמק ממתן תשובתך לנידון. אבקש תשובה כנה, אמיתית ובלתי מתחמקת !!!

ההתייחסות הכי מקצועית:

55 פרופסורים למתמטיקה ולסטטיסטיקה אומרים שאתה שקרן: http://members.lycos.co.uk/amaleknet/math.htm

לא יכלתי לבקש תגובה יותר מוצלחת !!!

1. כולם רואים כיצד אינך מסוגל להתייחס באופן רציני לטענה הכל כך נכונה שלי בנוגע לעיוורון מרצון שלכם או יותר נכון להטעיות מרצון שלכם בנוגע לדילוג הנ"ל... אין מה לעשות - הדילוג שאתם מפרסמים הוא ההפך ממה שהתרחש... "מות על קולמביה, לא!" - זה מה שמצאת, עוד מצאת ש"אילן רמון" מופיע במשפט "זקן בא בימים"... אופס, לא מסתדר עם הטענה שלכם? אז אתם פשוט לא מציגים את זה ומסתמכים על בורותם של אלו המאמינים לכם... 2. ככל שאתה מחזק את ומוצא עוד ועוד "סימוכין" להצלחתה של טבלה זו, כך אתה ממשיך ומפיל את עצמך ואת חבריך עוד ועוד למטה... הרי הדילוג הזה מספר על *בדיוק ההפך* ממה שהתרחש במציאות... 3. הנה קישור שעונה על כל טענותיו של בועז מצגר בנוגע ל"טפשותי": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13174973 4. ממש כמו חיה פצועה ומושפלת כך אתה מתנהג... תגיד לי, אתה בכלל קראת את המאמר הזה שאתה מפרסם שם "לשון הקודש"? אם קראת ואינך מבין על מה אני מדבר... זה אומר הרבה על השכלתך בתחומים רבים ואלמנטריים מאוד... 5. זה בסדר, שמרתי את כל קבצי המקור בנושאים הנ"ל, זה יזכר לכם לנצח. תגובתך היא ההוכחה הניצחת לנכונות דברי, פשוט לא יכולתי לבקש חיזוק מוצלח יותר מזה!

גל נעים

New member
אני לא מבין מה אתה מתרגש בכלל.../images/Emo42.gif

הרי טיעוני מר מצגר אינם עומדים בקריטריון אקדמי כלל, אז על מה כל ההתרגשות?. הרי כל אדם יכול לבדות נתונים ממוחו ולהציגם כ-"האמת הצרופה". [ראה ערך מוחמד,ישו,משה]. באם זוהי אמת או לאו, הדברים ברי בדיקה אקדמית. בשעה שהדברים אינם ברי בדיקה אקדמית אזי הם נופלים אל תהום הנשיה עם שאר הבלי העולם. [חשוב לציין שלדידי יש בתורת משה מן "האמת הצרופה"...-מי שמתעניין יכול לקפוץ לפורום בניהולי -"יהדות ראציונאלית"]

למעלה