לקרוא את השטויות ולמות מצחוק...

הנה הכללים שלי לויכוח עם טיפשים...

1. הטיפש לא ממש שומע אותך - לכן כשאתה משיב לטיפש, עשה זאת רק אם יש לך אינטרס לכך שגם אחרים יזכו ללמוד משהו מתשובותיך. 2. אם הטיפש מעלה טענות מגוחכות - אל תרד לרמה שלו ותתנצח עם טענותיו, אלא פשוט הצג את טיפשותו - וממילא כל מי שמעונין, יבין לבד כי אין בהם ממש. עכשיו בואו נערוך סימולציה קטנה על סעיפים 1 ו - 2 נוכח תגובתו של הטיפש: הטיפש קיבל נתונים מדוייקים על מידת המינימליות של 2 ביטויים קצרצרים: "צלת" ו"צום" - במקום להוריד את האף - ולאמר - טעיתי, איני מבין עדיין מספיק בנושא שאותו אני מתיימר לתקוף - מתווכח הטיפש כי הנתונים שהציג הם רלוונטיים ומיוחדים - וזה מתאים בדיוק לכלל שהצבתי בסעיף 1-האומר שאין מה לענות לטיפש, כי הוא ממילא לא שומע - ולכן המענה ינתן רק אם יהיה מה לחדש לציבור הגולשים. ועוד: לגבי סעיף 2 (טענות מגוחכות): על פי הכלל בסעיף הריני להציג את טיפשותו ולא להתנצח עם טענותיו. ראו דוגמא נוספת לטיפשותו של הנ"ל: הנ"ל זיהה את צמד האותיות ל, א בסוף הביטוי "מות על קולמביה" - מיד ישב האויל וחשב לעצמו : "יש לי את זה! " מצאתי "לא" בהמשך הביטוי - בואו נערוך טבלה ונוכיח לעולם את דברי ! שכח הטיפש שהתוצאה הסופית של מסע החלל של קולמביה היה מות ! רוצים עוד הסברים על הטיפשות במקרה הזה ? בבקשה ! - אם תרצו, האות הבאה אחרי ל' א' היא מ' - כלומר נוצר הביטוי : "לאם" (לאום בכתיב חסר). האם מישהו יכול לחשוב שביטוי זה רלוונטי להמשך הדילוג ? התשובה היא בדיוק 2 האותיות שאותם הטיפש מנסה להציג כבסיס לטענותיו. דוגמא נוספת לטיפשות של הנ"ל: הביטוי "זקן בא בימים" הוא פסוק שדרכו עובר הדילוג "אילן רמון". כלומר לפי הבנת הטיפש מעבר לכך שצופן התורה מפגיש דילוג זה שהוא המינימלי בתורה יחד עם הביטוי "מות על קולמביה" שהוא היחידי בתורה, כותב התורה צריך לסדר את הפסוקים שמסביב לביטוי "אילן רמון" בצורה שתתאים לתיאורו האישי ! טענה אווילית זו היא שיא הטמטום שהוצג עד כה, ועוד הוכחה בלתי ניתנת לעירעור כי הנ"ל כלל לא מבין מה ובמה עוסק המחקר של צופן התורה ומה הם עקרונותיו. כמובן שמי שצופה באתר הדילוגים הכפרניים של הטיפש, מבין זאת מיד ללא מאמצים מיוחדים. כמו שכבר כתבתי בתגובה הראשונה לטיפש - מי למי שיש שאלות מוזמן לפנות אלי באופן אישי ולהציגם. היות ולא קיבלתי שום מסרים מאף אחד - אני מניח שדברי היו מובנים דיים ואף אחד לא מתקשה לקבל את נכונותם ולהסיק את המסקנות המתבקשות לגבי הטיפש. ובא לציון גואל ולשבי פשע ביעקב.

בועז מסביר איך לדבר עימו...

1. מאחר והוא באמת לא ממש שומע כשאנחנו מדברים עימו ועל כן לא עונה לשאלות: שלי, של סייברדין, של גוססי, של גוברנר ושל איגרא... או שכוווווולם חוץ ממנו טיפשים או... שהוא הטיפש... 2. ואכן בועז לא מגיב לטענות של אף אחד אלא ישר פונה לכנות את כווולם טיפשים ושאר גידופים ולחפש איך לרמות... יפה בועז, כתבת תיאור מדויק של עצמך והגדרת את עצמך "טיפש" ואפילו הדגמת זאת, עלה והצלח. הלאה, בנוגע לטענות על דילוגים, כבר עניתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13174973 הטיפש מנסה להסית את הבנתכם ולבלבל אתכם- בנוגע למשפט עליו מצביע הדילוג "אילן רמון": בחלק מדילוגיהם, ה"מדענים" מהידברות משתמשים בשיטה זו, כמו למשל פה: http://www.hidabroot.org/codes/hesber_versai.htm http://www.hidabroot.org/codes/chomat_magen.htm http://www.hidabroot.org/codes/sfinat_tachmoshet.htm מה קרה ל"לחפש קשר לטקסט"? אבל *פתאום* צריך להתעלם מזה, למה? כי זה לא מתאים לטענה שלהם... אוי אוי אוי, מה יהיה הסוף עם ניסיונות ההטעייה המגוכחים שלך בועז? בנוגע ל'לא' שה"מדענים" שכחו/איבדו/לא שמו לב: אתה כנראה לא ממש מבין, המילה 'לא' היא מילה תקנית ותקינה בעברית (אולי זאת הסיבה אתה רגיל רק לכתיבה בחצי-הברה בכתיב מלא ואז הברה בכתיב חסר), כמו גם הניסוח תוך שימוש במילה 'לא' במשפט. ועל כן בין אם המעבורת הייתה נוחתת ובין אם היא לא (לצערנו) הדילוג מתאים... האמת שהוא אפילו יותר מתאים למצב בו אילן היה נוחת והכל היה בסדר... בועז מנסה לרמות אתכם ולהראות כאילו אין למילה 'לא' משמעות בסוף המשפט... אבל יש לה בועז... ועל כן הדילוג הזה מדגים באופן מדהים - שהדילוגים לא אומרים דבר... ואגב, בועז - מה בנוגע לדילוגים על שמך בתורה? מדוע אתה מפחד לענות על השאלה שלי? מדוע אתה מפחד שאני אפרסם כאן את מה שהתורה אומרת עליך? מדוע אינך מספר לנו מהו תפקידך בהידברות? מדוע אין שמך מופיע בכלל באתר שלהם כמנהל מדור דילוגים? מדוע שמך מופיע על חלק מתמונות הדילוגים "בשיתוף עם בועז מצגר", אתה בכלל קשור להידברות? בועז, בועז, בועז, עד מתי ימשכו ההטעיות שלך, הגידופים שלך ושאר שיטות הרמייה שלך? ובועז - אל תשכח, למעלה מחמישים וחמישה פרופסורים למתמטיקה ולסטטיסטיקה חושבים שאתה לא מבין *כלום*: http://members.lycos.co.uk/amaleknet/math.htm

התולעת 1

New member
שקרן מטופש

נפלתה בפח....הפסוק מדבר על תוכן החיים תאריך : 25/03/03 17:12 מחבר/ת : KING1 בתגובה ל: הנה קצת על "בועז" ועל השקרים של המחזירים בתשובה... - עמלק ================================================ פירוש זקן בא בימים....הכונה זקן בא בימים`` כל רגע שאני ניצלתי אותו כמצווה רוחנית הוא חי לנצח. כל רגע שלא ניצלתי הוא מת טוטאלית ואין לי ממנו כלום לנצח. לדוגמא: אני אשב סתם בגינה ואסתכל על העוברים ושבים ואני נהנה.הרגעים האלה מתו לא ישובו זה ברור ותוכן לחיי נצח אין.זה מוות אמיתי.רגע שניצלתי אני חי. אברהם אבינו נאמר עליו ``זקן בא בימים`` הוא גם היה זקן בן175 שואל המדרש אם אברהם אבינו זקן למה בא בימים אם בא בימים למה זקן זה היינו הך? – הוא היה זקן בן 175 והוא גם בא בימים השלמים לחיי העולם הבא.לא היה חסר לו רגע ב175 שנים שלו שלא ניצל לעבודת הבורא יתברך.זה נקרא לחיות! עכשיו אילן רמון הניח תפילין בבוקר הוא ידע את ערך המצווה הוא נהנה ממנה הוא נהנה מהמצווה לעיני כל העולם כולו לא שהמצווה נתנה בשביל ליהנות אבל אילן נהנה מעצם העיסוק שבה כי הוא ידע שהוא מקיים את מצוותו יתברך. הוא שמר שבת באותו רגע הוא מילא את תוכן חיו הוא עשה קידוש השם לעיני כל העולם כמו אברהם אבינו וכן הלאה...לכן שמו מרומז באותם הפסוקים...כי ברגעים האלה הוא זכה לחיי עולם הבא הבנתה עכשיו עמלק איך לומדים מדילוגים?בור עם הארץ

טענה לך פה כפי שעניתי לך בפורום אחר

אתה פשוט שקרן - תחפש טיפ טיפה באתר ידיעות אחרונות ותקרא את הראיון עם מר רמון ז"ל ותגלה שהוא היה חילוני מצוי, לא שמר שבת ולא בטיח ואת שעשה למען קירוב לבבות בין חילונים לדתיים אתה מנסה לנצל בצורה צינית וגועלית... השקרים שלך מוכרים, וידוע לנו שאתה עכבר החצר של היידר... ואגב, משפט המחץ שלך :"פירוש זקן בא בימים....הכונה זקן בא בימים"... פשוט מדהים...

מששה

New member
גוברנור תודיע למעביד שיחפש עובד חדש

שיסתיר יותר חזק את מניעיו כי: כבר הספיקו להכירך כאן http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm אז חבל שאתה מבזבז את זמנך לריק וכן: עוד לא ענית לשאלות שהוצגו בפניך ומדוע תשובות על כך חיוניות לדיונך בפורום, כיוון שלפי הנראה אתה מקבל את משכורתך על כתיבה וניאוץ וגדוף הדת היהודית בפורומים רבים וממילא יש פה הטעיות רבות במעשיך: 1) כי כמו עורך דין שנשכר להציל רוצח מידו של החוק לעולם לא יפליל את הרוצח כי אחרת יאבד משכורתו, וכך אתה לעולם לא תסכים להודות שהוכיחו לך משהו כלשהו שמתאים לרוח היהדות כי אתה נשכרת למען גדף ונאץ והשפלת היהדות אז לעולם לא תודה שהוכיחו לך משהו. 2) כיוון שאתה מקבל משכורת משונאי הדת אתה יכול לשבת יום שלם גם עד 2 בלילה עד מנת לגדף ולנאץ את היהדות ולאחרים אין את הזמן הבלתי מוגבל שלך הם צריכים להתפרנס מדברים יותר מכובדים מניאוץ וביזוי הדת היהודית וממילא יכולה להווצר כאן הטעיה כאילו יש איזה טענה נגד היהדות שלא נענתה 3) עצם ההתחמקות שלך מלענות על השאלות שלהלן מראה על חוסר אמינות חוסר יושר אישי והטעיית הציבור בכוונה. נשאלת בעבר ולא ענית (לפחות 10 פעמים) על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או שהתשלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענע ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך? לעומת אלו הדנים איתו שכותבים בזמנם הפנוי ובהתנדבות אז נראה שגובנור ממומן על ידי מפלגות שונאי הדת שחושבים שדרכו ודרך הזלזול והביזוי של קודשי ישראל הם יצליחו להפיל ברשת כמה שומרי מצוות תמימים לכן נראה בבירור ששכרו אותו בכסף מלא והוא מתחמק בכל מיני אמתלאות ולא מגלה מהיכן הוא ממומן

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

למעלה